turk kizlarina laf edersiniz ama hevesm kactiktan sonra hicbiseyde yapmam yatarim oyle yatakta mal mal.
Erkekler bir bakın çok merak ediyorum :D
turk kizlarina laf edersiniz ama hevesm kactiktan sonra hicbiseyde yapmam yatarim oyle yatakta mal mal.
Olay penisten tat almak değil. Mazallah yemeye falan kalkmayasın. Isırma sakın :) Sen cinsel açıdan keyifli bulmuyorsan çekici gelmiyorsa yapma. Çok kötü hissetmeyeceksen dene derim. İlk başta kötü diye düşünüp sonra vazgeçemeyenleri benden çok isteyenleri biliyorum. Partnerin zorlamamalı ama bu konuda seni. Sen de iğreniyorsan yapma. Bu sefer de tiksinme sonucu seksten soğuyabilirsin.
iğrenmiyorumda öyle daha keyifli olur diye düşündüm
İğreniyorsan öyle de iğrenirsin fark etmez. Herşey zamanında güzel. Bence beklemelisin. Belki ileride penis sana daha çekici gelebilir. O zaman yaparsın. Neden zorla yapasın ki keyif almayacağın bir şeyi.
Neden hevesin kaçtı ki ? Hem bana iğreniyorum yazmıştın. Hevesin varsa yapmalısın. İstemiyorsan zorla yapma ama.
Sevgilin aptal birisi bence.
Cevap
27Cevap
çok mantıklı doğru düşünmüşsün canım bunu çoğu kız yapıyor bal seviyorsan bal sür
:) hadi ya. Saçma dğeil normal yani
tabiki normal güzelim bunu yapmayan yok nerdeyse
böyle fantaziler var bazan erkeğe ama çoğunlukla kadın döküp yalayan p*rnolar vardı. Şimdiki sapık p*rnolara göre daha fantastik gibi geliyor bana: Bal daha ilgiç sanırım.
daha önceden eski sevgilime yaptırmıştım, üzerine nutella sürdürüp yalatmıştım bir güzel, ben de onun vajinasını nutellayla doldurup öyle yalamıştım, ardından da çikolatalı çikolatalı becermiştim ;) çok fena fantezidir.
millet bunu fantazi niyetine yapıyo :D igrenc gelmesine gelince bir turn on olsan o geçer... gibime geliyo...
Normal bişey yani :D
gayette güzel renk katıcı bir fantazi tebrik ederim seni ama sadece hijyene dikkat etmek lazım gerisi bulutlarda uçmak demektir
Sevgilim dalga geçtide ondan :)
oda hani bu mutluluğun heyecanından yapmıştır alttan al kolay değil yani sende anlayışlı ol anlat ona kremsanti krema kakao surup fırına koyup kek yapmıyacam ya kendi aşkmızı kuvvetlendirecem de :D
hahah
:D bak banada ilham geldi bende uygulayacam yaaa yaşasın renkli oral seks :)
:)
ya ama mareketlerde kapanmıştır nereden alsam acaba komşudanmı istesem bu saatte iyi fikir dimi :)
Saçma değil fantazi meselesi bu. Tamamen senin hayal gücüne kalmıştır kimse bu yüzden seni sorgulayamaz. Sorgulayanın a.m.k.
bi zmanlar sevgilim warken bunu bizde düşünmüştük ama gerçekleştrmeden ayrıldık :(
Sevgilim neden sıcak bakmadı anlamadım
bilmem orasını ama bence süper bir fikir bu :)
yaşamadıysan boşver yaşam.. evlendiğin kişiyle tecrübe kazan bu herkes için en güzeli..
evlendiğimde zaten
Orası onun bileceği iş :)) acı olmadığı sürece no problımmm :))
o çikolata sos, bal, krem şanti de bitecek, o zaman penis ile baş başa kalacaksın
olsun başlarken öyle başlıyımda
iyy onu sevmem :D
:) gögüsüme bosalsın işte gerisine gerek yok
iyiki
önce tereyağı sür üstünede çilek ya da vişne reçeli dök öyle güzel güzel yala =)
ya sen bırak o odunu
gel yanıma...istediğini dök yala...
sana herşey serbest
Haklısın, penisime Nutella sürüp, iştahla yalamasını isterim bir kadının
fantezi meselesi kütük gibi sevişmeye gerek yok bence.. kütük gibiysen hatundan da şikayet edilmez..
Canın ne istiyorsa onu yap döktüğün şey sıcak olmasın yeter.
oldukça fantastik kesinlikle saçma değil
sevgilim neden dalga geçti onu anlamadım :)
Lan ne mide var sizde
Neden sevgilimden igrenmem
nutella xD
oda olur :D
Kahvaltının yıldızı :)))
sen benimkini öyle yala boşver :)
adamda fantazi sıfır senin göğsünden ya da vajinandan bunları yalamak istermiymiş
Ya fantezi iç camasirlari gosteriyorum cok sacma diyor. Evlenmek istemem boyle biriyle evlilik dusunuyordum ama.
hımmm ne giyecekmiin paçalı asker yeşili don mu
millet ne kadar yarag yalamaya meraklı lan.
2 yumurta da kir yanina daha iyi olur :)
iyi bir fantaziii olur :))
harika olur dostum dene kesinlikle ;)
sen öyle istiyosan öyle yapa iyi olur :))
istedigin gibi yala zevk senin
:) sağol
Sevgilin çok şanslı ;-)
değil :D dalga geçti resmen
Ve sen böyle biriyle cinsellik yaşıyorsun bence sende ona isteklerini verme
hmm.
Dertleşmek istersen ekler misin
Güzel fantazi devam et ucarsın zevkden
efsane olur valla
tuza ban ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?