İlk anal deneyiminiz nasıldı ? kiminle oldu kayganlaştırıcı vs kullandınız mı ? zevk aldınız mı ?
Cevabın nedir?
zevk almadım.
alanlar olduğunu duyuyorum ama psikolojik olarak seksi ve ateşli hissettirmesinden başka cinsel haz vermiyor bana. tabi bu dediklerim de önemli.
cinsel anlamda beni çok etkileyen biriyle oldu ilk. üzerine bir konuşma yada başka bir şey olmadı. sevişirken bi anda penisini orda hissettim ve olaya kendimi çok kaptırdığım için itiraz etmedim. çünkü normalde reddederdim. işin sonunda oldukça canım yanmıştı. ondan sonra sadece 2-3 defa daha anal seks yaptım.13 Yorumla- +1 yıl
iğrenç
Gizli Üye(30-35)+1 yılhatırlamıyorum ama yapmadım :D töve tövbe 1 senelik erkek arkadasımla birlikteyim 1 gece erkek arkadasımda kalıyorum ama evlenene kadar birbirmize dokunmaya kıyamayız anca beraber uyuyoruz öpüşme var :D amaaa analllll veya oral yapmadık hayatımda hic yapmadım ...
10 Yorumla
+1 yılanal seksden zevk alınmaz. bağırsak kanserinin tohumları ekilmiş olur. 20-25 yıl sonra yada daha sonra veya daha erken bir süre sonra hastalıklar boygösterir. kalınbağırsağını bile kaybedebilir.çok iğrenç ve itici bir zevk.millette ne mide var yav.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimleydi tabiki :)
bisey kullanmadık
zevk aldım
bekledigim kadar acımadı da10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla yapmadim yapmam da!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle. Çok acıdı ya :(
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılBurdan sor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri