Başkalarının penis boyunu merak etmenin mantığı nedir?

Sitede cinsellik bölümü penis boyutu sorularıyla doldu taştı. Bir taneside çıkmış ülkemizin penis boyu kısa gösteriliyor ben buna inanmıyorum falan diye isyan etmiş. Kendisine göre bir standart boy ilan etmiş. 17 cm olmalıymış. Türkiyeninki 13-14 cm olamazmış.

Dünyada en uzun penis ortalaması Kongo'da 17.93

ABD'de 12.9

Rusya'da 13.21

Sizce Kongodaki kadınlar Amerikadakilerden Rusyadakilerden dahamı mutlular?

Cinsellik bir bilgi birikim kültürdür.

20 cm malın olsa ne yazar yatakta hanzonun tekiysen.

Adam yıkanmayı bilmez, dokunmayı bilmez, öpüşmeyi bilmez, ön sevişmeyi bilmez, kadın ruhundan anlamaz, yatakta seks yapmayı tepişmekten ibaret sanır sonra burada malım büyük diye kendi kendisini dünyanın en iyi sevişen adamı zanneder.

İşin garip yanı buradaki cahil kızlarda cinsellikten bir şey anlamadıklarından olsa gerek iyi seksin penis boyutu ile olacağını zannediyorlar. Onlarda duydukları ile yaşıyorlar. Dünyada en kısa koredeymiş 9,66 cm. Demek ki korede seks falan yok! kızların hiç biri tatmin olamıyor zevk alamıyor.

Bir ülkede cinsellik bu kadar tabu haline getirilince cahillik işte böyle tavan yapıyor. kaliteli seksin penis boyu ile olduğunu zannediyor gençler.
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı kişiselleştirenlerin cahilliği ortaya dökülüyor bir bir. Onlr için seks yapmak, cinsel organın uzunluğu övünç kaynağı olacak şeyler. Oysaki seksi hayvanlarda yapıyor. Malın büyüğü mesela eşeklerde. Hayatta övünecek tek şeyiniz şeyinizmi? Bir arkadaş yazmış aşağıda çok beğendim. Sadece gay olanlar başkalarının penis boyu ile bu kadar ilgilenirlr. Artık bu sitede bu boy işi bitse iyi olmazmı. yoksa kendinizi kandırmaya devammı edeceksiniz?
Başkalarının penis boyunu merak etmenin mantığı nedir?