Bazen kaçındığın cümleler veya kelimeler olur ama sevişirken çıkıverir ağızdan .
Bunu ayırabilmenin bir yolu var mıdır?
Bunu ayırabilmenin bir yolu var mıdır?
Bunları söylemezsen sevişmeden zevk alamazsın, Bu sözler insanın kendinden geçtiğinde yani seks sarhoşu iken söylediği sözler ve o an için gerçek sözler. Çünkü insanlar yalanı kafada kugulayıp söyler.
İnanmak mı lazım :)
Anladım.
ne gibi. sevgi sözcükleri değil mi o sözler :)
sevgi sözcükleri evet.
aynen bir yöntemi olsa keşke
normalde seni seviyorum demekten kaçan insanlarız biz . söyleyiverdi takıldı kafama
2 yıl oldu o da sahte ,o da sahte :) ayrılma vakti gelmiş desene .
bende demedim söylemesi kolay değil ..
haklısın söylemeseydi iyiydi . ayrılma vakti gelmiş...
saol iyi oldu bu konuşma
Cevap
14Cevap
Sevisirken ve sarhosken verilen sozlere pek guvenmeyin.
çoğu sevişmeyi ateşleyen sözler olmakla birlikte, karşındaki insanın fantazilerinin de aynası niteliğini taşıyor. Gerçekleşmese bile hayal aşamasında sözler..
söylediğin kelimelere bağlıdır bazende içine atıp söyleyemedikleri olur insanın onları da söyleyebilirsin
diğer yorumlarda konuştum cevap aynı .normalde söylemiyorsa inanmamak lazım diyorlar.
:)
köprüsü falan yok bu işin 2 yıl oldu bizim ki. Kendimle kıyaslamıyorum çünkü ben bir iki defa gerçek olanı ağzımdan kaçırdım .
renklendirmek için söylenilenler başka karıştırmayalım onları :)
hayır seni seviyorum dedi hiç söylemedi daha önce
belli değil ki
ben her seferinde iltifat ediyorum sölemeyince tepki görüyorum :):):):)
Ne söyledi seninki de inanasın gelmedi. Söyle bakiim.
seviştikten sonra iki tarafta bunları ben mi söyledim diyor :)
evet ama bazen gerçeklik payı olduğunu da düşündürüyor .ayırabilmenin bir yolu olsa keşke
çoğu gerçekki
sen neler söylersin mesela sevişirken
sanmıyorum bu yüzden duymamazlıktan gelmekte fayda var ama bazen işte afallatıyor insanı
neler mesela bunlar
Aşkım ,bebeğim falan sıradan tabi de ikimizin de kaçtığı cümle seni seviyorumdu söylemiş bulundu bilemedim bende ..
bunlar mı :)
sen diğerlerini napıcan konuya gel :/
diğerleri daha güzel :)
cogu zaman olmaz arkadasım.
neden ayırmak istiyorsunkiii
merak diyelim
vardır diye düşünüyorum.
genelleme yapamicam ama bazıların var
Kesinlikle ama %100 diyemiyorsun
tabiki yüzde yüz diyemem ama çogunlugu gerçekleri yansıtır. içeriğini söylersen net söyleyebilirim.
seni seviyorum demekten kaçtık hep fakat bu sefer birden çıktı ağzından . normalmiş gibi davrandım. gerçek gibi geldi ,ama belki de ben gerçek olmasını istediğim için de öyle gelmiş olabilir bilemedim.
sevişirken söylediği ve gerçekte söylemekten kaçtıgı sevgi sözcükleri asla gerçek değildir seni sevidğini sevişmediği zamanlar kendiliğinden söylüyorsa seviyordur özellikle en doğal en kötü halindeyken. aynen dediğin gibi sen kendin öyle istediğin öyle görmek istediğin için. devamlı sevişiyormusun bu kişiyle özelime gelirsen konuşalım
2 yıl oldu bende söylemedim hiç aslında o söyleyene kadar böyle bir isteğim de yoktu ama şimdi düşünür dururum. zehirlenmiş gibiyim .
sanırım sen hislerinle tek taraflı hoşlanmışssın ya da sevmişssin ama her zman üzülen sen olucaksın unutma
aynen bitirme vakti gelmiş de ,geçmiş...
hayırlısı olsun seni tanımak isterim
100 50 % gerçeklik payı vardır. diye düşünüyorum
Vardır tabiki gerçekten zevkten uçarsın mesela.
vardır tabi
O sırada normal ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?