Ya da erkekler eşiniz zevk alır mı
Can yakmadan çok hafif
Can yakmadan çok hafif
oral bir sanattır bir tutkudur. bunu herkes yapamaz. her dil değimek her yalamak oral değildir.
diş değme konusu oral tutkusu olan birinin bileceği bir şeydir. çünkü kadını çok iyi tanımalı tüm vücut tepkilerini bilmelidir. değeceği anı bilmek için kadın tepkilerini orgazma giden yolculukta hangi anda bunun yapılacağını bilmesi gerek. zamansız yapılan diş dokunuşu , zamansız yapılan anlık beklemeler zevk yerine tamamen kadının odaklanmasını bozabilir. işin uzmanı sanatkarı olmak gerek.
klitorisin hassaslaşıp dokunulmayacak dereceye geldiği an vardır. hatta bu an bazı kadınlarca orgazm zannedilir. çoğu kız mastı bu anda bırakır. bitti sanır.
işte yalarken o hassas ana gelince kuvvetli emiş yapılır elle dudaklarr yana açılarak klitorisin derisi gerilir. glans ağız içine tam açılır. emme anında dil içten glansa sürtülür kadın kaçmaya çalışır. o evreyi bir tık geçince kadının saç yolma ya da başı iyice bastırma safhasında diş temas edilir. öncesinde yapılan odaklanma bozar.
ısırma değilde parmaklarımın arasına alıp sıkarım hafiften sevişirken ve s*kerken.
Sen alıyor musun?
Cevap
24Cevap
bunu kadınlara sorman lazım.. ben emdiğimde ço kzevk aldığını inlemesinden anlıyodum
Hayır, ısırılacak bir yer değil oldukça hassas acı verin ekür
Emmek ve ısırmak arasında bişey olabilir. Dişleri geçirmeden tabi...
sünnetsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı yaşamadım hiç
ısırınca zevk alırlarmı bilmiyorum ama emmek gibisi yok
Alir tabi bayaninda basini dislemesi mesela meme uclari filan ben yalarim emme oksamada kalmaz
böyle ısırmak değilde, dişlerimin arasından süzdürünce zevk alanlar oldu
Çok sert olmadıkça erkek kadın fark etmez zevk alınır 😏sen ne hissediyosun?
Deliriyo benim sevgilim ona. Tatlı tatlı ısırıyorum
Oral yaparken zevk alanini gördüm ama herkes değil
O titreşimden zevk almayan kadın var mı 😊
Evet çok zevkli olduğunu söyleyenler oldu
Keşke bunu bilebilsem
her kadın zevk alır hafif ısırıktan
Dudakla çekerek bırakılır harika olur
emzik gibi emiyorum b en
Bilmem
Aliyorlar
Vakkum gibi :)
Bilmem acımaz mı🤔