Çocukken cinsellik?

Arkadaslar Uzmanlara göre cocuklar cinsel icerikli oyunlar oynadiginda normal olarak karsilaniyor. Daha dogrusu büyükler kesinlikle cocuklari öyle ütürü oyun esnasinda yakaladiginda ayip ya da günah ya da ayiplamicakmissin diye söylüyolar.. suclululuk duygusu olusmamasi icin. Tabikide ayni yasit olmakarini öneriyolar.. ve oyunun kesinlikle zorla ya da kandirma amacli olmamasi grrekiyor.. cocuk bunu ileriki yaslarda yanlis yöne cekebilecegi icin.. simdi düsünüyorumda.. bende oynardim öyle seyler.. simdi yorum yapiyorumda kendime bende yasca kücük kisilerle bile oynamisim nekadar igrenc hissediyorum kendimi.. yakaliyan falan olmadi ama gizli gizli oynardik.. nebiliykm sürtünme falan dokunma :( simdi vicdan azabi cekiyorum.. istismarmi saylanio simdi bu? Kendimden 6 ya da 7 yas kücüklerle bile oynardim 11 12 yaslarinda.. tabiki simdiki nesil cok bilgili.. simdi cocuklar herseyin farkinda.. ben bundan 17 senesini bahsediyorum.. cok pismanim.. kendimden igreniyorum.. allah var yukarda sanki beynim
Diyoki sen bunu oyun degil gercekden cinsellik istedigin icin yaptin diyor.. neyapacagimi sasirdim yardim edin lütfen
Çocukken cinsellik?