Hemen hemen tüm kadınlar bu cümleleri kullanmıştır diye düşünüyorum. Hayatında sevgilisi olmamış veya karşı cinsiyle hiç yakınlaşmamış insanların anlayabileceği durumlar değil. Kafasında oluşturduğu dünyaya ve kişiliğine göre "hayır böyle değil" diyenler olacaktır tabii ama önce yaşayın sonra konuşalım diyerek başlıyorum sözlerime.
İşin bitti ya, uyursun tabii
Uyuruz tabii. Bu tamamen salgılanan hormonlarımızla ilgili. Çoğu zaman gece ilişkiye giriliyor. Yatakta oluyoruz ve orgazm ardından bir rahatlama geliyor. Çeşitli hormonlar salgılanıyor. Bilimsel açıklamalarla kuru kalabalık yapmak istemiyorum. Sonuçta bilmeniz gereken şey şu; Seksten sonra uyuyorsak bu sizi kullandığımız anlamına gelmiyor. Bırakın, sarılıp uyuyalım.
Tamam o zaman, akşam koltukta yatarsın
Cinselliği ödül veya ceza olarak kullanan kadınlardan haz etmiyorum. Evli çiftlerde de çok kullanılan bir cümle. Arkadaş ortamında bile espriymiş gibi dile getirilse de gerçeklik payı çok yüksektir. Bir de bunu alışkanlık haline getiren kadınlar var. En ufak bir isteklerinde bile bu cümleyi kullanabiliyorlar. Erkek sırf geceyi düşünüp, itiraz etmez ama sizden intikamını geçte olsa alır. Nasıl mı? Gün gelir hep koltukta yatmaya başlar. Sizde içinizi kemirirsiniz "Acaba beni aldatıyor mu?" diye. Evet aldatıyor. Geçmiş olsun. Kullanacak bir kozunuz da yok artık.
Yorgunum
"Akşama kadar hiç durmadım. Ev işleri beni çok yordu. (Esra Erol'la izdivaç izledi) Yorgunum hayatım sonra yaparız."
İyi de bende akşama kadar çalıştım. Hem şimdi de efor sarf edecek olan benim. Bırakta ben yorgun olayım. Neden hep sen yorgun oluyorsun?
Aklın fikrin şeyinde
Evet bu gerçeği kabullenin artık. Erkekler üremeye programlı oldukları için cinselliğe önem verirler. Ama bu hep aklımızın fikrimizin orada olduğunu göstermez. Ara sıra da olsa önemli konular düşünüyoruz. Mesela "kadınlar neden tayt giyer?" Bunu henüz anlayamadık.
Benim yaptığımı kimse yapmaz
Nereden biliyorsun? Biz hemen hemen her birlikte olduğumuz kadından duyuyoruz bu sözleri. Maalesef en iyi sen sevişmiyorsun. Kendini kandırma. Beni de sinirlendirme :D
Sen git dün AVM'de bakıştığın kadınla seviş
Her şey güzel ilerliyordu halbuki. Tam sevişme kıvamına gelmişken, sizin aklınıza nereden geliyorsa artık bu sözler? Şehvetimizin kurbanı olmasak veririz ağzınızın payını da işte kıyamıyoruz (kendimize)
Sen beni kullanıyorsun
Bu söz karşısında söylenebilecek pek bir şey yok. Kendini kullandırtma o zaman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar