Ama normalde bakimli ve temizim, bunu gunler sonra soyledi.. Sevgilim bende igrenip, sogumus mudur? Bu olaydan sonra tekrar birseyler yasadik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seven insan böyle bir şey yüzünden soğumaz. Seni sevip sevmediğini bilemeyiz. Tamam seni uyarabilir ama bunu yapmanın da bir adabı vardır. Öküzlük yapmış.
09 Yorumla
Soran+1 yılKolarimda, bacaklarimda, koltuk altimda, bikinimde, belimde, karnimda, gogsumde kil tuy yoktu temizdim. Lazere gidiyorum ama popomda cikmis (popo arasi) ve fark etmemisim, sen olsan sogur muydun.
Soran+1 yılBu durumda
- +1 yıl
Ben sogumazdum duzenli veriyosun sonuçta bedava seks
Soran+1 yıl@Zevkinpazarligiolmaz Bakireyim, anal dahi yasamadik. Sevisirken gordu, en ileri gitigimiz oral
Soran+1 yılTamam bedenim bakire
- +1 yıl
Olsun bosaltiyon sonuçta
En İyi Cevaplar
+1 yılDeseydin ya dislerinle koparmak istersin belki diye biraktim
08 Yorumla
Soran+1 yılCok utandim ve kendimi kotu hisetim. Belkide asik degil artik bana. Cunku sogumus olabilir. Ama kendisi dedi olurdu birgun sen benden ayrilsan bile, sevgilim olsa dahi sana yok diyemem, zaafim var
- +1 yıl
Ya koltuk altin temiz oldugu surece sknti olmaz ven koltk alti kıllı olanlardn tiksiniyorum yaklasamyorum bidaha ama anüs bolgesi vajinal bölge de denk geliyoruz elbet okdr onemli degil kalir yani dönsün kendi poposuna baksn
Soran+1 yılOrda varmis zaten.. Onun haricinde sifir tuy yok.. Bakimli ve temizim. Normalde lazere gidiyorum ama uzamis ve fark etmedim
- +1 yıl
Takma bu kdr yarn evlenicen kocana yaptrcan agdayi agziniz kokacak osuracaksniz yorgani bir kaldrcan peee o kokuda ne
Soran+1 yılSenin basina boyle birsey gelse kiz aklina her geldiginde sogur muydun?
- +1 yıl
Hayr be insaniz arkadas osururken scıyorz yani o derece s e x de tiksinme igrenme olmaz s e x teriyle banyo yapacaksn
Soran+1 yılBurda bir erkek soruma cevap vermis, aninda sogurum ayrilik sebebi diye😔 Acaba artik sevgilimin gozunde kusursuz degil miyim. Igrenip sogusaydi, yarida birakmaz miydi? O gun bosaldi, ve bu arada utanarak diyorum ama popo aramda vardi yani
- +1 yıl
Ya gel ben dislerimle alirim onlari dert ettgin seye bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnada sen de dötünde kıl istemiyorum hayvan de
020 Yorumla
Soran+1 yılKolarimda, bacaklarimda, koltuk altimda, bikinimde, belimde, karnimda, gogsumde kil tuy yoktu temizdim. Lazere gidiyorum ama popomda cikmis ve fark etmemisim, sen olsan sogur muydun
Cevap sahibi+1 yılNeden soğuyayım ki kılı mana etmem özellikle koltuk altı kesmesi isterim bide genital bölgede aşırı olmamalı.
Soran+1 yılPopo arasiydi ama😔
Cevap sahibi+1 yılbir kere oldu diye soğumam mana etmesin o
Soran+1 yılIcim rahatladi teskkur ederim, umarim oda ayni fikirdedir
Cevap sahibi+1 yılO kılı mana edip keyfi gelince arzu edince yatar istendiğinde ayrılır bu kadar aciz konuma düşmen acı verici
Cevap sahibi+1 yılBenim sana tavsiyem erkeğe seks objesi olma evlenmeden çünkü basit görürler seni. bilmiyorum bekareti o mu bozdu ama durum hoş gelmiyor
Soran+1 yılBakireyim, anal bile yapmadik. Ilk sevgilim, bunu kendiside biliyor. ilk yakinlasmam onunla oldu.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani bakire isen neden tiksiniyor veya nasıl ya
Soran+1 yılSoyle.. Onunle sevisirken altimi cikardi, popo aramda kil vardi ama bana oral yapti
Cevap sahibi+1 yılHımm yinede doğru yapmıyorsun gercekten seviyor ise gelip istesin evlenin
Soran+1 yılHaklisin gercekten
Cevap sahibi+1 yılYanlış yapıyorsun bilincinde ol bir erkek olarak söylüyorum herkeste arzu nefis var ama yeri ve zamanı var herseyin
Soran+1 yılNasil yani? Taktik olarak ne verirsin? Bana baglansin istiyordum
Soran+1 yılO yuzden opusme falan izin verdim, ona sordugda birseyler yasadiktan sonra daha cok baglanmis
Cevap sahibi+1 yılYaşın 18 18 mu bu denli bağlanmış vs dşyon. Akıllı erkeği seks ile bağlayamazsın. Ben şahsen o denli isteği olan kişiye güvenim olmaz. Hersey de zamanı var. Mahrem şeyleri zamansız yaşarsan bir süre sonra cinsel obje olursun sevmez sadece seni cinsel arzusu için arar sorar
Soran+1 yılAma birseyler yasadigin kizi daha cok sahiplenmiyor musun?
Cevap sahibi+1 yılBen hiç bir ciddi düşündüğüm kıza evlenmeden dokunmam. Sahiplenmek dokunmak drğil. Ben bişey yaşamadan da sahipleniyorum
Soran+1 yılHic yakinlasman oldu mu
Cevap sahibi+1 yılOlmadı el tuttum ben zaten sahiplenme de kıskanıyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer sana söylemişse çok ayıp etmiş
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet soyledi. Hep oyle soyler
Cevap sahibi+1 yılçok ayıp ya nasıl kırmış seni
Soran+1 yılYuzumede dedi, yuzundeki kilarada dikkat et diye, ki inan bakimli biriyim ama sonusta her gun her gun kusursuz olamam ki
Cevap sahibi+1 yılküfür edebilirmiyim o oduna
Soran+1 yılTakintili kil ve tuy konusunda.. Yuzune ve popona birdaha ki sefere dikat et dedi😔 koltuk altim, kolum, bacaklarim ve bikinim temizdi.. Normalde lazere gidiyorum ama popomda kilar cikmis ve fark etmemisim
Cevap sahibi+1 yılben olsaydım vururdum yüzüne tokadı defol git derdim
Soran+1 yılTelfonda soyledi, ki bu konularda hasasim biliyorda. Acaba sogudu mu😔
Cevap sahibi+1 yılsana hakaret etmiş sen soğudu mu diyorsun kusıra bakmada sende hak ediyorsun o zaman
Soran+1 yılBende kila tuye takarim, onunda taktigini biliyorum. O oyle biri ama der icinde tutamaz
Cevap sahibi+1 yılben birşey demiyorum artık sana
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de iğrenmiştim ayrılma sebeblerimden biri buydu
016 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Kizin neresinde vardi? Tekrar o kiz istese birseyler yasar misin
Cevap sahibi+1 yılGöğüs ucunda gördüm koca bir kıl insan onu koparır ya kabak gibi durur mu öyle
Soran+1 yılTek bir kildan dolayi yani? Kolarimda, bacaklarimda, koltuk altimda, bikinimde, belimde, karnimda, gogsumde kil tuy yoktu temizdim. Lazere gidiyorum ama popomda cikmis ve fark etmemisim, sen olsan sogur muydun
Cevap sahibi+1 yılOrdan daha fazla soğurdum midemi bulandırır
Soran+1 yıloyle deme. Ama gordukten sonra birsey demedi devam etti, bosaldi yani. Tekrarda yasamak istedi. Sence sen bunu yapailir miydin
Cevap sahibi+1 yılO an ki azgınlıkla işini görmüş olabilir bende görmezden gelip devam etmiştim ancak sonradan soğumuştum
Soran+1 yılO gunden sonra asla birsey yasamadin yani o kizla oyle mi
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşamadım ayrılma sebeplerimden biri de bu demiştim ama tabi açık açık söyleyemezsin bunu karşı tarafa
Soran+1 yılO yasadi ama ohalde dusundugum kadar kotu bir durum degil onun icin
Cevap sahibi+1 yılYaşasa da yaşamasa da ilerde başka sebeplerden ayrılacaksınız düşündüğün bu mu yani eleman işini görü görü sıkıldığında ayrılacak ya da anlaşmazlık yaşayıp ayrılacaksınız hangi ilişki sonuna kadar sürüyor
Soran+1 yılOrasini Allah bilir, flort etmedende evlilik olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılFlört başka cinsellik başka şey flört evlenmek için edilir zina yapmak için değil zaten ucunda evlilik görünmüyorsa uzatmamak mantıklı olandır ayrıca zina sorusunda Allahın adını ağzına alman da komiğime gitti :D
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım ancak yapmaya devam edeceksin çünkü o yola girmişsin bir kere bana kalırsa evlenmeye ikna et yoksa yaşın geçiyor olan sana olur
Soran+1 yılInsallah evlenir, umarim ilk sevgilim sonum olur
Cevap sahibi+1 yılKendini teslim etmişsin sıkıntılı iş ipler adamın elinde ayrılsa hiçbir şey yapamazsın öylece ortada kalırsın
+1 yılSenin için sorun mu diye sormak aklına gelmedi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun ki dedi, dikkat et al dedi ama ben ya tamamiyle soguduysa diye kafama taktim. Ki kil ve tuy konusunda takintili biri
+1 yılNasıl söyledi durduk yere mi sitem mi etti ne oldu
017 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda konusurken dedi iste, dikkat et, al diye.. Ama sevisirken hic igrendigini hisetmedim, sence sogusaydi benden tekrar birseyler yasamak ister miydi ki
- +1 yıl
Eğer soğusaydı emin ol o an seninle sevişmezdi ama bence sadece kılsız bir vajina görmek istiyor
Soran+1 yılVaginam, bagaklarimda falan yoktu zaten
- +1 yıl
O zaman demek ki vücudunun tamamının kılsız olmasını istiyor
Soran+1 yılKolarimda, bacaklarimda, koltuk altimda, bikinimde, belimde, karnimda, gogsumde kil tuy yoktu temizdim. Lazere gidiyorum ama popomda cikmis ve fark etmemisim, sen olsan sogur muydun
- +1 yıl
O zaman sana bu hakareti eden o odunla hala neden sevgilisin fıstık gibi kızsın elini sallasan ellisi erkek kıtlığımı var canım
Soran+1 yılYukardaki biri soruma cevap vermis, orda olursa aninda sogurum diye😔 Bosaldi ama banada o gun birsey demedi. Sonradan birseyler yasamak istedi. Sence igrenip sogusaydi, midesi benimle birseyler yasamayi kaldirir miydi
- +1 yıl
Kaldıramazdı
Soran+1 yılOhalde dusundugm kadar kotu degil
- +1 yıl
Değil tabiki yani zaten bakımlın bir kızsın birkaç tane tüğ parçası kalmışsa ne olmuş canım gitsin bulabiliyorsa tüysüz kız bulsun hadsiz
Soran+1 yılPopo aranda kil oldugu icin, rengi koyu dedi, icinin yani
- +1 yıl
Dert etme bu kadar sen niye kendini üzüyorsun böyle saçma bir şey için ama
Soran+1 yılKila tuye cok takar.. Soguma ihtimali var. Ama bu olaydan sonra kendi istegi ile birseyler yasadik
- +1 yıl
Yeter ben sana ne diyorum sen ne diyorsun hala o erkekle olmayı düşünüyor hala onun dediklerini kafana takıyorsun ne halin varsa gör sanada yaranılmıyor
Soran+1 yılTamam tesekkurler yardimin icin, kusura bakma moralim bozuk
- +1 yıl
Moralini düzeltmek istiyorum ama fırsat vermiyorsun
Soran+1 yıltesekkur ederim
bn olsam iğrenirdim soğurdum.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki birdaha o kiz ile birseyler yasamak ister misin
Soran+1 yılOhalde pek igrenmedi veya sogumadi oyle mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar olduysa soğuma ihtimali var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum belkide aklina geldikce igreniyordur benden.
- +1 yıl
Yaa el kıllıya hasret seninki kıl görünce tiksinecek mi tiksiniyorsa sen gel ben tiksinmem bulmuş bulsunuyor mu kafasına odunla vururlar adamın
+1 yılYaşadıysan demekki sogumamıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan sonra tekrar yasadik. Kendi istegi ile. Hata bir gun sen benden ayrilsan ve benim hayatimda baska biri olsa bile sana yok diyemem. Sana zaafim var dedi
- +1 yıl
Bedava seks kim istemez
Nerende olduğuna bağlı
019 Yorumla
Soran+1 yılKolarimda, bacaklarimda, koltuk altimda, bikinimde, belimde, karnimda, gogsumde kil tuy yoktu temizdim. Lazere gidiyorum ama popomda cikmis, yani popo arasinda ve fark etmemisim, sen olsan sogur muydun
Soran+1 yılO soguma sonra gecer miydi?
Soran+1 yılNasil yani? istekli derken
Soran+1 yılAktifim zaten, sikinti olmaz diyorsun yani. Benim buyutugum kadar buyuk bir sorun degil yani
Soran+1 yılIste opusme, sevisme, oral yapiyoruz
Soran+1 yılArkama yani belime bosalmak istedi, muhtemelen ben egildimde gordu
Soran+1 yılEvet surtugu oldu
Soran+1 yılolabilir. Beyaz
Soran+1 yılbeyaz oldugu icin, popo arasindaki kilar cok kotu durmustur. off
Abartmaya gerek yok
05 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim, azda olsa icim rahatladi
Soran+1 yılTsekkur ederim, umarim takilmaz
+1 yılSaçmalama ya
022 Yorumla
Soran+1 yılpopo arasinda gormus
- +1 yıl
seni seviyorsa böyle bir şeyi sorun etmez diye düşünüyorum
Soran+1 yılKila tuye takar yani hasas bu konularda normalde, bu olaydan sonra tekrar birseyler yasamak istedi, bu konuda igrenip sogusaydi istemezdi degil mi
- +1 yıl
E yani zevkli geldi tabi istemeyen olmaz herhalde ama lütfen dikkat et bak burda da görüyorsundur çoğu kişi pişman oluyor ilerde şahsen ben gerdekten önce yapmam yani
Soran+1 yılSevisirken egilmistim oyle gormus. Tam birlesme veya anal olmuyor
- +1 yıl
hmm anladım kendinize hakim oluyorsunuz ama sence gerdekten önce bu işleri yapmak hoş bir şey mi yani hoş derken tamam zevkli olay ama demek istediğimi anladın sen
Soran+1 yılDegil. Ilk onunla birseyler yasadim. Bana daha cok baglansin istedim
- +1 yıl
işte en büyük hata zaten bu ya bir çok kız bu yüzden hayatı mahvoluyo geçenlerde bir kız ilişki yaşamadan yardım ettim saf bir şeydi ilişki yaşamadı bakireydi ve adam bunu kullanıyordu ilişki için bunu fark etti sonra geldi teşekkür etti biliyor musun burdaki soruları görmüyor musun çoğu kişi pişman ben şimdi ne yapçam vs vs gibi sorular yani ben ne diyim ki şimdi kendileri etti kendileri buldu şahsen ben gerdekten önce yaşamam yani
Soran+1 yılBen bekaretimi al desemde almaz eminim
- +1 yıl
denesene bunu ona söyle bakalım ne diyecek burdan şunu çıkarma kötülüğünüzü istemiyorum ama kızların bu konuda dikkatli olmasını istiyorum sadece
Soran+1 yılAlmam dedi, yapmam bekaretini bozmam
- +1 yıl
şimdi mi sordun
Soran+1 yılHayir sevisirken dedim yani
- +1 yıl
hmm iyi valla kendine hakim olabiliyor aferin yani umarım mutlu olursunuz
Soran+1 yılSevisirken delirdigi halde, duruyor. Acaba oyle birsey yaparsa benimle evlenmek zorunda oldugunu bildigi icin mi yapmiyor
- +1 yıl
yapıp kaçanda var yani zorunda hissetmesi hoş olmaz zaten içinden öyle bir istek gelmiyor oraları düşünme zaten gerdeği beklemesi iyi
Soran+1 yılAkrabalik var, oyle birsey yaparsa evlenmek zorunda. Bunu kendiside biliyor
- +1 yıl
belki de o yüzden ama dediğim gibi bunu düşünme gezin eğlenin sevgliliğinizi yaşayın mutlu olun diğerlerinden daha çok hak ediyorsunuz yani
Soran+1 yılBen daha cok baglaniyorum
- +1 yıl
nasıl yani anlamadım
Soran+1 yılZaman gecirdikce, sevgili suresi uzadikca baglaniyorum.
- +1 yıl
hmm doğrudur :D
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. soğumaz
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Aynen
07 Yorumla
Soran+1 yılKolarimda, bacaklarimda, koltuk altimda, bikinimde, belimde, karnimda, gogsumde kil tuy yoktu temizdim. Lazere gidiyorum ama popomda cikmis ve fark etmemisim, sen olsan sogur muydun yani
Soran+1 yılEe cikar dedi
Soran+1 yılSimdi fikrin degisti mi😔
Soran+1 yılVe bana bir gun benden ayrilsan ve benim hayatimda baska biri olsa bile sana hayir diyemem dedi. Bu olaydan sonra bunu soyledi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle sevişirken bazı yerlerimde kıl görmüş. Soğumuş mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler