İnsan sevdiği kiza penisini yalatır mı ya... size soruyorum erkekler penisinizi sevdiğinizin ağzına nasıl sokabiliyorsunuz?
Cevabın nedir?
Oral seks kadınların da erkeklerin de oral seksi çok sevdiği ve birleşmenin ayrılmaz bir parçası olarak görmektedirler. Bu durum p*rno filmlerinden kaynaklanan bir özenti olmakla beraber bazı hayvanlarında ağız yolu ile diğer karşı cinsin cinsel organına dokunmakta hatta yalamaktadır.
Oral seksin her iki cins için de görsel olarak cazibesi vardır. Bir erkeğin penisini partnerinin ağzında görmesi ve bunu hissetmesi inanılmaz bir duygudur. Hem görsel hem de hissi olarak tarif edilemez bir zevk kaynağıdır.
Burada tabii ki dikkat edilmesi gereken en önemli husus hijyendir. Hijyene dikkat edildiyse oral seks için bir sınır yoktur
Burada tabii ki dikkat edilmesi gereken en önemli husus hijyendir. Hijyene dikkat edildiyse oral seks için bir sınır yoktur.
Yapılan araştırmalara göre
En çok oral seks yapılan ülke Avusturya.
Amerika'da yapılan araştırmada kadınlar oral seksi cinsel ilişkiye tercih ediyor.
Fransızların yüzde 41’i hayatlarında bir kez de olsa seks partisine katılmış. Aynı zamanda oral seksin en yaygın olduğu ülkenin Cap d’Agde bölgesinde bulunan Village Naturiste, dünyanın en büyük çıplaklar kampı.
Buna göre yorum hakkı senin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç valla insan insanı sikermi :D
5510 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya ahhahaha kahkaha attım ya :ASDS:AD
- +1 yıl
Hahahhaha Allah belanı vermesin ya ::D askjdhsadflökjdwjsli
Soran+1 yılSeni en iyi cevap sececem çocuk :D
- +1 yıl
hakkaten en iyi cevap bu:)
- +1 yıl
tebrikler kardeşim +
- +1 yıl
bu soruya bu cevap tebrik ediyorum :)
- +1 yıl
hahaahah çok güldüm helal
Cevap sahibi+1 yıleyvallh hacılar .d
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdigin erkegi seviyorsan oda senden bunu istiyorsan illaki seni sevmedigi anlamina gelmez sadece senin onu zevkin doruklarina cikarmani ister.. ilerde cinselik oldugunda napcan? tabiki zorla oral olmaz fakat negativ ve kücük düsürücü Birsey DEGIL !
40 Yorumla
+1 yılsaçmalıyosun bence. sevdiğin erkekten nasıl tiksinirsn penisi bile tatlı gelmeli insana
135 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim erkekten tiksinirim demedim. Sevdiğim dediğin erkek seni gerçekten seviyor mu bakalım bundan ne kadar emin olabilirsin.. seviyorum deyip kıza anal, oral yapıp çöplük gibi atan erkekten bol ne var acaba..
- +1 yıl
o erkeklere denk geldiysen bize nee güzeliiimm? tutku bu tutkuuu...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
62Cevap
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun biliyor musun? Cinselliği iğrenç, terbiyesizce, ahlaksızca, kötü bir şey olarak kodlamışsın. Bunda da seni suçlayamam. Suçlamıyorum da. Ama, sorunun sebebi bu. "Sevdiğinizin ağzına sokmak" diyorsun. Sanki, erkek kadına bunu zorla yapıyor ve kötü bir fiil. Neden erkeğin yaptığı birşey olarak düşünüyorsun. Seks beraber yapılır. Bunu unutma. İki kişi beraber sevdiği şeyi yapıyorsa biri nasıl yadırganabilir? Cinsel birliktelikte benim tutumum saygının muhafaza edilmesidir. Estetik, duygusallık, şefkat altyapıda daima olmalıdır.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSade bir cinsellik yaşamak her gün pilav yemek gibi birşeydir bir süre sonra monotanlaştırır ilişkiyi ve bir süre sonra ilişkiyi bitirme noktasına gelinir bu yüzden psikologlarda ilişkiyi canlı tutmanız için cinsel ilişkide farklı şeyler denemenizi önerirler oralda bunlardan biridir sen vajinanı ona yalatabiliyorsan ve bundan zevk alıyorsan onunda bunu istemesi normaldir evlilikte eşler bunu genelde yaparlar bunu kendi partneriyle yapmayacakta yani seninle başkasıylamı yapacak? bunu kabullenebilirmisin?
00 YorumlaBence cinsellikte katı kurallar olmamalı ancak herşey karşılıklı gelişmeli diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla sen oral seksten hoşlanmıyorsun. Aslında bunu erkek arkadaşının hissetmesi ve bilmesi gerekirdi. Bu durumda zaten ilişki tarzı karşılıklı olmuyor. Dolayısıyla senin böyle düşünmende gayet normal. Arkadaşına ben bu tür ilişki istemiyorum diye hoşlandığın veya hoşlanmadığın şeyleri belirtebilirsin. Bu şekilde ilişkinizin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOral seksten hoşlanmiyorum diye bir şey yok onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım ama karsimdaki insandan biraz masumiyet beklerim. Bana karşı masum duygular beslesin istiyorum. P*rnolardaki gibi davransın istemiyorum. Tek sorunum bu. Zaten ilerde evlendigimizde o istemeden yaparım ına.
+1 yılşahsen bayanın bana oral yapmasına hiç bir zaman izin vermem .birde aşık olduğum ve sevgilim ise asla
34 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmayani dövüyorlar burada.
- +1 yıl
yakıştırmıyorum sevgilim olsa asla yaptırmam .sevgiliimin benden aşağı durması ve onı bana yaşatması hiç hoş değil .bence aşağılamak ve kadını horgörmekten başka bir duygu değil
Soran+1 yılAynen ben de sana katılıyorum harbi erkeksin.
- +1 yıl
sağolasın .: )
anladığım kadarıyla sevgilin temizliğine önem vermemiş yoksa temiz olmuş olsaydı bu kadar nefret etmemen lazım diye düşünüyorum zira nasıl ki bir erkek bir bayanın temiz bir vajinasını yalayabiliyorsa bir bayanda bir erkeğin penisini tabi temiz ise yalayabilir normal bir durumdur
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyi niçin bu kadar dar kapsamlı alıyorsunuz, sevgi olduktan sonra onu mutlu etmek ile doğrudan mutlu olmakla aynı anlama gelir...
83 Yorumla
Soran+1 yılSevgi diyorsun da ortalıkta yalandan seven, sadece menfaat üzerine kurulu ilişki çok. Şeyini yalatir yalatir sonra da hadi yallah... Ne iğrenç bir durum.
- +1 yıl
Oral seksi, bir kadının iyi niyetini suistimal edenlere indirgemek ve özgü kılmak neden?
Geniş bir pencereden düşünmelisiniz.
+1 yılsen onun penisini ağzına almayacan, kütük gibi yatacan, o seni yapacak. tuğlaya attırsın daha çok zevk alır. sen böyle yapıyorsan, yok sevdiğinin ağzna verir mi, yok yalattırır mı.. terk edilmeye hazır ol. insanın sevdiğinin penisini yalayıp yutması lazım. aynı şey erkek için de geçerli. erkek de sizin vajinanıza aynı gereken ilgiyi göstermeli.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bir seks için gerekli olan şey ne ev ne araba nede yatak. Duygu yoksa işin içinde ev de arabada yatakta kiralık gibi gelir insana.. :)) kii bence sevdiğiyle yaşamayacaksa kimseyle yaşamasın.
110 Yorumla
+1 yılben bir alaka kuramadım sonuçta seks iki taraflı zevk işi iki tarafta zevk alıyorsa bundan neden yapılmasın ki ? tek karşı olduğum şey anal onun dışında problem olmamalı bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadarda çok ortalık or... ospusu varmış lan bu sitede :) evlenmeden onla bunla si... kişip yar rak yemeye yalamaya @m ciğina ağzına gö... tüne filan almaya meraklı bir sürü sür t... ük fa hi.. şe varmış ortalıkta :)
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır.yapmam öyle birşey.
aletini yalatıp dudaklarından öpmekle kendi aletini yalamak arasında fark yok ki.02 Yorumla
Soran+1 yılGaç gaç doverler seni burada hayir yapmam öyle şey dediğin için. Yapacaksın yaptiracaksin o kadar!
- +1 yıl
bu durumdan memnun gözüküyorsun seni bilmem ama ben yapmam yaptırmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide canım bunlar hep hata insanlar canlılar neden cocuk yapıyor ki bırakalım hayat akışına gitsin sabriyle akrabalıgnızmı var mı:D bu bir espiriydi sevdigi kıza neden yapmasınki bu br zevk meselesi ayrıca orgzm olduysa o kızda rahatlar kim rahatlamak istemezki
00 Yorumla
+1 yılağzına sokmak ? öyle birşey yapmam ama kendisi isterse engellemem. yaparsa hatunun hayrına olur performans artar çünkü, başka yetenekleri varsa kendine özgü adamın aklını başından alıyorsa o da olur :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevdiginle yapmayacaksan kimle yapacaksin . parali mi yaptiracak.
22 Yorumla
Soran+1 yılCok mu gerekli ki allahın abazani sevdiği varken parayla oral seks yaptirsin..
cevaplar muhteşem olmuş... senin cinslelik ile alakan olmadığı apaçık. öğreneceğin şeyler var.
10 Yorumlabu durumu neden bu kadar yadırgadın? neden yalatmasın?
00 Yorumla
+1 yılkadın istemedikçe o olmaz ama kadından talep varsa esas erkeğe sormak gerekir bu nasıl kız diye :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Evet mükemmel oluyor sende denemelisin insan en çok sevdiğine yapar bunu hatta :D
00 Yorumla
+1 yıls.ikim uzaylı değil yaaa
ne var bunda
ben onun* götünü yalıyom...o da benim sikimi yalasın...20 Yorumlaben de onunkini yalıyorum, zevk aldığını görmek hoşuma gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşağıdaki yorumlara gel ya yarıldım valla :) Hele ki soran arkadaşımızın "anal oral yaptır sonra bir çöplük gibi at" yorum evde kahkaha atmama neden oldu :)
00 Yorumla
+1 yılYalatirim bundan abes ve acayip olan yani neyki yani hatta mutlu bile olurum tabi hijyen sart
00 Yorumla
+1 yıldeğil ağzına , kulak deliklerine hatta burun deliklerine bile sokarım.o esnada gözüm hiç bişey görmez :)
10 Yorumlaolaya bu mantıkla bakarsan seni zikmeside cazip değil:)oralsız seks olurmu ya:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin anan baban oral seks mi yapiyodu la.. analarimiz babalarımız oral seksi nerden bilsin onlar da yeni yeni teknoloji gelisince ogrendiler.
+1 yılsevgiyi bunla ölçuyosan. Vajınanıda yalatmıcan arkadaş o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun vajinami yalattigimi?
- +1 yıl
şuana kadar yalatmasanda elbet birgun yalatırsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel organlari pislik olarak algilanilmasi bence yanlis. Ileride cocugu olanlar, bu cinsel organimdan cikti, igrenc diyemi algilar acaba?
00 YorumlaCevabınız
sevişmek baska sevgi baska niye ikisini hep karsılastıırır cepheleştirirsiniz bilmem ki yani insanın baskasıyla degilde sevdigiyle sevişmesi daha iyi tabiki eger 2 taraf istiyorsa yalatabilir de bence cok aşırı bır durum degil00 Yorumla
+1 yıldünyaya nasıl geldiğini bilsen, babanı pıçaklarsın kezbanım :))))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana çok zevk veriyor. Sağolsun sevgilim de benim zevk almamdan çok hoşlanıyor. Hele sabah uyanırkenle, gece uyumadan önce yapması tam on numara oluyor... :-)
10 Yorumla
+1 yılhemde ne biçim yalatır yalattıktan sonra daha çok aşık olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı. bu sorunun bir üst seviyesi insan sevdiğine kayar mı olur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla eşim olacak birine hayır ama sevgiliye evet=)!
20 Yorumlaözellikle sevdiğim kadınla her şeyi yaşarım,onun organınıda yalarım bunda bir şey yok...o zaman hiç ilişkiyede girmeyelim oldu olacak...
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği ile herşeyi yaşar bunda anormal ne var
Adam o zman gitsin alem yapsın diyon sen02 Yorumla
Soran+1 yılSeven insan sevdiğini aldatır mı? Bu mu sevgi?
- +1 yıl
Ama adam istiyorsa yaşamayı karşılıklı olarak yapacaksın ne var ki bunda hayret
+1 yılkızlar dondurmayıda seviyo ama ağzına sokunca suc olmuyo da :P
00 Yorumla
+1 yıleşin olsa beni s*kiyor diye mahkemeye verirsin senden korkulur valla.
10 Yorumlaneden sokmayalım onun vajinasını ağzımıza alıyoruz ama ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değil de insan sevdiğinin penisini ısırıp acıtır mı hiç ya :'(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısın bende yalatmam çünkü o dudaktan öpücem zaten onun için hayır
40 Yorumlane alakası var sımdı adam istemiş sen sevdiğinin isteğini nasıl gerı cevırebılıosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHep bu p*rnolardan özeniyorsunuz zaten.
en büyük zevki bana sevdiğim insanın vermesini isterim sevdiğimle yaşamıcamda kimle yaşıcam
00 Yorumlasevdiğimiz için sokuyoruz.. cinsellikte sınır yoktur bence ve insan en çok zevk aldı kişiyi sever.. en çok zevk verende sewdiğidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen vajinani nasil yalattirmak istiyorsan bizde penisimizi yalattirmak isteriz her daim !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonrada karın olucak ağzınamı vericen sonrada öpücen hem ağzına boşal hem sonra öp bu ne iğrençliktir aga
10 Yorumla
+1 yılsokarım. sekste sınır olmamalı bende onunkini agzıma alıyorum. noluyo _?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHijyeni sağlıdiktan sonra tabiat ananın sunduğu bu zevkten neden mahrum kalalım şimdi
00 Yorumlaİnsan sevdiğinden çekinmez, iğrenmez.
10 Yorumlasokmuyoruz niye sokalım manyakmıyız biz
00 Yorumlaben sokmuyorum o alıyo.
10 Yorumla
+1 yılEğer 2si de yapacaksa düşünülebilir. :)
10 Yorumla
+1 yılBuna oral deniyor. Evet gayet de zevkli olur
00 Yorumla
+1 yılisterse yaparım ben ztn
00 Yorumlabence olabilir bundan daha normal bişey yok..
00 Yorumla
+1 yılbe sokmuyorum o yalıyor
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan her şeyiyle seversin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. insan insanı s.kermi ya dime
00 YorumlaFethedilmedik delik birakmayacam
00 Yorumlaortaçağdan kalma bir skolastik...
00 YorumlaSen agzina almadin mi hic ?
00 Yorumlaamına bile kor
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri