ilk girişten sona doğru üçgen gibimi genişliyor.
Yoksa ilk girişle son kısım aynı orandamı genişliyor
Yoksa ilk girişle son kısım aynı orandamı genişliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer vajina para kesesi gibi ağzı dar içi geniş bir organ. körük gibi büzülmüş konumda. o genişlemez. sadece esner. penis girince esner süner ama geri kendini toplar.
Abi uyarılmadandamı senin dediğin gibi uyarıldıktan sonramı öyle oluyor
uyarılmadan da esneyebilir. her zaman öyle.
Abi anlatamadı galiba. Esnemesinden bahsetmiyorum. Klitırisi iç ddaklrı uyarınca vajina ağzı açılıyor kediliğinden vajina ağzının ilerisi yani vajinanın orta ve dip kısmı o anda giriş kısmına nazaran dahamı fazla genişliyor yoksa sadece ilk giriş kısmımı genişliyor daha iç kısımlarda genişleme olmuyor mu. Yani baskı uygulamadan ya da vajina içine penis parmak sokmadan kendiliğinden genişliği nasıl oluyor fizyolojik açıdan onu merakettim.
Yani vulvayı uyarınca vajinaya ( döl yoluna ) ne oluyor?
arkadaşım içi zaten geniş. uyarıda vajina girişinde sinir ağı var. genişleme oluşunu orada görürsün. içi zaten geniş ekstra genişlemez. büzülmüş körük gibi içi pürüzlü kese gibi organ.
hem ne yapacan sen yahu içini
döl yolunda bir şey olmuyor. genişlemez orası. vajina içerisnden zevk alma olmaz. bu nedenle genişlemede olmaz. orası iç organ. orası üremek için.
Şu fotolardan tam olarak e çok hangi körüğe benziyor
normalde bunlara benzer
www.ariotomotiv.com/.../1b9d99e9c1805a5.jpg
www.yarenotomarket.com/.../232.jpg
misyonere geçince daha da toplanır şuna benzer
productimages.hepsiburada.net/.../...776465970.jpg
rahim öne doğru hareket eder. esneme oranı azalır derinlik kaybeder. normalde ağrı yapmayan 14-15 cm penis misyonerde öne çıkarak ağrı yapmaya başlar. penis rahme değer
son resme uygun bulamadım. çevresi bunun geniş. ama vajina böyle çevresi genişlemez sadece öne doğru büzülür derinliği azalır
iyi de benim anlamadığım şu. sen neden vajina içerisine kafayı taktın. neden bu kadar uğraşıyorsun
esas ulaşmak istediğin bilgi nedir
Abi bu zevk veren kas gurubunun bittiği yerden sonra iç kısmına iphone u yanlamasına koysak sığar mı ozaman
Veya şöyle sorayım. Bebek doğarken kadınların acı çekmesi sadece o zevk veren kas gurubunun olduğu yerdemi zorluyor kadınları yoksa rahimden ittibaren zorlamaya başlıyor mu?
Esas ulaşmak istediğim bilgi şu. Kadın üstümdeyken benim penis başıma hiç biyeri deymiyo hafif eğilmesi gerekiyo. Acaba bu senin dediğin şekildenmi kaynaklanıyo. Birde kadınların bu zevk aldığı yer en fazla kaç cm. Bu konu hakkında bir proje üzerinde çalışıcam çünkü.
önce şu temel bilgiyi verirsem sana tam olacak. daha iyi algılamanı sağlar.
vajina bir iç organdır. dışta deliğe kadar gördüklerimiz yani dudaklar klitoris ise dış organdır adı vulvadır.
iç organlar zevk, gıdıklanma kaşınma... gibi duyguları hissetmez. iki türlü sinir gurubu vardır. iç kısımda iç organların sorunlarını beyne ileten sinirler. bir de dışta deri altındaki sinirler.
zevk alma ısı dokunma gıdıklanma gibi hisler dış sinirlerle iletilir. iç sinirler yanma ve ağrı duyusunu iletir. bu alarm sistemidir. bir organda sorun olduğunda ağrı duyarız. bu bir larmdır ve organlarda sorun olduğunu anlar doktora gideriz. iyiki bu sistem var. düşünsene karaciğer çürümüş ve haberimiz yok ölüp gidiyoruz.
neyse lafı uzatmayım. iç organların sinirleri en çok ağrıyı ikinci sırada dolgunluk üçüncü hafif ısı hissini andıran hisleri iletir. başka şey hissetmez. mesela mideyi açıp okşasanız zevk almazsınız
ben merakını sevdim arkadaşım. merak etmeden sorgulamadan öğrenilmez. elbette bilgi bilgidir.
zaten sendeki öğrenme hevesinden dolayı ben zamanımı verdim sana. öğrenmek isteyeni severim
benim yorumlarıma bakarsan herkese okumuyorsunuz diye sataşırım
Abi peki ozaman neden kadınların vajinasının iç kısmı sadece 1 / 3 lük kısma dıyarlıdır diyor jinekologlar. Vajina iç organ.
Sen içte zevk siniri yok diyorsun. Jinekologlar var diyor. Onların zevk alan bölge olarak kastettiği yerde ne var peki de böyle konuşuyorlar. Bu g spot uygulaması diye bir dolgudan bahsediyorlar. Vajina üst duvarı zevke duyarlı yazıyor internette jinekolog makalelerinde. Hangisine inanıcaz anlamadım. Bizde herşey ortada nerden zevk alıyoruz kadınlar görüyor. Biz göremiyoruz. Muallakta kalıyoruz.
Teşekkürederim. Saygı duyulması gereken birisin abi 👍
bebek anne karnında ilk önce anneden kromozomlarla hayata başlar. ilk 3 ay cinsiyetsizdir. mesela hamile kadın bebeğini cinsiyetini sorsa doktor 3 ayı geçince gel der. yani vajina testis yoktur. 6. haftada babadan gelen kromozomlar devreye girer. tabi bundan önce memeler oluşmuştuır. bu nedenle erkelerde de meme vardır. ilk başta genital bölgede küçük bir çıkıntı olur. cinsiyet henüz belli değildir.
eğer çocuk kız olacaksa 3. aydan sonra bu çıkınıtı büyümez öyle kalır ve klitoris olur. ardından vajina ve dudaklar oluşur. vajina oluşurken açılmada kalan deri uzantıları da kızlık zarı dediğimz deri uzantılarıdır.
eğer bebek erkek olacaksa 3 aydan sonra o çıkıntı büyür penis olur. ardından testisler oluşur.
kısacası testis ve vajina dışında tüm özellikler aynıdır. kadın ne kadın ne erkek içten zevk almaz. bu bilimsel imkansız. iç organlar zevk hisseden sinirlere sahip değildir.
vajina üremek içindir. cinsel zevk ise vücudun dışından sağlanır.
asla şu salakça şeylere inanmayın g noktası efsanesine. zaten 3 yıl önce onu savunan doktorlarda yan çaldı. baktılar yok öyle bir şey. altlarına mıçtılar kaçtılar piyasadan
prostat masajı meselesine de inanmayın.
penise ve klitorise gelen sinirlerin az bir uzantısı vajina girişine ve anüse doğru olan perine bölgesine uzanır. erkeklerde de testislerin altından anüse doğru. prostat perine bölgesine dayalı bir sistem. prostata masaj yaptıklarını sanan salaklar aslında perinedeki sinirleri uyarıyor. halbuki o kadar uğraşacağına dıştan uyarsa daha çok zevk alır. ama penisin sinirleri kadar değil. insanlar esas yerlerdururken saçma yerlerden zevk arıyor.
ben yanlışlıkla isimsizçapkın nickli arkadaşa yazmışım oraları da oku
Orası öyle. Saçma insanlar yüzünden kandırılıyoruz demekki dediğine göre. G noktası hikayeyse peki bu g noktası dedikleri yer aslında klitorisin vajina içindeki uzantısımı
Abi bu çizilen şekil doğrumu. Doğruysa bu şeklin nekadarı dışarda nekadarı içerde
Şekil doğru değilse doğrusu nasıl
yahu bu kadar cerrah gibi derine inme
ne yapacan şeklini be adam.. altı üstü zikecen ya. :)
Derine inemiyorum zate abi boyu çok uzun değil. İlk girişi öğrensem yeter. Sen biliyonmu nereleri içerde ve dışarda 😊
Kafamı karıştıran konu o resimde kambur gibi duruyor ya sonrası ayak şeklinde yere iniyor. O kamburu sonu içerdeyse ayaklar nasıl dışarda olabiliyor çünkü ayaklar yani o lades kemiği olan kısım kamburla aynı hizzada bu açıdan onlarda içerde olmalı değilmi. Ama o ayakları iç dudaklardan geçen kısım olarak anlatıyorlar o şekilde olması için ayakların kambur un bitiş yerinden değil klitorisin baş kısmı hizzasındam inmesi lazım. ya da resim yanlış.
abiciğim delikten içeri ile işin yok senin. orası gebelikle çocukla hamilelikle alakalı.
cinsel zevk senin zikinle olmaz.
yahu biraz kafa çalıştırıp aklınızı kullanın. her şeyi de bana sorma aklına sor.
bakire kız parmaklıyor, yastığa sürtüyor, duşun suyunu tutuyor boşalıypr. ama bunlar evleniyor ilişkide boşalamıyor
aklını kullan düşün.
bakire iken mast yaparken penis mi var yok. ama boşalıyor
evlenince penis içine giriyor boşalamıyor.
demek ki olay penisle ve içine girip çıkmakla alakalı değil
sabah beri diyorum insanın zevk alma duyuları dışta.
memelerini yala vücudunun her yerini yala orasını yala. illaki ilişkide boşalacak şartı yok.
yahu olayı yemek gibi düşün. yemeğin lezzeti kepçenin ölçüsüne değil aşçının hünerine bağlıdır.
yemöeğe herkes aynı dakika otutup aynı dakika mı kalkıyor hayır.
herkes aynı oranda mı yiyor hayır
o zaman kadını okşayarak yalayarak bir kaç kez boşalt rahatlşasın. sonra içine gir. ne var yani o 5 boşalsın sen 1 boşal dünya mı yıkılır.
Bak bu resme burdada vajina girişinin içinde gösteriyo ayakları.
Hangisi doğru
seninki cinselliği aştı. araştır oku. sen amacın dışına çıktın iyice.
derdin kadını mı mutlu etmek yoksa o kadar anlatmama rağmen hala benle dalga m geçmek.
önünde internet yaz bak. ben sabah işe gidecem. bu kadar da olmaz. sen amacın dışına çıkıyorsun. taktın da şekle. bırakın şu şekilciliği ölçüleri saatleri zamanı ya
cinselliğin ölçütü kalıbı standardı olmaz
Tamam abi. Meslek ne
İnş. Müh. Ve mimar
Abi ozaman sana bir soru. Mühendis sorusu.
Şimdi penisi kökünden iki parmağınla tutup biraz kuvvetlice sağa sola öne arkaya sallayınca kök tarafı 1 er santim sola sağa ön ve arkaya hareket ediyor ama baş kısmı kök tarafına fark atıp her yöne 5 er santim hareket ediyor. Penisi kökünden parmaklarla tutup dediğim gibi sallayınca kökünden başına kadar aynı orantıda hareket ettirme şansımız yok mu?
Yani başı 5 cm sola kaydığında köküde 5 cm sola kayacak. Mühendislik açısından bunun yolunu bulabilir misin?
Tabi bu dediklerim penis hazır ol pozisyonundayken
Abi bide ev fiyatları nolur onhda söylermisin
Ürolojiye git. Bunun köküne 5 cm salınımlı mafsal yap de. Gerekirse projesini gönderirim.
Ev fiyatları belirsiz. Ekonomik çökmeden dolayı beklemede
bir resmini gönerirmisin abi o dediğinin
proje parasız çizilmez. parasını gönderin çizeyim. :)
Nekadar mal olur abi 😀
Döndürdüğünde hertarafa eşit dağılacak
Abi sohbetin için teşekkürler saygılar 👍
Cevap
1Cevap
Bilemedim valla
Polis abi o elindekiyle kafaya sıkınca kaç cm delik açılıyo
Soran... senin deliklerle ne sıkıntın var 😂
Biliyom abi delikler ilgimi çekiyo oyüzden hep amerikan bilardo oynuyom. Topları deliklere soktukça keyifleniyorum.
Farklı bir fantazi...
Girerken 3 cıkarken 7 cm
Nerden biliyon. Belki çıkarkende 3
Senin gibi delik meraklısı birinde denemiş olabilir 😂
Öğrenmeye çalışıyom. Bilgi insanı geliştirir.
Deliği mi? Yararlı bir bilgi değil sanki...
Bilgi bilgidir. Bilginin hertürlüsü yararlıdır.
kadının bu nedenle vajinası iç organdır. girş kısmından 2-3 cm kadar kısmından zevk hissi alabilir o da yeterli his değildir. asıl hisseden klitoristir. klitoris kökü vajina içerisine uzandığı için ilk girişin 2-3 cm içine kadar olan titreşimleri algılar
penis ile klitoris aynı. kadını farklı düşünmeyin. vajinayı yok say erkeğin de testisleri yok say tüm vücut aynı özellktedir. penis klitorisin anatomik eşidir.
ben merakını sevdim arkadaşım. merak etmeden sorgulamadan öğrenilmez. elbette bilgi bilgidir.
zaten sendeki öğrenme hevesinden dolayı ben zamanımı verdim sana. öğrenmek isteyeni severim
benim yorumlarıma bakarsan herkese okumuyorsunuz diye sataşırım
Hocam alttaki yorum sizin bu yoruma bilgi bırakmayın lütfen... haneye tecavüz sayarım 😂
@hızlıyaşayan çok özür dilerim. farenin oyununa geldim. çok özür dilerim. bilinçli değil. kusura bakma.
Ne kusuru dostum şaka amaçlı yazmıştım sıfır sıkıntı 😂
@hızlıyaşayan anlayışın için teşekkür ederim. bazen anlayışsız insanlar çıkıyor dalaşıyoruz
Abi siz burda ne konuşuyuonuz ya ben kaçırmışım muhabneti. bir okıyım bakim
soru sahibi yorum kaçırıyor. bak işte beni kızdırdın
yahu seni aydınlatayım diye bir saattir yazıyorum vicdansız
Aydınlık günler çok yakın abi. Teşekkürederim sayende 😀
bu arkadaşın yorumuna yanlışlıkla girdim. buradaki bilgileri de oku
dokunmatik yeni mouse aldım. elim alışmadı. yanlışlıkla buraya yazmışım
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan abi. Her dokunmaya 1 dolar kazan inşallah amin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar