• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Sevgilim ters ilişki istiyor, ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Bugüne kadar cinsel deneyim hiç yaşamadım ve erkek arkadaşım ters ilişki istiyor. Çok korkuyorum, ne yapmalıyım?
Sevgilim ters ilişki istiyor, ne yapmalıyım?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• MarquisDeSade
    MarquisDeSade Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 53%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.

Yine duramadım yazı yazıcam...Yoksa kadınbu ve öylesine gayet iyi yazmışlar.
    Temel önerme şu. iki (ya da daha fazla) kişi arasındaki bir seks ilişkisi eğer gönüllüyse hiç bir kimse tarafından eleştirilemez. Yani grup seks, anal seks, bdsm vs. çocuklara yönelik ya da istemeyen birine yönelik doğrudan ya da dolaylı bir zorlama ile seks yapmak zaten dünyanın en iğrenç şeyi. Onu geçelim...

Eğer ki ortada bir anal seks durumu varsa açıklaması:
    1- Anal dokular en erojen bölgelerdir ve cinsel haz kadın için çok dorukta olabilir. Eğer erkek öküz gibi hızla ve sabırsızca girmiyorsa. Parmak yoluyla ufak dokunuşlarla test edildiğinde ne dediğim anlaşılacaktır.
    2- Hard seks seven ve seksi romantik bir akşam yemeğiyle karıştırmayan çiftler için gayet hardcore bir his duygu sağlar anal seks,
    3- Kadına bütünüyle sahip olma hissi , kadında ise bütünüyle teslim olma hissini sembolize eder
    4- Zaten her sevişmede olmaz 20 sevişmede bir gaza gelinir ve yapılır
    5-Sevgilisiyle değil de başka biriyle yapmasından daha iyidir sevgilisi de istiyorsa onla yapması
    6-Buldukları her yere girmek değil bu. Ayrıca saçma da değil. Açıklamasını yaptım. Ayrıca güzel bir kadının anuşunun doğru bir pozisyonda göze nasıl çekici geldiğini hayal edemiyor olabilirsiniz. Ama öyle...Seni yemek istiyorum ile aynı mesajdır bu.
    Cinselliği besleyen şey karşılıklı iştahtır. O iştahın bir yerlerinde anal seks de durur. İştahsız bir ilişkidense anal seks hardcore her türlü şeyi tercih etmeli bir kadın ve bir erkek. Özetle ağıza yüze boşalmak kadar normaldir. Sevgilimi seviyorsam her türlü tutkumuzu coşkumuzu onunla yaşamak kadar güzeli de olmaz.

5
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

yorumun için teşekkürler baya aydınlattın ama fikrimi değiştiremedim:) olsun ama güzel yazmışsın katılıyorumda...

Yorumla
    • MarquisDeSade
      MarquisDeSade

fikrini değiştirmeye kalkmadım zaten merak etme...herkes anal seks sevecek diye bir şey yok..anal seks yapanları sormuşsun ben de niye yaptıklarını açıklamaya çalıştım o kadar. Yoksa herkesin kendi özeldir.

Yorumla
    • ardaleyla
      ardaleyla
      +1 yıl

Valla ne güzel yazmış. Bende katılıyorum. Ama ek tavsiyem ilk giriş anını yönetebilmen için üstte olmayı tercih et. Erkekler sabırsız ve karşı koyamadıkları bir şehvet duyguları var. Bazen hemen içeri girmek isteyebiliyorlar ki oda acıtır. Sen üstte olursan arkadaşınında hoşuna gider ve giriş hızını kendi canını yakmadan sen ayarlarsın. Zevkli bence vajinal seksten daha çok zevk aldığım zamanlar bile oldu. Denemeden ahkam kesenleri de anlamıyorum yani.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• öylesine
    öylesine Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57 , eic 66%
    +1 yıl

Öyle bir yazılmış ki sanki kadınlar istemiyor da erkekler her buldukları yere... Sevgililerini ille de deneyelim diye sıkboğaz eden erkek yok mu birsürü var, hiç istemediği ve zevk almadığı halde razı olan kadın yok mu var...
    Bu ilişki türü insanlık varolduğundan beri var.
    Peki siz sanıyor musunuz ki bunu isteyen, talep eden ve bundan çok zevk alan kadın yok. Çok var hem de... Kadınların da anal seksten zevk alabildikleri dahası birsürü kadının bunu talep ettiği nedense söylenmiyor ve erkek sapıklığıymış gibi geçiştiriliyor. Bunun erkek sapıklığı olabilmesi için şart, kadının "istemiyor olmasıdır". Kadın istemeden erkek zorla yapıyorsa bu sapıklıktır ki zaten sapıklığın tersi düzü olmaz. Her durumda tecavüzdür.
    Seks iki kişi arasında, iki tarafın da isteyerek yaptığı herşeye açıktır. Her iki taraf da istediği ve bundan zevk aldığı sürece. Ha bu arada bilimsel birtakım gerçekleri, sağlıkla ilgili önemli noktaları unutmamak şart tabii.

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

yorumun için teşekkürler.

Yorumla
    • MarquisDeSade
      MarquisDeSade

bak ben bu sitede ilk kez , üstüne söyleyecek ek bir söz bulamadım bir yazı karşısında...budur...ben yazsam şimdi bunları tekrar ederdim en fazla

Yorumla
    • öylesine
      öylesine

Teşekkürler

Yorumla
    • ardaleyla
      ardaleyla
      +1 yıl

Klavyene sağlık...

Yorumla
  • kadinbu
    kadinbu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl

Anal seks kavramı ve içeriği üzerine düşünüldüğünde iğrenç olduğu kanısına varılabilir. Lakin "zevkler ve renkler tartışılmaz" inancına sahibim. Eğer iki partner de anal seksten zevk alıyorsa, bırakın zevk alsınlar, o kadar da iğrenç bir şey değilmiş demek ki. Ancak anal seks konusunun bir de tecavüz boyutu olabilir. Yani partnerlerden biri zevk almıyorsa, bu anal seks değil ırza tecavüz olur.
    Erkekler neden sevgilileriyle anal seks yaparlar sorusuna cevabım yine çeşitli sebepler olacak, şimdilik aklıma gelenler şunlar:
    1. Erkeğin partneri yine erkek cinsiyetindeyse anal seks yapmak isteyebilirler. Eşcinsel cinsel ilişki illa ki anal seksi zorunlu kılmaz. Ama güzel bir alternatiftir.
    2. Bir erkek, kadın cinsiyetindeki partneriyle anal seks yapmak istiyorsa ya bundan zevk alıyordur ya da kadın partnerinin kızlık zarı mevcutsa bu zarı zedelemek istemiyordur.
    3. Kadın partneri istememesine rağmen yine de erkek anal seks yapmak istiyorsa tecavüz etmek istiyordur, kadın partnerine acı vermek ya da herhangi bir sebepten ötürü intikam almak istiyordur.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

yorumun için teşekkürler.

Yorumla
    • ardaleyla
      ardaleyla
      +1 yıl

Aklıma şöyle bir soru geldi bu konunun devamı olarak... Bu arka taraftaki delik insana (hem erkek hem kadın) zevk veren bir nokta olmasa eşcinsel erkekler olmur muydu?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Eşim ilk defa ters ilişki istediğinde karşı koydum ben de. Hatta bir keresinde cart diye yarısına kadar soktu ve inanılmaz acı verdi. Sonraları oda bu işin acı verici bir şey olduğunu anladı ve çok daha yumuşak davranmaya başladı. Özellikle anal bölgeyi uzun uzun yalıyor ve diliyle uyarıcı masaj yapıyor. Bu çok hoşuma gidiyor. Penisi ile vajinamdayken 1 yada 2 parmağıyla arkamdanda yapması inanılmaz hoşuma gidiyor. Ama henüz arkama penisini sokmasına izin vermiyorum. Yani aslında istiyorum ama korkuyorum heralde.
    Sonuç olarak anal bölge gerçekten zevk veriyor ama kibar davranmak şartıyla.

6
    2 Yorumla
    • neco_89
      neco_89
      +1 yıl

demi

Yorumla
    • sewecen19
      sewecen19
      +1 yıl

Gizli üye süpersin kız

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

26

Cevap

• öylesine
    öylesine Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57 , eic 66%
    +1 yıl

Anal ya da değil. Ne şekilde olursa olsun sen gerçekten isteyene kadar birşey yapma. Sadece kendine bak ve istiyor muyum diye sor. Cevabı evetse ne yaparsan yap ama hayır istemiyorum diyorsan; üstüne basa basa söylüyorum ASLA yapma...

Gerçekten istediği için mi sevdiği için mi demişsin. Bu ne demek bilmiyorum... Bunu yapmazsam benden ayrılır diye düşünüyorsan ve öyle birisiyse eğer, bil ki yapman ayrılmayı engellemeyecektir sadece yapmış şekilde ayrılmış olursunuz tek fark bu olur...

Tekrar... SEN İSTİYOR MUSUN?

Önemli olan tek şey bu...

5
    0 Yorumla
  • ismimhakan u
    ismimhakan Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 64%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.

Onun istediğine boyun eğmek zorunda değilsin. İki taraf aynı şekilde istemedikten sonra bu çok yanlış olur. Sen korktuğunu söylüyorsun, bu da demek oluyor ki kesinlikle senin hoşuna gitmeyecek ve kuvvetle muhtemel canın yanacak (en azından ilk seferinde).

Hele ki şimdiye kadar normal olarak birleşme de yapmadıysanız, yani birbirinizi bu şekilde (cinsel olarak) tanımıyorsanız, anal birleşmenin senin açından mutlu son ile bitmesi bence imkansız. Kabul etmemen daha doğru olur.

5
    0 Yorumla
  • eliftr
    eliftr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 40%
    +1 yıl

hep kizlar soruyor erkekler cevapliyor ne İştir anlamadım :) denersin beğenmesen durusun beğenirsen yaparsın canım biraz riskli yanları var ama bilmelisin..

6
    1 Yorumla
    • neco_89
      neco_89
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • ferman
    ferman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Erkekler kızları kullanmak için ayrılırım korkutmalarıyla bu tür dayatmalarda buunabilirler, sakın tuzağa düşme derim!

7
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar saf salak değilim ist yaşıyoruz:):)

Yorumla
  • newbonn_07
    newbonn_07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

ben bunu yaşamadım ama genelde bizim ülkemizde bakirelik kavramı nedeni ile olan bi sorun! eger karşıdaki bakire ise erkekler korkar nedeni kısaca bu! kültür farklılıkları ama yavaş yavaş bizim ülkede avrupa veya rusya cumhuriyetleri gibi bakirelik kavramı kalkmaya başladı!

1
    0 Yorumla
  • Kuzey4509
    Kuzey4509 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl

Bugün Allahın emir ve yasaklarını hiçe sayarak ve güle oynays her delige girenler, yarında Cehennemin geniş kapılarından çıglık çıglıga gireceksiniz.

9
    0 Yorumla
  • hukukçu
    hukukçu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Sen de ondan iste. Kabul ederse, straponu ben temin edip yollarım.

Yok arkadaş, başka "yol" yok sanki, patikadan gitmeyi istiyor adam... Dağ fantezisi arıyor kendine... :-@

1
    0 Yorumla
  • secretboy_2
    secretboy_2 Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Bunun cevabı genelde açıktır.
    "Sevgilisi bekaretini kaybetmek istemediği için". Bence özellikle Türkiye'de erkeklerin anal seks yapmasının birinci nedeni budur. Sevgilileri öteki türlüsüne izin vermiyolar çünkü

1
    0 Yorumla
  • eliftr
    eliftr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 40%
    +1 yıl

azda olsa denemesine izin ver boylece sende denemiş olacaksın

3
    2 Yorumla
    • RaFSaN
      RaFSaN
      +1 yıl

sen yaptın mı?

Yorumla
    • zafirrrrr
      zafirrrrr
      +1 yıl

Vay harika cevap

Yorumla
  • Venüs
    Venüs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

itiraz et bakalım tepkisi ne olacak muhtemelen ayrılırsınız.

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrılırsa ayrılsın çokta umrumda erkek mi kalmadı:):)

Yorumla
    • Venüs
      Venüs
      +1 yıl

o zaman bırak gitsin o istiyor diye katlanmak zorunda değilsin

Yorumla
  • sonerberk
    sonerberk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bence kesinlikle kabul etme çünkü gerçekten seni seviyorsa bu konuda seni zorlamaz hatta o teklifte bulnmaz bile. bende bir erkek olduğum için böyle bir isteğin altında ne yattığını çok iyi biliyorum. ama asla o isteğini yapma!

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçekten istediği için mi yoksa sevdiği için mi nasıl anlaşılır ki ? ama kabul edemem yapamam çok istiyorsa diğerine cesaret etsin de görelim erkeklik bu demek işte? diye düşünüyorum.

Yorumla
    • sonerberk
      sonerberk
      +1 yıl

ya zaten gerçekten seviyosa seni bekler. evlenmeden seni böyle bişeye zorlamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet buna çok katılıyorum..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok dindar bir insan değilim ama dinen çok günah bir durum.. Bence beklemelisin, zamanı geldiğinde anal değil oral seks yaparsın..

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oral da günah ama...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sonuçta evli olduğun biri olunca o kadar günah olucağını sanmıyorum

Yorumla
    • zafer
      zafer
      +1 yıl

Ya günah kişiye göre mi günah veya mübah cevapları biraz daha mantıklı verin arkadaşlar siz hep gizliden yorum yapın en iyisi. = )

Yorumla
  • gossip
    gossip Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Araştır ve zararlarını öğren sonra da erkek arkadaşına da bunları anlat. Tekrar düşünün... Günah falan demiyorum :D Kadının sağlığı için tehlikeli

0
    2 Yorumla
    • ByHeaRTLeSS
      ByHeaRTLeSS
      +1 yıl

İki Taraf İçinde Zararlı Bence !

Arkadan cinsel ilişkinin (anal seks) zararları

Dışkıdaki bazı mikroplar penisten içeri girer erkeğin cinsel hastalıklara yakalanmasına neden olabilir. Daha da kötüsü bunlar onun prostat dediğimiz (prostat yalnızca erkeklerde bulunan ve idrar torbasının orada idrarı ve spermi yönlendiren bir organdır) önemli bir vücut parçasına yerleşerek ileride çok büyük sorunlar yaratabilir.

Kadın için ise önemli olan makattan çıkan penisin vajinaya temizlenmeden sokulmamasıdır

Yorumla
    • gossip
      gossip
      +1 yıl

Kadında ilerki yaşlarda tuvaletini tutamaması gibi bir soruna da yol açtığını bilmelisin

Yorumla
  • rsusnr
    rsusnr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

erkek arkadaşın önüne geleni yapar cinsten herhalde biliyorsun ki erkeklerde de var olan birşey istediği, sevgilini ya akıllandır ya da farklı arayışlarda olan insanla işin olmasın.

0
    0 Yorumla
  • muharrem
    muharrem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56
    +1 yıl

Bence korkman normal. Hiç denemediğinizi ama denemekten korktuğunuzu söyleyerek onunla konuşmanızı ve anal kaydırıcı kullanaraktan olabileceğini sevgilinize söylerseniz ve bunun sizin canınızı acıtmayacağını ona anlatarak. sorunu çözebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

bol bol kayganlaştırıcı sür yapcak bişi yok enişte gözü dikmiş 😂😂

0
    0 Yorumla
  • pempe
    pempe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

korkma biraz cesaret biraz kendine güven biraz zevk düşün yap

4
    1 Yorumla
    • zafirrrrr
      zafirrrrr
      +1 yıl

Harikasın😃

Yorumla
  • basakk
    basakk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Yapma bence. Günah oldugunu biliyorum. Sevgilin değil, kocan olsa bile yapma.

1
    0 Yorumla
  • LionhearT
    LionhearT Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

eğer sende istiyorsan yap ama istemiyorsan tatlı bi dille uyar gitsin başkasıyla yapsın ;)

0
    0 Yorumla
  • snob01
    snob01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

hak yolu varken neden b.k yolu! sen onu dogru yola getir onun tadı başka yerde yok :)

1
    0 Yorumla
  • emelll
    emelll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

kesinlikle yapmamalısın mutlaka ilerde pişmanlık yaşıyacagına yapma

2
    1 Yorumla
    • sewecen19
      sewecen19
      +1 yıl

Emel fakat sen anal ilişki yaptığını başka paylaşımında ifade etmistin

Yorumla
  • METEHAN_29
    METEHAN_29 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

evet aynen öyle sadece tek yer vardır. ve orası benim için en uygunudur. analı sevmiyorum, öbür türlüsü daha güzel oluyor bence.

0
    0 Yorumla
  • llemac
    llemac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

bi seferlik dene seninde hoşuna giderse devam edersiniz yoksa sadece bi seferlik demiştim der sıyrılırsın işin içinden

0
    0 Yorumla
  • Dildarbesi36
    Dildarbesi36 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Ters ilişki senin kendine olan saygını bitirir bunu isteyen kişi iyi biri değil bence.

1
    0 Yorumla
  • aksoy9801
    aksoy9801 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

yap gitsin yahu..ne olacak sanki..en sonunda da her türlü olmıyacak mı sanki?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

dene seninde hosuna gder belkı hosuna gderse sen istedin yaptım ama hosuma gtmedi bidaha yapmak ıstemıyorum de

0
    0 Yorumla
  • MarquisDeSade
    MarquisDeSade Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 53%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.

sevgililerine aşık oldukları için tabii ki de!

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anal seks istemeyen erkekler de var bunlar sevgililerine aşık değil mi?

Yorumla
    • MarquisDeSade
      MarquisDeSade
      +1 yıl

yani şunu demek istiyorum, sevgilisiyle yapıyorsa başka biriyle yapmıyordur diye düşünüyorum...sevgilisi yerine gidip başka bir kadınla yapması daha mı iyi:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

keyfi bilir tutan yok onu :):)

Yorumla
    • MarquisDeSade
      MarquisDeSade
      +1 yıl

hayır anlatamadım...anal seks isteyebilir ama zorlamıyorsa sorun yok...sevdigi kadına bunu soylemesin mi?:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sağlıkçı olarak söylüyorum. rektum kanserinin temel nedeni budur. sakin yapma derim.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yapmıcam bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Yorumla
    • ardaleyla
      ardaleyla
      +1 yıl

Peki eşcinsel erkeklerde rektum kanseri çok sık görülüyor olması lazım bu durumda. Böyle bir istatiktik var mı acaba?

Yorumla
    • monkey_d_luffy
      monkey_d_luffy
      +1 yıl

Alakası yok ama partnerin icin sorun olabilir sonucta bakteri yuvası oluyorr orası ama condom kullanlrsa sorun cozulur.

Saglıkcılar gevseme ve hastalık olmicagını soyluyor condom kullanıldgnda sadece kadınlarda psikolojik olarak yıpranma oluyor bunu 2 taraf iistiyorsa yapsın deniyr

Dinen gunah ve lanetleniyorsun bildigim kadarıyla oral sex ise evli olanlara gunah degil diye biliyorum

Yorumla
  • Taciiiii s
    Taciiiii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    4 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı.

Sen de ondan iste.

0
    0 Yorumla
  • dark_blue
    dark_blue Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

bunun sorgulaması olmaz bence saçma...

0
    0 Yorumla
  • pirate
    pirate Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Bir erkek bunu bir kıza nasıl söyler ya?

3
    0 Yorumla
  • YuZSuZ
    YuZSuZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

evlenmeden olmaz demelisin

3
    0 Yorumla
  • Ege_25
    Ege_25 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

yapma bence..pişman olabilirsin sonra

0
    0 Yorumla
  • Buseelif3501
    Buseelif3501 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Sen istiyor musun

1
    0 Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Kolay, yapmayın!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgilini kaybetme ver istediğini

1
    1 Yorumla
    • gaba_memur
      gaba_memur
      +1 yıl

Sen öyle mi yapardın

Yorumla
  • vavvavvav
    vavvavvav Takip Et
    Xper 5 Yaş: 54
    +1 yıl

vermeeeeeeeeeee

0
    0 Yorumla
  • rintintin
    rintintin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

tiksinç :))

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim ters ilişki istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim arkadan ilişki istiyor, ne yapmalıyım? 31 cevap verildi
Sevgilim arkadan ilişki istiyor, ne yapmalıyım? 28 cevap verildi
Sevgilim arkadan ilişki istiyor sizce ne yapmalıyım? 63 cevap verildi
Sevgilim doyumsuz hep ilişki istiyor, ne yapmalıyım? 15 cevap verildi
Ters ilişki sorunsalı, ne yapmalıyım? 35 cevap verildi
Erkek arkadaşım ters ilişki istiyor bu ara çok ısrarcı ne yapmalıyım? 53 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İspanya Finalde! Ne düşünüyorsunuz?
  • Gece gece kiminle bu ortamda olup konuşmak istersiniz?
  • Her şeyden çok değer verdiğiniz biri, kalbinizi hiç acımadan parçalayıp hayatından çıkardı mı?
  • Hayal kırıklığı mı yaşadınız yoksa zaten şüpheleniyordum diyenlerden misiniz?
  • Rahat insanlara neden sinir olurlar?
  • Babam çalışıyor, emekli ama bize para vermiyor. Sosyal yardımlara başvursak bize para yardımı yapılır mı?
  • Bir arkadaş seçerken onun İnancına/Dünya görüşüne dikkat eder misiniz, yoksa sadece “ iyi bir insan” olması sizin için yeter li mi?
  • Yapmacık biri misiniz?
  • Görmeden aşk olur mu?
  • Boynunuz tutulur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨