Gece sevgilim bana benimle sevişmeye bayıldığını söyledi.Ardından seks kölem dedi !
Bunu ne amaçla söyledi anlayamadım.Seks kölesi ne demek erkeğin gözünde ?
Bunu ne amaçla söyledi anlayamadım.Seks kölesi ne demek erkeğin gözünde ?
sizin gözünüzed fuckboddy neyse bizim erkeğin gözündede o işte seks kölesi yani arasıra sana pompa yapacak rahatlayacak.bu arada sevap işliyorsun düşünsene adam sana pompalayarak rahatlıyor bir nevi kamu hizmeti görüyorsun bunun yanında da zina yaparak cehennemin kesinleştiriyorsun
Burada kimsenin lafına aldırma öncelikle seks köleliği bir fantezidir bu fantezi çocukta var ise sana böyle birşey demiş olabilir haz açısından.
İkincisi ise sevgilinle cinsel ilişki yaşaman veya konuşman yanlış ileride ayrılırda başkasıyla çıkarsan sonra o çocuk bunları öğrenirse oda kayar ve yollar seni.
o an mast yapıyordu ve gaza geldi.başka amacı yok
sen benim sevebileceğim kadın değil skebileceğim bir malsın ! açık ve net
burdan bu mu cıktı vay beeee
Cevap
18Cevap
Sekste erkeğin kadını aşağılaması, meta gibi görmesi tahrik edici bir unsur olabilir. Bu ifadeyi bu duygusunu tatmin etmek için söylemiş olabilir. Kafasında ne olduğunu bilemeyiz, masumane bir ifade de olabilir, bilinçaltının dışa vurumu da.
Seks kölesinin ne anlama geldigini google a sorabilirsin. Erkek arkadasinin jargonunda ne anlama geldigini merak ediyorsan bunu da ona sormalisin.
seni mastürbatör olarak görüyor yani bu link
Ruh hastası tek dünyası şeyi olmuş erkeğin sapıkça sozleridir
seks kölesi demek seks konusunda adamın kölesi olman demek te senin ki çok p*rno izliyo galiba mazojist bir kişiliği mi var
kotu anlamda algılama. azgin olunca insan bu tur seyler söyler. seni cok beğeniyor. bunu ifade etmiş kisaca.
seninle ne zaman isterse ilişkiye girecek gerçekleştirmwek istediği tüm fantezilerini seninle gerçekleştirecek tabi bunları yaparken senın hıc bır zaman isteyıp istemedıgın onemlı olmayaxcajk.
Yanı sana seks ıle ilgili herşeyi yaparım.kolelerin sahiplerine itiraz hakkı yok gibisinden.iyi bir söylem degil bence.kölelik mi kaldı.hangi yuzyıldayız?
öfff yaaa cümleyi bile ayrı ayrı yorumlasan yine bulursun.
kalkdıkça azına al em demiş işde neresini anlamadın
senınle sadece seks için beraber oldugunu ıma etmekte sevgıgın gramı yok
seks kölesimi sadece seks için istediği filan mı sanki iyi değil
benimle sevişmeye mecbursun itiraz edemezsin sana istediğini yapar demek
ıyı bır sey degıl aradasım
İstediği zaman seninle sevişecek
kullan at demek bence
seni benden başkası yapamaz demek...
Zevke Gelmiş :)
işin zor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?