Erkeğin fiziğine , gücüne, penisin büyüklüğüne , bunlar ne kadar etkli ?
Bayanda hangi özellikler olmalı ya da?
Bayanda hangi özellikler olmalı ya da?
Herkes erkeğe bağlı diye yardırmış da tam olarak öyle değil. Öncelikle kadının fizyolojisine bağlı. Bazı kadınlar asla orgazm olamaz, bazıları çok uzun zamanda olur, bazıları çok kısa zamanda, bazıları (bir hastalıktır, nadirdir) her zaman olur (otobüs sallantısında bile). Öncelikle olay buna bağlı. Sonrasında erkek devreye giriyor. Burada da ortalama bir penis yeterli. Önemli olan ön sevişmedeki tahrik ve sevişme süresi. Elbette sevişme süresi derken sadece normal seks'ten değil, dokunmalar, okşamalar vb.den de bahsediyorum. Klitoris okşaması kısaltır mesela bu süreyi sevişme sırasında. Ayrıca ön sevişme sırasında tahrik eden noktaların sevişme sırasında da kullanılması (kulak, boyun vb.) yine kadının orgazmında etkili olur. İşte burada erkeğin tecrübesi olaya giriyor.
hiçbirine uyuma bağlı
Yani insanlar bişey yaşamadan o uyumu anlayamaz mi ya da nasıl anlar ?
hiçbirine derken yukarda saydıkların fizik güç penis boyu bunlarla alakası yok birbirlerini sevdikten sonra hersey olur saydıklarına bakarsan onlar sadece prno film üzürnleri
Evet çok mantikli bir cevap oldu bu ben de p*rnoda gördüğüm şeylere göre böyle bişey sorduğumu farkettim şu an.
cünkü seni mutlu edebilen belkide zayıf küçüklü penislidir önemli olan birbirinizin zevk aldıgı şeyleri bulmaktur
ayrıca filmlerin hepsi hayal ürünü rol normal diğer filmler gibi işte hersey sahte tek farkı konusu seks
beni neyin mutlu ettiğini nasıl anlayabilirim ki .
nerelerden zevk aldıgını nasıl zevk aldıgını partnerinin bilmesi veya bulması gerekir
evet ama bunu o kişiyle yaşamadan ,beni tatmin edebilir mi anlamak istiyorum ben.
belki de saçmalıyorum .
tabi bişey yaşamadan bilmez kimse ama erkek kadının her tarafını yoklar ilk basta sonra noktaları bulur ama adam odunsa yapar gecer sen bişey anlamazsın
yani yaşamadan anlaşılmaz.
sadece sen anlarsın ya da keşfedersin
kadının beyine baglıdır. kafası rahat olmalı seks yapan partnerine karsı bir sorunu varsa onu kafasına takıyorsa ılk basta onu bı yok etmeliii. rahat olcakkk.
Cevap
20Cevap
Arkadaşım merhaba,
Herşeyden önce ruhsal ve fiziksel uyuma bağlıdır... Aynı şeyleri isteyen ve aynı şeylerden haz alan iki insan seviştiğinde doyuma ulaşmamak mümkün değildir zaten...
İnsan sevgili olunca nasıl anlayabilir ki cinsel uyumun varlığını yoklugunu , sonuçta aradan belli bir zaman geçince insanlar bu yönlerini konuşmaya başlıyo tanıyor falan hadi çok uyumsuzsa nolucak sırf bu yüZden ayrılalım mi diyecekler ! Tabi önce cinselliği yasayip uyuma baksınlar sonra sevgili olsunlar da demiyorum , nerden baksam dengesiz.bi durum bence.
Aslında tam da demiyorum dediğini demen gerekiyor... Çünkü ben şahsen sevişmediğim kadınla evlenmem...
Diyelim ki çok seviyorsun herşey güzel sevistiniz ve sen o uyumu bulamadın o zaman nolur.
Hayat boyu mutsuz olmaktansa karşılıklı aynı fikirdeysek ayrı hayatlar kurarız...
Peki teşekkürler..
Rica ederim...
link :D
kadının cinsellıkte doyması erkege baglı erkek işi biliyosa kafa calısıyosa oncelıkle kızı mutlu etmeli
ön sevişmeyi uzun tutulmadığı sürece hiç bir bayan ilişkiye doymaz
bazı kadınlar doymak bilmez sürekli orgazm olmak ister
kadın ayarsız enerjiyse ne yaparsan yap doyuramazsın:)
:)
kadını doyurmak ona yeri geldiğinde yumuşak yeri geldiğinde azgınlığını açığa çıkaracak yaklaşımla ilgilidir...onu zorlamadan orgazmlara uçurmaktır asıl olan...
partner bencil olmadığı karşısındakini düşündüğü ve tecrubeliyse her türlü karşısındakini tatmin eder
Bir kadin olarak sen bilmiyorsunda ne istedigini ben mi bilecegim sürtüge bak!.. Fantezi yapacagina ac bir p*rno bosal mkmun irisbisi.
yaw ne büyüğü ne küçüğü en iyisi dik duranı sık vuranı panpa.
ten uyumu ve kadının da cinselliği hissetmesi bence... sevgi olunca zaten kadın hissediyor
kadın o erkekten elektrik almadıysa hoşlanmadıysa doyurmak imkansızdır
ender durum ama beraber başlayıp beraber bitiriliyorsa olur en güzeli
beyni doyan kadının herşeyi doyar ;)
Beyin nasıl.doyuyor ?
O nasıl oluyo anlamadım ?
doyurmasini bilene :))
önsevişmee orall dimiiii :)
Vermesini bilene doyurmasini birlen denk gelir :)
kaliteye bağlı be canım
Kalite ?
uzun bir ön sevişme , konsantrasyon , ve karşı tarafın zevkini gözetmek :)
Kadinin vermeyi bilmesine bagli
erkegın gucune ve bılgsne performansna bagldr
Orgazm kadinin beyninde biter kesinlikle
Nasıl oluyo o?
Zmnla ogrnrsn onu keşfederek kesftmzsen sbha kadarda sevissen çok tecrübelibbiride olsa yine diymszsn
abdestsiz yaparssan seytan yardımcı olur...
kendi psikolojisine ...
Nasıl yani ?
kendini hazır hissetmeden seks yapıyorsa, motivasyonu zayıfsa ilişki uzun da sürse işe yaramaz yani
Erkeğin tecrübesine :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar