Kocam öz annesinin kocası gibi ne yapacağım yardım edin bana kocamla aynı yatakta yatmak suç mu bana?

Ben 24 yaşındayım. Kocam 30 yaşında 3 aylık evliyiz. Her şey çok güzel başlamıştı. Birbirimizi sevdik evlenme kararı aldık ailelerimiz birbirini tanıdı kabul ettiler falan biz evlendik. Kocamın babası annesini aldatmış. Kocamda uzun zamandır annesi babasıyla boşandığından beridir babasıyla hiç görüşmemiş Annesi de öyle o yüzden de oğlu hem evin erkeği olmuş hem oğlu. Çok yakındılar annesi oğluma iyi bak falan diyerek teslim etti onu bana. Bizim evliliğimizin ilk iki ayı çok güzeldi. Kayınvalidem az gelirdi geldi mi de bize yemekler pişirirdi tam benim bile annem gibiydi oğlunu severdi öperdi falan bana çok sempatik gelirdi. Allah biliyor ya hiç de kıskanmazdım onları. Zamanla annesi evden hiç gitmemeye hatta kıyafetlerinin çoğunu bize taşımaya başladı durumdan hoşnut olmasam da kocamla aram bozulmasın diye sustum ama kayınvalidem bizim odamıza girmeye eşyalarımı karıştırmaya eşyalarımızın yerini değiştirmeye başladı öyle ki donumu bile ona soruyordum kendi evimde. Mutfakta evde kurduğum düzeni tamamen değiştirdi. Kocamla tartıştım bile bu yüzden bu ne demek dedim kendi evimde aradığımı bulamıyorum. Misafir miyim ben bu evde dedim. Bu da yetmezmiş gibi kocam geceleri annesinin yanında yatmaya başladı. Geceleri her zaman olmasa da sevişiyoruz falan uykuya dalmışım kocama sarılayım diye elimi onun tarafa atıyorum elim hep boşluğa düşüyor. Nerede bu ya gece gece diye kalkıp evde arıyorum annesiyle koyun koyuna yatmış beni bırakıp son 1 aydır hep böyle. İyilikle söyledim anlamadı kavga ettim annesini savundu. Annesi sürekli tamam oğlum giderim ben karın var senin diyor. Duygu sömürüsü yapıyor. Ağlıyor. Ben git demiyorum. Kin de beslemezdim ama artık gitsin gelmesin istiyorum. Şunu yazarken bile ağlıyorum. Ya ben evlenmeden önce de yatağa yorgana sarılırdım evlendim yine aynı ben bunu çekmek zorunda mıyım? Kocam benden çok annesiyle konuşuyor. Evde siyasi belgesel falan izleniyor kendi aralarında sohbet ediyorlar ben de dahil olmak istiyorum ama konuşunca susuyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Evde siyasi belgesel falan izleniyor kendi aralarında sohbet ediyorlar ben de dahil olmak istiyorum ama konuşunca susuyorlar. Kayınvalidem öyle zor durumda da değil emekli öğretmen. Ben de eşim de öğretmeniz. Annen evlensin dedim kocam kızdı. Bu zamanlar evliliğin en güzel en ateşli zamanları bir daha ne zaman yaşayacağız. Ben çocuk yapmak istiyorum. Kocamın ilgisi alakası bende olsun. Kocamla oynaşayım sevişeyim gezeyim istiyorum çok mu zor ya. :( :( :(
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmaya kalksam 3 ay oldu daha boşanma sebebi olarak ne diyeceğim? Kocam yanımda yatmıyor mu diyeceğim benimle ilgilenmiyor mu diyeceğim. Aileme ne anlatacağım? Bu sefer de azmış da azgınlığından kocasını terk etmiş diye algılanacağım çevremde akrabalarca. Çok dertliyim çook :( :( :( Benim ne günahım vardı?
Kocam öz annesinin kocası gibi ne yapacağım yardım edin bana kocamla aynı yatakta yatmak suç mu bana?