cok fazla ileri gitmek istemiyorum esofman uzeerinden penisini oksamak istiyorum ama penisi kalkar muhtemelen bidaha nasil geri inicek cok israr edermi cikarip elimle bosaltmam icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bitirmeyeceğin işe başlama! Erkekleri o şekilde yarım bırakmak sinir bozucu bir durumdur. İleri gitmek istemiyorsan cinsel organı dışında başka yerlere odaklan.
Mutlaka boşaltmanı isteyecektir çünkü.12 Yorumla
Soran+1 yılyaaa canim. nerde durmamiz gerektigini ikimizde biliyoruz seks yok daha once bosaltmayacagimida soylemistim ona bizim yaptigimiz sey her yerimizi ellemek opusmek bu yani soyunma. yok
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin fantazilerini anlıyorum, önce çeşitli oksamlar tahriklerle heyecani tavan yapmak kiskirtilmak, içinde hissetmeden bedeninin her noktasında o hazzı fazlasıyla ama ağır ağır hissetmek istiyorsun.
Zevkli bir tercih. Usuldan romantizm ve tahriklerle zevki ve hazzı artırarak. yasamak, uzun uzun hissetmek ve olacaksa en istekli noktasında birleşmek için adımları atmak ve sert bir şekilde doyumu uzun sürecek şekilde yapmak00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mantıken o seni boşalttıysa senden de onu boşaltmanı bekliyordur ya da bekleyecektir.. erkek arkadaşının azgınlık durumuna göre değişir ama söylediğine bakılırsa dokunsan bile çadırı kuracaktır 😁 o yüzden başlarsan eşofman üstü olarak kalmaz o 😇
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
76Cevap
Onu yapdiktan sonra senim iliskiye girmek istiyo zannericek ve ilk firsatta seni opmeye falan baslicak sende o an kafan karisicak ve nolucani bilemicemsin ve olay gerceklsicek sonra pisman olucaksin falan filan Allah kuranda zinaya yaklasmayin der cunki Allah bizi cinsel iliskiye cok mailli ve ksfekli yarstti ya i yapma demiyor yaklasma diyor cunki yaklasirsan yapacagini biliyir yani sende hic deneme o erkekle cinsel iliski yasmadan z bu oyle orasi i oksayip birakamassin kutlaka daha fazlasini ister senden
12 Yorumla
Soran+1 yılhmmm anladim tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkşaya okşaya kaldırırsan mutlaka boşaltmalısın. Ereksiyon haline getirip geri indirmek, büyük kötülüktür. Çıplak penisine dokunamam diyorsan da eşofmanın üstünden devam ederek boşalt ama üstü batar hep, kabul ediyorsa yap. Veya ayaklarınla okşayarak boşalt. Her erkeğin ayak fetişi vardır. Hele ince çorap giydiysen eşofmandan çıkarmadan fışkırtır zaten kendi üstüne.
111 Yorumla
Soran+1 yıloksaya oksaya esofmanin ustunden bosaltabilirmiyim bu mumkunmu size oldumh hic
Cevap sahibi+1 yılEvet oldu, tabii ki boşaltabilirsin yani daha uzun sürer ama boşalır. Dediğim gibi ayak seviyorsa yoruldukça değiştir biraz el biraz ayak, çok nazikçe okşa. Sinirlere denk getirirsen aşağı yukarı okşarken birden titrememeye başladığını göreceksin
Soran+1 yılnasil oksicam peki onuda anlatirmisin
Cevap sahibi+1 yılTabii ki. Bak şimdi, dümdüz aşağı doğru duran penisi okşarsan zevk alır ama boşalması zordur. Bol bir eşofman giyecekse sanki çıplak okşuyormuşsun gibi geniş alanda avucuna alıp tatlı tatlı ovala. Alt kısmına denk getirmeye çalış. Bütün zevk sinirleri penisin altındadır, üstü sert bir deridir. Dar giyinecekse de ya kendin çekiştirerek ters çevir ya da kaldırdıktan sonra söyle ters yatırsın penisini. Yani yukarı kaldırsın, göbeğine doğru bakacak şekilde vücuduna yaslasın. Böylece bahsettiğim ters kısmı komple yukarı bakacak. Tırnakların uzunsa o pozisyondayken tırnaklarını hafifçe aşağı yukarı tam ortasında gezdirirsen eşofmanının sırılsıklam olmaya başladığını görebilirsin çok geçmeden. Başka ne istiyorsan sorabilirsin bu arada, her zaman cevap veririm çekinme.
Soran+1 yılanladim nedemek istedigini cok tesekkur ederim bu sureci hizlandirmak icin dilini cikarmasini isticem yalicam dilini dilini yavas yavas yalarken yapsam bunu hizlanirmi surec
Cevap sahibi+1 yılDilini mi yalayacaksın? Bence öpüşürken french kiss yapıp öyle yala dilini yani dilini dışarı çıkartıp boş boş dil yalama. Eğer zevki doruklara çıkartıp daha hızlı ve daha yoğun boşalmasını istiyorsan tutkulu öp. Arada boynuna da nefesli öpücükler kondurursan inleyerek boşalacaktır
Soran+1 yıl😂 🖒 tamam
Soran+1 yıldisinde teller var ama rahatsiz ediyo
Cevap sahibi+1 yılAman dikkat et dilini yırtma sana da yazık 😂 ben de tellerim varken bana ayaklarını yalatmak isteyen partnerimin ince çorabı tellere takılmıştı. Birbirimize yapışık kaldık bir süre hahaha zor ayırdım çorabı dişimden ama kaçtı tabii ki metale takılınca çorap da çöp oldu 😂😂😒
Soran+1 yılneyse halletcez bir sekilde tamam sagol 🖒🖒😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha hallet bakalım kolay gelsin 😂 seksi giyin ama bak sen de öyle eşofman falan giyersen zor kalkar onunki 😂 neon taytlardan çok etkilenir erkekler veya pileli/kloş eteklerle ya da dar elbiselerle siyah çorap kombini falan yaparsan kazayla elin çarpınca bile boşalmaya başlayabilir 😂😂 şş sır 🤫
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çıkartmadan eşofman üzerindende boşaltabilirsin bence :)
210 Yorumla
Soran+1 yıloyle bosalabilir mi cikarmadan
Soran+1 yılmumkunse eger bunlar bosaltirim tabii inlerimde hafif hafiff emerimm boynunu yalarim ensesinii falann ohoooo bosaltirim tabi
Soran+1 yılyani teknik olaarak mumkunse kiyafetin uzerinden hallederim
Soran+1 yılama biz surtunerek mast yapiyoruz zaten erkekler 31 cekiyo
Soran+1 yıltamam. deneyecegim
Gizli Üye(18-24)+1 yılİllaki penisi kalktı diye boşaltman gerekmiyor o kendisi iner he sevgilinin beni boşalt diye bir teklifi olurmu senden orasını bilemem
13 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim ya gercekten su yorumlarin icinde en degerlisi benim icin neler yaziyolar bunlar hic mi bisey yasamamis
Cevap sahibi+1 yılAilelerinden ne öğreniyorsa onu yapıyorlar işte
Cevap sahibi+1 yılBoşver salla gitsin ne nefesine değer nede parmağına
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani o kadar yaptıktan sonra sonuna kadar git artık 😂😂
121 Yorumla- +1 yıl
O eşofmandan hayır gelmez artık 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılTadına bakarsın hayatim 👅 acarsın ağzını 🧨 patlatır ağzına bombayı
184 Yorumla- +1 yıl
Komikti 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😛
- +1 yıl
Öyle 😂
- +1 yıl
Bomba patlar diye korkuyor sanki
+1 yılElini eşofmanın içine soktururu mutlaka. kalktığı gibi kendiliğinden iner. ille de boşaltmak zorunda değilsin. o baskıya boyun eğme. ellersen yalamanı da isteyebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen yok elimi surmicem zaten esofmanin uzerinden ellemek istiyorum
- +1 yıl
Sürersin , o yakınlığa ulaştığınızda eline almanı ister sende kırmazsın bence
+1 yılKilometrelerce uzaktan birsuru eşofman kabarttin iyimi bizi kim indirecek simdi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYap sende dene gör tabikide doğal olarak kalkarsa devamını isteyecektir de
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye böyle bir şey yapıyorsun? Erkeğin gözündeki değerini düşürür. Bu kız eğlenmelik kız izlenimi yaratır. Sen onu mutlu etmeyi düşünsen de.
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla canim daha once kucagindada surtundum boynunuda yaladim dilinide emdim pesimde kopek ayriliyoruz bazen geri donuyo bana bir sekilde beni birakmiyo hic birzamanda seks olmayacagini soyledim arkadan vermekle gibi sakso cekmek gibi bir niyetim yok o bunu iyi biliyor iliskimizde uzun zamanli boyle bisi yapicak olsaydi bu zamana kdr yapardim zaten yapmadim yapmayida dusunmuyorum durum bu basit kizsam benimle. uzun sureli. bir iliski dusunmesin ozaman kendi. bilir ama. hep donuyo benden vazgecmiyo
- +1 yıl
Şimdiki yazdıklarını yapıyorsan sorunun cevabını bilmelisin.
buraya ne yazsam boş zamanı gelince elinede alırsın azınada bu biraz arzu ve istek işi
20 Yorumla
+1 yılYok ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım hatta benim erkek arkadaşım özellikle boşalmasın diye durduruyordu beni
00 YorumlaSevgilini yapısını kimse tanımaz bünyesi nedir bilinmez ama kaba amiyane bir deyim vardır umarım affedersin ( kalkmışın dini imanı olmaz ) derler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Riske girmemek için çok da ileri gitmek istemiyorum dediğin için deneme bence. Devamını isteyebilir belli olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet eder seni sker bile ayrıca o anda basit kız olursun onun icin
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet olucak ayrıca iliskiniz ne kadarlik? Öyle 2-3 ayliksa o anda fck body olursun onun için millet nisanlisiyla yapiyo terk ediliyo ne diyon sen kızım az aklını calistir
- +1 yıl
Valla haklısın aklına direkt bu bunu yaptıysa daha neler yapar bana diye düşünce gelir ve bunu her zaman bir üst levelini ister
kalkacak tabi çıkarıp eline verecek haliyle 😂 hatta sakso çekmenide ister😜
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu kesin yapacaksa hic ellemiyim ozaman
Bir deye baslarsan devamını getir zor bir is değil oral yapabilirsin canım 😊
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSoruya bak ben bu tip bir soru sorsam KS aninda kadirir
10 Yorumla
+1 yılEşofman üzerinden okşamakta sorun yok da doğrudan okşamakta mı sorun var?
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bence eline almakla ustunden oksamak ayni sey degil nasil ki sevismekle seks ayni sey degil ayni. oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılElinle boşaltırsan iyi :) ağzına al diye bilir bence 😂
10 Yorumla
+1 yılel bombasını pimi cekersen patlamak zorundasın kaldırıp bırakırsan hırcınlaşır ya da boynuzlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aman aman. Bir dokunursan yandın. Artık inmez o indirene kadar uğraşırsın 😂😂
00 YorumlaTam bir sazan sitesi. Resmen uçmuşlar. Yorum sayısına bakar mısınız))))
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşey yapipta kurtulan kadın varsa madalya verelim😂
00 YorumlaIsrar eder yaptırır da. Hatta belki ağzına bile verebilir
00 Yorumla
+1 yılOnunla isteyip istemediğin şeyleri konuştun mu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün okşarsan yarın yarın elinle öbürsü gün de ağzınla devam eder
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıloraya kadar yapıyosun bir zahmette onu da yaparsın daha ne kalıyor
00 Yorumla
+1 yılO an boşalır zaten biraz da yakın ol ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
00 Yorumlabence o kadar kasma kendini dokun ama duracağın yeri bil bazen öyle olur ama sonra mutlaka iner konuyu değiştirirsen 😊genelde bizde öyle oluyor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılhıii aynen tesrkkur ederim yani neler yazmislar sirf kiyafetin uzerinden biraz oksadim diye bu isin sonu seksle mi bitecek daha once oda benimkini oksayarak bosaltti taytimin ustunden kucaginda surtundum kiyafetle opustuk boynunu ensesini falan emdim o kdr elini taytimin icinden sokmasini izin vermedim oda acilan yerlerimi bile kapatti sonra yine popon basin acik giyinmissin dedi orda kaldi mesela seks olmadi yani oyle seyler yazmislarki cogu bir halt yasamamis salliyo burda
Çok ileri gidersen ve bosalamazsa kasik ağrısı oluşabilir eziyet edersin basladigin işi bitir
00 YorumlaBebenin sikinin keyfine biz mi karar verecez. Got kısbetten cıkmıssa kısmet bagdattan gelirmiş.
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin başlangıcı ilk dokunuştur bebem haberin olsun 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım ya dokunma doknursan kalkarsa bosaltmak zorunda kalırsn
10 YorumlaBence uyuyan yılanı hiç uyandırma derim sonra bırakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPahalı bir şeyse eşofmanı murdar etme. Çıkar dışarı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdebilir çünkü illaki kalkicak ve bosaltman gerekebilir
00 Yorumla
+1 yılValla elledigin an devamı gelmezse sıkıntı olur yari yolda kalmış bir penis kadar kötü durumda olan birşey daha yoktur
10 YorumlaElinle boşaltmani isterse yine iyi bence 😬
50 YorumlaBoşaltmayacaksan kaldırma adama eziyet etme kasiklarina agri girer
00 YorumlaDurmaz sonra çok ısrar eder sana
31 Yorumla- +1 yıl
niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla sonu farklı biter bu hikayenin sonucu sonuçta tahrık edecen sonra gelıp burda ağlama bekaretım gitti diye
00 YorumlaSonunu getirmeyeceğiniz işe başlamayın
14 Yorumla
Soran+1 yılama elle bebegim diyo eline agzina al falan demedi ama disindan elle dedi bende dayanamaz israr ederr diye korkuyorum elimle bosaltmam icin
Soran+1 yılevlilik oncesij o. kdr ileri gitmicem. bos yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen oksarken bosalir
12 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin olabiilir mi boyle birsey sana oldumu hic
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir yap nolcak ki eline bosaliversin hatta yerinde olsam kaldırır sakso cekerdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyonunu kaybedince iner
01 Yorumla
Soran+1 yılgercekten tesekkur ederim yaa tek mantikli cevap bu illaki bir sekilde inecek yani iliskiye girmiyoruz girmek istememi anliyor kendiside istemiyor zaten
Yani yazık adama ereksiyon edip ortada bırakma
04 Yorumla
Soran+1 yılesifmanin ustunden bosalmazmi peki o beni taytimin ustunden bisaltti elini iceriye sokmasina izin vermedim
Soran+1 yılhmmm olabilir ama dimi asla. olmaz diye. bisi degil yami
Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Neden elinle direk saksı çekebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa offf su yazdiklarimi bir okuda oyle yaz ileri gitmek istemiyorum diyorum anliyomusun sadece kuyafet ustunden ellesmekle sikismek ayni sey mi bir dusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahrik ediyorsan vermelisin
122 Yorumla
Soran+1 yılherkes seks icinmi sevisiyo ne sacma. bir suru insan var sevisip seks yapmayan
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşko burcu ne çocuğun
21 Yorumla
Soran+1 yılboğa
+1 yıloral yapmanı isteyebilir en azından
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sonra sevgilin evde asılır
00 YorumlaKalkıp inmezse merdaneyle vur kafasına bacım.
00 Yorumla
+1 yılÇıkarıp ağzına verir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakso...
89 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😋
Cevap sahibi+1 yılAnnene söyle yapsın
- +1 yıl
@Addammm Tanımadığın kadınları eskort olarak mı görüyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılYok onun annesi eskortmuş özelden konuştuk
Soran+1 yılhahahajaha harikasinn yaa 😂😂😂
+1 yılBir de bakmışsın ağzında 🙄😁
00 YorumlaYani kaldırdığın gibi indirmen lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılKaldırıyorsan indirmesini de bileceksin 😂😂😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEder tbikide sen cocugu azdir snra bosaltma 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılagzina vermedigine dua et
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin esofman uzerinden penisini oksasam bosaltmak zorunda kalirmiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler