Tövbe etmek istiyorum günahlarım bedenime ağır geliyor

Sakın kimse yargılamasın, alay etmesin. 22 yaşımdayım ilk cinsel beraberliğimi 16 yaşımda yaptım 10 kişiden fazla erkekle birlikte oldum, sanal birlikteliklerimin haddi hesabı yok. Hayatıma bir şekilde dahil olan erkeklerin tümüyle yattım! Lanetler savuruyorum kendime. Tiksiniyorum artık bedenimden.! Aynada yüzüme bakacak halim yok. Her gece düşündükce mide bulantısı çekiyorum. Uykularım kalmadı. Depresyondayım. ALLAH demeye dilim varmiyor. Akıl verin nasıl tövbe edebilirim günahlarımdan? Allah beni affeder mi? Ağlamaktan yoruldum, lütfen bana bir çıkış yolu gösterin. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Özellikle bayan arkadaşım sana ve en iyi cevap seçtiğim arkadaş sana. Hepinize cevap vermek isterdim ama ağlamakdan beynim vücudum parmaklarım uyuştu. Bana hepiniz çıkış yolu gösterdiniz, Allah hepinizden razı olsun. Inşallah hepinize cevap vericem yarın ama yazmaya takatim kalmadı şu an daha. Hakkınızı helal edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün biir camiye gittim. Namaz kıldıktan sonra secdeye kapanıp ağlaya ağlaya af diledim rabbimden. Tövbe ettim herşeyden. Bana güç veren arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun. "O" kapıya varmam bu kadar kolay olmazdı siz cesaret ve inanç vermeseydiniz. Isimlerinizi bilmiyorum ama Allah kim olduğunuzu biliyor o yüzden hepinize dualar ediyorum. Herşeyden uzaklaşmak icin Hattımı kırdım telefonumu sattım. Iki örtü bir seccade bir namazlık elbise aldım kendime. Artık her anım tövbe ile gececek.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala Ağlıyorum. Ve son satirlarmi yazıyorum size çünkü sanal aleme de veda etmem gerekiyor laptopumu kıracam birazdan. Allah hepinize gönlünüzdekini nasip etsin. En güzele emanetsiniz. Saygılarımla
Tövbe etmek istiyorum günahlarım bedenime ağır geliyor