Zina yapan erkekler; kuran size bakire kadınları yasaklıyor.

Kuran'da Nur süresinde zina yapmış bir erkek zina yapmış ya da müşrik bir kadınla, zina yapmış bir kadın da zina yapmış ya da musrik bir erkekle eklenebilir. Bu müminlere haram kılınmıştır' yazıyor. Bekarlığınızı erkek olmaniza ve sizde bakirliği ifade edecek bir zar' bulunmamasına ve toplumun "elinin kiri" olarak nitelendirip size daha serbest bir yaşam olanağı tanimasiyla yaşayıp sonra temiz kız arayışına düşmeyi ne derece hakli görüyorsunuz ? Kötü haber: Bu size yasaklanmış. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu benim görüşüm değil , bu kuran ayeti. Ve ben bununla sizi yargılıyor da değilim. Isteyen istediği gibi yaşar, ayetlere ters düşen de hesabını verir. Ben de ayni konumdayım. Benim değindiğim nokta günahkârlıklarımız değil, kibir de yapmıyorum. Benim tepkim "ben erkeğim"deyip her haltı yiyen sonra doyum deyip "namus" deyip bekaret sahibi kız arayanlara. Kuran sen buna layık değilsin diyor. Size serbestlik tanınmamış ki neden bakir olmamayı kendinize hak görüp de bekareti olmayan kızı
Güncellemeler
+1 yıl
... kendinize layık bir eş olarak görmeyip " aşağılık" mış gibi nitelendiriyorsunuz. Namus bacak arasıdır/değildir diyebilirsiniz, ama sadece kadına aittir kadın taşımalıdır diyemezsiniz.
Zina yapan erkekler; kuran size bakire kadınları yasaklıyor.