İlişkiden sonra eğer prezervatif vs kullanılmamışsa etrafa sperm saçıldığı oluyor. Bunları kim temizliyor? Yanlışlıkla vücudunuzda herhangi bir yere gelirse siz ya da o bu durumdan utanır mısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılhahahaha :) ben bu konuyu her zaman garipsemişimdir kimsedende aşağı kalmadım ama :) temizlerim canım ne var bunda o kadar şeyi yap ordan çıkanı görmezden gel olduu.. arkanı dön tanıma istersen :)
00 Yorumla
+1 yılBu ne yaman bir çelişki...
Niye utansınlar ki :) doğmamış milyonlarca çocuktan mı :Pp33 Yorumla- +1 yıl
:) boyle sorulara çok şaşıryorum aslına bakarsan umay16 :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevdiğim kadını canımın parçası olarak görüyorum oda beni.oyüzden ne ben ondan nede o bende çekinir.birbirimizi temizleriz . bakımını bile yaparız . allah sizlerede böyle birliktelikler versin
00 Yorumla
çok saçma bi soru bence o kadar işi yap sonra ondan utan :) genelde göğüslerine boşalıyorum bi orgazm sigarasından sonra kendisi temizliyor bazen bende yardım ediyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl22 Yorumla
Soran+1 yılbu ne ya bunun için mi geliştirmişler bu cihazı :D
Cevap sahibi+1 yılevet kenwood sperm temizleyici
Prezervatif kullanmıyor bazen vucuduma boşalıyor bazen o bazende ben temızlıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
Yanlışlıkla vücudumun herhangi bir yerine değil, bilerek gelsin. O zaman hiç sevişmeyelim. Bundan utanmayan sevgililer sevişsin.
01 Yorumla- +1 yıl
İşte yine süper bir cevap, arkadaşım benim...Ama bazen oratlığa bulaşmasın diye eline alır partnerim. Bazen de ayaklarına boşaldığımda çoraplarını çıkarır ben yıkarım, yada yenisini alırım ona.
üzerime boşalıyor..bazen dudaklarıma ağzıma..bilmem ben seviyorum..temizlerim..hoş bişey:)
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılözellikle de eğer temizleyemeyeceğim bölgedeyse yani sırtımda falan o temizliyor. onun dışında bazen o bazen ben temizliyorum. bunda utanılacak bir durum göremedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücüduma boşalmasından neden utanıyım ki duydugum en saçma soru. partnerimle sevişecek kadar yakınım ona. onun sperminden tiksenmemde, utanmamda.
10 Yorumlabenimki de görünce ölecek gibi oluyor :D zar zor ayakta tutuyom, bayıldı bayılacak =)))
00 Yorumlaher iki taraf bundan utanmak değil haz almalı...birde yutma konusu var eğer yapan varsa...
00 Yorumlaniye utanalim?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım