öncelikle muhafazakardan kastım elalemle yatanı kalkanı asan kesen millete bok atan her haltı yiyen ahlak timsali görünenler değil arkadaşlar haramı helali bilen ona göre yaşayan cinsellikten uzak duran çok açık giyinen bayanlara göz ucuyla dahi bakmamaya gayret edenler. ben 22 yaşında genç bir kızım ve ailem muhafazakar bir aile. büyük ihtimal de eşim sizler gibi olur. tabiki Rabbini kitabını helali haramı bilmesi güzel bişey ama bazı endişelerim de yok değil. mesela ben eşim için seksi iç çamaşırları transparan gecelikler vs giymeyi ve ona öyle görünmeyi çok isterim. ama o beni öyle görmek ister mi bilemiyorum. bakış açınız nedir bu duruma ? eşinizin sizin için böyle şeyler yapmasını ister misiniz ?
Cevabın nedir?
+1 yılmuhafazakarlık diye birşey yoktur o sadece kılıftır...yapmak istediklerini yapar ama üzerini ben muhafazakarım diye örter!
bulursun umarım gönlüne göre birini ama muhafazakar bir erkek karısını öyle seksi iç çamaşırlarıyla bile görmek isteyeceğini zannetmiyorum eşi olsa dahi..çünkü o tür kıyafetleri kötü kadınlar giyer diye bir zihniyet vardır çoğunda.. sen eşini mutlu edersin o belli iç dünyanda renklisin monoton değilsin..ama seni mutlu edecek bir adam çıkarmı hele o bahsettiğin şekilde meçhul biraz!01 Yorumla
Soran+1 yılbende o yüzden endişeliydim ama pozitif yorumlar aldım. inşallah eşim de öyle olur ne deyim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek bir önerim var. Özellikle adamın hoşlanabileceği iç çamaşırı ve seksi kıyafetleri öğren ona göre giyin. Mesela ben bazı kıyafetler artık bazı insan modelleriyle özdeşleştiği için o kıyafetlerden de insanlardan da tiksiniyorum. Eşim karşıma seksi olduğunu düşünerek o kıyafetlerle çıkarsa gözümden çok fena düşer. Sana göre seksi olan kıyafet ona göre tiksindirici olabilir.
17 Yorumla
Soran+1 yılhmmmm bazı kıyafetlerin bazı insan modelleriyle özdeşleşmesi kısmını çok anlayamadım. hayat kadınlarının kullandıkları tarz şeyler mi mesela ? ya işte bende bir saçmalık yapıp eşimin beni basit bir kadın olarak görmesini istemem
Cevap sahibi+1 yılevet. onun hayalindeki seksi kıyafeti öğrenmeden kendin böyle giyersem seksi olurum diye giyinme bence, çok ters tepebilir. mesela ben jartiyerden çok tahrik olurum ama eşim jartiyer giyerse çok sinirlerim bozulur. tahrik oluyorum çok doğru olmadı belki tahrik ediliyorum daha doğru olur. her tarafta reklam panolarında bile dünya kadar foto var ister istemez gözü kayıyo insanın, allah yaratmış giyen de güzelse tahrik oluyo insan. ama bu eşimi jartiyerli görmek istediğim anlamına gelmez.
Soran+1 yılbaşlangıç için sade bir gecelik daha iyi olur sanırım. sonra eşim ne isterse... çok teşekkür ederim cidden
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. bunlar gerçekten önemli şeyler şunu da tavsiye etmek isterim. bir kadın şunu aklından çıkarmamalı erkek yatakta senin istediğin kişi olmakla sorumludur, kadında onun istediği gibi olmakla. O yüzden onu ne kadar tanırsan, o kadar mutlu bir cinsel hayatınız olur.
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum kesinlikle. sadece başlangıçta ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. ağzını araya araya öğrenicem artık :)
Cevap sahibi+1 yılBunlar güzel şeyler, o adam şanslı biri :) Mutluluklar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanada mutluluklar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden böyle endişeye düştün ve acelen ne daha bekarsın bir dur:)
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünüyorum da ondan :)
Cevap sahibi+1 yıloo aday mı var:)
Soran+1 yılbir kaç tane var bakalım hangisi olursa.. belki hiç biri olmaz
Cevap sahibi+1 yılnasip... bak canım bunu anlayamazsın evlenmeden. eşimde dindar biri ama anal dışında sınırı yok. fakat arkadaşı varmış o tam tersiymiş eşimin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
Hayatında hiç günah işlememiş bir insan değilim. Ama senin yazdıklarının yüzde seksenini karşılıyorum.cevap kişiden kişiye değişebilir ama benim cevabım şu şekilde.
Bazı elbiseler çok uç noktada oluyor şahsen eşimin o tarz bir elbise giymesini istemem. Hatta internetten Vs. birlikte beğenip onu almasını isterdim. Renk olarakta beyaz ve pembe hoşuma giderdi. Yatakta da helal çerçeve içinde kalacak şekilde herşeyi yaşamak isterim13 Yorumla
Soran+1 yılhmm.. ben nişanlımla seçemem heralde ya utanırım yani.. onun için biraz zamana ihtiyaç var. teşekkür ederim bu arada cevap için :)
Soran+1 yılhaklısın galiba :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbahsettiğim erkek benim :) riya olmasın ama yine de söyliyim benim de ailem muhafazakar ben de elimden geldiği kadar harama helale dikkat eder özellikle hatun kısmından uzak durmaya çalışıyorum ama bu demek değildir ki cinsellikten hiç anlamam ve istemem aksine her şeyi eşimle helalimle yaşamak isterim karşıma cicileriyle çıkması da çok hoşuma gider :D
22 Yorumla
Soran+1 yılcinsellikten anlamaz istemez gibi değil de o tarz kıyafetlerden dolayı bir rahatsızlık duyar mı ilerde beni basit bir kadın olarak görür mü endişesiyle sordum. sanırım pek rahatsız etmez seni :)
Cevap sahibi+1 yılbenim için dışarda mümkün olduğunca kapalı içerde yani evde ise mümkün olduğunca açık giyinmesini isterim :D çoğu erkek de benim gibi düşünür
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakin arkadasim dinimiz kari koca arasina sadece belli yasaklar koymuş
Bunlarin da ne oldugu belli...yorumlara aldanmayin ne kadar muhafazakar ise o kdar da sizin ihtiyaciniz oldugunu dusunucektir. ..beraber harama kalkismadiktan sonra hic bir sakinca yok. ...zira dediginiz seyler hharam degil...musterih olun12 Yorumla
Soran+1 yılihtiyacımı elbette düşünür sadece çıplaklıktan rahatsız olabileceğini düşündüm. teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılYok hic bir sekilde rahatsiz olmaz ki bundan zevk alır senin helalin o sikinti yok
Önemli degi...
söylediğin gibi muhafazakar biri değilim ama cinselikte pasif olman senin zararına olur eşin cinselik konusunda aradığüı her şeyi bula bilmeli tabi sen yaparsın o istemezsen bir daha giymezsin o kıyafetleri olur biter amacım seni mutlu etmek dersin nabız yoklıycan :)
146 Yorumla
Soran+1 yılama terslerse çok bozulurum farklı bit nabız yoklama yöntemi yok mu bunun
Soran+1 yılumarım ilk dediğin gibi olur :)
Soran+1 yılya ben herşeyin kadında bittiğine inanan biriyim aslında. bence her erkekte geniş fantezi dünyası var ama bazıları ortaya çıkarmak istemez. ben bunu nasıl ortaya çıkarabilirimin derdindeyim
Soran+1 yılöyle de görünmek istemem tabiki :)
- +1 yıl
her şeyi zaman gösterecek ama şöylede birşey var adamı kudurtmayı bilirsen ağar ağar açılır tabi bir yer kadar olan tiplerde bu yinede odun olan tipler için yapıalcak pek birşey yok sen görücü geldimi sezersin zaten bakışlarından eğer seni süzerse gözleri orana burana kaçarsa iydir ama beton gibi durup sana bakarsa tek noktaya fazla icrat bekleme kabul etmede zaten gerçi söz hakın olurmu o da tartışma konusu :)
Soran+1 yılo kadarda değil tabiki son karar benim. güzel tavsiye bu arada dikkate alıcam :)
- +1 yıl
ufak ipcuçları hayata sana bir çok konuda kazanç sağlaya bilir :)
dikat et özelikle erkek kalçaya çok bakar arkanı dönüp yüyürken bol bile giymiş olsan görmeye çalışır bakışını yakalarsan arkadan sen giderken seni kesiyor o adam tehlikelidir hele sık ısk her seferinde gözleri, oynuyorsa üzerinde :)
Soran+1 yıltehlikeden kastın ne
Soran+1 yılbaşka taktik var mı peki ? :)
Soran+1 yılsorun değil :)
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılhayır :) erkeği anlama taktikleri
Soran+1 yılbu ata bir kaç kişi var ya aralarından seçim yapmam lazım. aslında mecbur değilim evlenmeye de maddi manevi hoşuma giden tipler boş boş çevirmek istemem. bu durumda da cinselliğe en yatkını seçmem gerekicek sanırım :)
Soran+1 yılaceleye getirsem o piti piti yapardım zaten aralarında :)
Soran+1 yılhahah :D e napıyım başka
Soran+1 yılaslında tam olarak o aşamadayız. hepsiyle bir yerlerde oturup konuştum. anlaşırsak bir tanesiyle istemeye gelecekler
Soran+1 yıldudak mı kalça mı karar ver :)
Soran+1 yılne kadar kötüsünüz ya :) 40 yıl düşünsem bir erkeği baştan aşağı süzeceğim aklıma gelmez. hani belki boyuna posuna bakarım şöyle bir ama organlara takılmam
Soran+1 yılbu zamana kadar çekmedi cidden
Soran+1 yılnasıl yani ?
Soran+1 yılben utanırım bakmaya. ayrıca bayanlar görselliğe değil hislere önem verir.
Soran+1 yılona da mı bakmak lazım yani
Soran+1 yılölsün mü o zaman küçük olanlar :) ben pek sorun olacağını düşünmemiştim açıkçası
Soran+1 yılbence onlar yaşam tarzlarıyla alakalı olarak doyumsuzluk yaşayan kadınlar
Soran+1 yılbencede... Allah böyle bişeyle sınamasın ne diyim :)
+1 yılBen bir erkek olarak isterim.
Erkek nefsine yenik düşüyor.
Nefsini sen kadın olarak içerde biraz köreltirsen
Onda da biraz helal haram ayrımı Allah korkusu varsa herşey güzel olur.
saygılar16 Yorumla
Soran+1 yılya peki bir süre sonra bu beni eşimin gözünde basit bir kadın yapar mı ?
- +1 yıl
Eşler arasında öyle şey olur mu hiç. Basit kadın ne demek.
Sen kocana hoş görünmek için yapıyorsun bunu kocanı mutlu etmek için.
Oda mal değilse bunu anlar ve tam tersi sevinir bundan.
Ama herşey kıyafet değildir eşini mutlu etmek için onuda unutma
Soran+1 yıltabiki öyle ama görsellik erkekleri çeken önemli bir detay sonuçta. geri kalanını da evlenince öğrenirim heralde
- +1 yıl
görsellik evet diyim ama herşeyde değildir... Fakat rahat ol bence erkeğin mutlu olacaktır.
Soran+1 yılinşallah :)
- +1 yıl
:)) amin
+1 yılMuhafazakarların sevişmesi de garip olurmuş gibime geliyor.
Bakma günah , yapma günah , pozisyon sıfır , Besmele ile başlayıp Elhamdülilahla mı bitiriyorlar bilemiyorum. Belki de böyle birşey vardır .
Herkesin yaşantısı kendine tabi. Saygı duymak gerekir . Ben duymam o ayrı.02 Yorumla
Soran+1 yılmuhafazakarlar da insan sonuçta cinsellikle en az sizin kadar ilgilendiklerini düşünüyorum. ama çıplaklıktan rahatsız olabilme ihtimali var tabi bende bunu dert ediyorum daha çok
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhafazakar arkadaşlarım var ancak o dediklerin olamaz nenden dersen bir kere hristiyan yahudilere benzememek esastır islamda o dediklerinde gavur icadı denecek ve reddedilecektir büyük ihtimalle yani kuru kuru seks hayatınız oöur kanımca
23 Yorumla
Soran+1 yılbende açıkçası biraz ondan korkuyorum... ama öyle kuru kuru da olmasın cinsel hayatımız ya :/
Cevap sahibi+1 yılne kadar dindarsa okadar kuru seks olur gibi görünüyor ya oral seks haram değil ancak eşime yapmam çünkü o ağızla kuran okuyorum yakışmaz düşüncesi var bir arkadaşımın mesala
+1 yılaçıkçası bende eşimin öyle şeyler giymesini isterim :D jartiyerler saten gecelikler v.s. (başbaşa iken tabi )
16 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasının yanında giyilmez zaten :D
- +1 yıl
yaa belli olmuyor saten geceligi sürekli giyip dolaşan kadınlarda oluyor evde :D
Soran+1 yılgünlük kıyafet olarak kullanmam ya onun da bir havası var yani :)
- +1 yıl
ama şu jartiyeri mutlaka görmek isterim canlı canlı :D
Soran+1 yılbacakları çok çekici gösteriyo :)
- +1 yıl
evet bide onun üst kıyafeti var ya böyle bedene giyilen :D (korse gibi :P )
Cinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. büyük olasılık derdin şu olacak erken boşalma sorunu yaşayacaksınız bunun yüzünden sana kızacak, seni suçlayacak, tedavisi var diyeceksin , ben hasta değilim diyecek.sen tatmin olmayacaksın o işini görüp sırtını yatacak. oral isteyeceksin iğrenç bulacak yapmayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılben senin kadar olumsuz bakmıyorum. islam kadına değer veren bir din kadının kocasını mutlu etme zorunluluğu olduğu gibi erkeğin de kadını mutlu etme zorunluluğu var. bunun bilincinde olan bir erkek böyle davranmaz. senin bahsettiğin muhafazakar kesim değil cahil kesim
+1 yılHelali haramı bilen bir insan iki duvar arasında yaşananlar iki duvar arasında kalır eşler birbirlerine karşı güzel görünmek için suslenirler ben bunu biliyorum tanga manga bilemem ama iki duvar arasında kalır. Canım sorun yok yani bence...
10 Yorumlaeşimle herşeyi yaşamak isterim muhafazakar da olsam sıkıntı değil sonuçta bana olacak çünkü. kaç yaşındasın sen?
114 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Soran+1 yılnormalde muhafazakar biriyim. kapalıyım da. ama sanırım iç dünyam fazla renkli
Soran+1 yılisteksizlik değil de çıplaklıktan rahatsız olabilir belki diye düşündüm. var öyleleri
Soran+1 yılcanım isterse giyiyorum
Soran+1 yılneden soruyosun ?
Soran+1 yılkonunun dışına çıkmazsan sevinirim
Soran+1 yılevet
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılKonu beni aşıyor ama merakıma yenildim, gerçekten böyle bir erkek olabileceğine inanıyor musunuz?
31 Yorumla
Soran+1 yılgözüme gördüm varlar inanıyorum :) ha beni bulur mu bilmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiniz evli olduğunuz sürece tüm fantastik şeyleri deneyebilirisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılevlilikdışı böyle bir şey olmaz zaten
+1 yılSorun cıkmaz tabıkı o senın esın benım ıcın dogal bır durum bu
10 Yorumla
+1 yılBence bir problem olmaz düşüncelerin pozitif yönde helalin eşin olduktan sonra tabiki o istediklerini yapabilirsin ve eşinde muazzam mutlu olur yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek eşinin mahremini kendinden başka kimsenin görmesini istemez sen içini ferah tut istiyosan evde çırılçıplak dolaş öyle daha çok etkilersin
12 Yorumla
Soran+1 yılters tepmezse sorun yok. git üstünü giyin ya bu ne böyle derse çok bozulurum yanına yaklaşasım gelmez yani
Cevap sahibi+1 yılBaşbaşayken kıyafet giyme bile derim ben ancak birisinin yanında açık giyinmesini istemem
O eşine özel olucagı ıcın ıster tabıkı de merak etme herseyı yasarsınır yatakta muhafazakarlık yok
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur :)
+1 yılmükemmelsiniz :) inşallah benim de karşıma sizin gibi düşünen bir hanımefendi çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah gönlünüze göre versin o halde :)
- +1 yıl
amin :) çok teşekkür ederim :)
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. bi kadın kocasına öyle giyincekse zaten sorun olmaz. bence her erkek ister karısını yatak odasında.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkendi düşünce sisteminde biriyle evlenirsin olur biter
10 Yorumla benim eski eşim muhafazakardı çok sıkıntı yaşadık okadar söyleyebilirim.
16 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
Soran+1 yılöyle giyinmek mi istemedi
Soran+1 yılkonuyu siz açtınız ondan sordum amacım özelinize girmek değildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz çok kendimi muhafazakâr biri olarak görüyorum.Cinselliğe çok düşkünüm evlenince eşimle uç noktaları yaşamak istiyorum. Yani eşimin seksi iç çamaşırları vs tarzı şeyler giymesini çok isterim. Eminim bir çok erkekte böyle düşünür
00 YorumlaEvlendikten sonra istediğinizi yapabilirsiniz.
40 Yorumla
+1 yıltamam da bunun gecenin muhafazakArlıkla ne Alakası var gece tamamen bize özel tatlım isstediğin gibi giyinebilirsin :)
011 Yorumla
Soran+1 yılyani benimle alakalı saçma düşüncelere kapılmaz di mi
- +1 yıl
mesela ne gibi
Soran+1 yılya ne biliyim sokakta bakmamak için kafalarını çevirdikleri kadınlardan çok çok daha çıplak olucam sonuçta bir süre sonra bu beni eşimin gözünde basit bir kadın yapar mı
- +1 yıl
ekler misin özelden anatayım
- +1 yıl
anlatayım
Soran+1 yılneden burada anlatmıyosun
- +1 yıl
oradan daha rahat yazarım bazı şeyleri
- +1 yıl
sen bilirsin sıkmayım seni neyse
Soran+1 yılburdan da yazabilirsin eğer arzu edersen sorun olmaz
- +1 yıl
ok ısrarın anlamı yok bilgi sana lazım sonuçta
Soran+1 yılsen bilirsin ne deyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde sorun yokki yeterki dışarıya sorun çıkarmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılyok dışarıya asla olmaz zaten. ben sadece eşime öyle görünmek isterim
+1 yılnasil algiladigina bagli.
00 Yorumlaister ister
sen sıkıntı yapma10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılister ister
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!