Aslinda k8m senin cani seks cekmez ama izledigimiz bir film de ki bir kare veya bir seylere bakarken giren reklamlar dan dolayi libido bianda yukselise geciyor ve aklina geliyor.. aklina da gelince bu sefer kendini kontrol edemiyorsun..
Sıkıntıdan. Kimse evden çıkamıyor ve çok fazla boş zamanı oluyor. Yapacak birşey bulamayıncada işte kafa karışıyor farklı yönlere kayıyor. Hep sıkıntıdan yani...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Valla şu an pantolon üstunden bacak arama dokundum ve yanıyor sen düşün ne kadar istiyor ama kocam yokkkk
kocan yoksa hayaller var
@zibidygonzales hayal sarmıyor beni
anladım et ete değecek yani :D
@zibidygonzales yesss
Aynen ya
Benim hiç aklımdan çıkmıyor şu aralar, karantina süreci malum insan kendiyle başbaşa kaldığı için hep aklıma geliyor :)
Aslinda k8m senin cani seks cekmez ama izledigimiz bir film de ki bir kare veya bir seylere bakarken giren reklamlar dan dolayi libido bianda yukselise geciyor ve aklina geliyor.. aklina da gelince bu sefer kendini kontrol edemiyorsun..
Sıkıntıdan. Kimse evden çıkamıyor ve çok fazla boş zamanı oluyor. Yapacak birşey bulamayıncada işte kafa karışıyor farklı yönlere kayıyor. Hep sıkıntıdan yani...
Hiç öyle bir isteğim yok. İrademi elimden geldiğince kontrolümde tutuyorum. Feriştahı gelse durumu değiştirmez. Her şeyin zamanı var.
Sabah uyanıyorum aklımda bu var gece uyuyorum aklımda bu var. Artık patlamam lazım birine. :DDD
ben çalmadan oynuyorum çalan oluncada mastika tarzında basişko yapıyorum benim gibi düşünüyorsan buyur
öyle cinsellik seks istiyorum ki istegim teest yapılsa makine patlar evlencegim kız olsun istiyorum ama artık neler neler cekiyorum
Millet azmış azmış ahaha :) seks iyidir hoştur, güzeldir. Libidosu yüksek biri olarak sık sık canım çeker tabi ki doğal olarak 😅
Riskli bir soru mesaj kutun aciksa vay haline
Neden vay halime?
Doldurmuslardir mesajla
Kontrol edebiliyorum.
Yani şöyle düşündüm de sert ve argo dolu sekse hayır demezdim galiba😕
Ne demek neden? Bunlar nasıl sorular!
Neden?
Takılıyorum
Evlenme vaktin geldi senin
Ne alaka
Azıp azıp duruyorsun
Öyle