trol soru degildir!
oral sekste bic spermi yuttunuz mu, zararli mi, yutulmali mi?
oral sekste bic spermi yuttunuz mu, zararli mi, yutulmali mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sperm saf proteindir.. Devamlı yutanlar kilo alabilir.. Ayrıca herhangi bir hastalığı olmayan erkekte oldukça hijyendir ; içinde mikrop olmaz asla.. Ayrıca cilde iyi geldiği söyleniyor :) :) :) :) bu bir hurafe de olabilir :) :) :) :) Ama Gay' lere bakıyorum pırıl pırıl parlak ciltler ciltleri çok farklı normal erkekten hem ten tonları hemde pürüzsüzlüğü.. ( Saygı duyarım onlara insan olarak yanlış anlaşılmasın ama ; bana iğrenç geliyor Gay'ler.. sapıklık başka bir şey değil.. )
kilo alamam 😁😁😁 o zaman yutmayayim, cok kafam karisik su aralar neyse 😁
kilo aldıracağından emin olun.. Ayrıca doğum kontrol hapı veya diğer ürünlerini ( spiral gibi ) evli bayanlar da düzenli yaşanan seksten dolayı bir süre sonra kilo alırlar.. sperm ve ilacın etkilerinden..
ben evliyim ama bunlari bilmiyorum 😀😀
arada yutsak?
bu sizin seçiminiz.. Kim ne karışabilir ki? :) :) isterseniz yutarsınız isterseniz dışarı atarsınız.. :) Ama devamlı yutarsanız oldukça kilo aldıracağından emin olun.. Saf protein çünkü..
kilo bakimindan diyorum mesela haftada bir, ayda bir kilo nasil almam 😀😀😀
spiral ya da d. kontrol ilacı kullanıyormusunuz?
hayir ama ilaci kullanmayi dusunuyorum
ilacı kullandığınızda yutmayı kesin hemen.. Çünkü her iki taraftan saf protein alacaksınız daima hem vaginal hemde oral.. Belki fantezi olsun diye ayda veya 2 ayda bir bir kereliğine olabilir..
ilaci kullanmadan? jinekolog falan misiniz?
Bulunduğum arkadaş grubum doktor ve cerrah çok var.. Haftada 3 - 4 gün sohbetleriz yemek ortamlarında bulunuruz.. Ve cinselliğe 17 yaşında düzenli olarak başladığımdan çok hayat tecrübelerim oldu.. 20 li yaşlarımdayken çok fazla 30 - 40 arası bayan arkadaşım oldu.. Bunların içinde aynı evi paylaştığımız japon - amerikalı yabancı sevgililerim dahi oldu uzun yıllar.. :) :) Fazla yoğruldum hayatta bu konuda galiba.. Doktor ortamında tartıştıklarında dinlerim bazen sorarım hep.. Öğrenmek ve tecrübelerle onları yaşamış olmak güzeldir... :) :)
Hastalık yoksa cinsel türden gayet sağlıklı hatta hamilelik açısından bilimsel olarak rolü var diyorlaar yani insanın doğasında varmış çok eskiden beri ama ben bugüüne kadar hep fantezi sanırdım
hamilelik ne alaka?
Spermleri düzenli yutarsa erkeğin DNA SIYLA tamamen uyum içinde oluyormuş başka erkeklerle ilişkiye girse bile vücut düzenli sperm girişi olan erkeği tanıyor hamilelik ondan oluyor hamilelikte oluşacak yan etkiler de azalıyormuş araştırmaya göre onlar öyle söylüyor benim yorumum yok ama araşırmaya göre sağlıklı tabii onu söylemek istedim
hiii anladimm
Tamam o zaman olmsuz işaretini geri alabilirsin tabii istersen
ben olumsuz koymadim
Peki kusura bakma
Yutarsanız adamın hoşuna gider kendine güveni artacağı için performansı da artar becerebiliyorsanız yutun
evliyim ben ama cok tereddut ettim yutma konusunda
Evliysen daha avantajlı adama yedirecegin şeyler ile tadını ayatlayabilirsin kuruyemiş falan düzenli olarak yedir tadı kötü olmaz netten bak hangi besinlerin faydalı olduğuna
Uvvvv halaları vallaha
tamam hemen bakiyorum canim saol
Oral yapıyorum ama
Boşalmaz ağzıma hoş değil zaten
o ne sidik gibi
nerene bosaltiyorsun
Cevap
23Cevap
2 kre yutmustum. birinin tadi guzeldi digerininki igrencti midem bulandi
kac kez oral yaptin
evliyim ben o sorun yok 😊
@Black_World 6 kz flan yaptm ama digerlerinde sprmi yutmadm yani agzima bosalmadilar bn istemedm.
nerene bosaltin onlari farkli kisilermiydi
@Black_World frkli kisilerdi.. posete bosaldi birisi agzima bosaldi gttim lavaboya tukurdum yutmadim
neden poşet canım goguslere yuze falan boşaltsan daha zevkli olmazmi
nerde oral yaptin
Yutanda var yutmayanda. Zorlamam asla. İsteyen yutuyo zaten iştahla :)
midesi falan agrimiyor mu acaba 😁
Sperm protein açısından zengindir. Erkek sigara alkol vs. şeyler kullanmıyosa spermin tadını kadın genelde beğenir. Ben sporcuyum sigara alkol yok. Kız arkadaşım yutuyo ve çok güzel olduğunu söylüyo.
anladim
Sadece birden fışkırtma diyo. Yavaş yavaş emiyo yutuyo. Hiçbir zararı yok. Tadını sordum. Meyveli yoğurt gibi ama daha yoğun dedi. Her zaman tadı aynı olmuyo dedi ama genelde aroması çok hoş geliyo bana dedi
hmm anladim
Genelde yutturuyoruz sldflkd :)
yutuyorlar mi?
Yutan var, yutmayan var. Kimseyi zorlamıyorum :)
yutunca mi guzel oluyor cikarinca mi?
Benim için mi? Kız arkadaşlarım için mi? Ona göre cevaplayacağım :)
kiz arkadasin tukurunce meniyi
Ben yutunca daha mutlu oluyorum, tükürürse de sorun yok yani. Bazıları ağzına boşalmama bile izin vermiyor :) Herkese saygı, zorla güzellik olmaz. Respect :)
Bol miktarda protein, C ve B12 vitaminleri ile çok çeşitli -ve faydalı- aminoasitler, enzimler içermektedir. Yutmadan çok cilde daha çok faydalı.
cilde faydali oldugunu duydum da su gibi sivi bir sey olmadigindan yutarken zorlanir miyim dedim, bunu dusunuyorum
Yok ya 4 yıl boyunca hep ağza boşaldım ve gayet gitti, yuttu. Boğaza falan takılma ihtimali yok
sonradan mideye falan dokunur ne biliyim 😁
Hiç denk gelmedim merak ediyorsan sevgilin ile dene bir baktın yapamıyorsun zorlama. Zaten o kadın isterse olur, ben genelde partnerimin benim ağzıma boşalmasını çok istedim merak ediyorum ama karşıma çıkanlar heep çekindi :)
evliyim ben, tukuruyorum hos olmuyor
Hiç zorlama o zaman tadına baktıysan merakını gidermişsindir bence.
esimin daha cok hosuna gider ondan
Yani erkeğin hoşuna gider hele de boşalma sırasın da orala devam edersen
anladim
Bilime göre zararlı değil yararlıymış şahsen yutcak kız bulamadım ama yutturmak isterdim :D
bilim mi diyor aaa 😁
😁😁
evliyim ben uzaklas
Gönül rahatlığıyla yutabilirsiniz zararı yok erkeğiniz mutlu olur
teşekkür ederim 😊
Rica ederim başka varsa sorun fikirlerimi seninle paylasabilirim
yutarken nasil kolay yutcaz ya
Beynini erkeğini mutlu ettiğini düşünerek kandirabilirsin igrenecegine azar azar yutacagina bir çırpıda yut. Hem ona karşı istekli görünürsün hem de tek seferde daha kolay olur çocuklarınızı ham yapmak
ya çocuklarınızı ham yaomak nedir hahahaha
Biraz muzipim ama gerçek yanii 😅
😀😀😀
Diğer soruyu aliyim 💪
esiminkinden hastalik kapmam herhalde?
Yediren sensin güzel yemekler yapiyirsundur akşam sen onu gece iseniz dogurur
anlamadim 😀
Yemeklerini sen yapmıyor musun bu adamın 😂
evet ama disarda da yiyoruz
Dışarda yediğinizde oral yapma garantiye al kendini😅
tadi konusundan mi?
Tabi ki başka hangi husus da olucak
Zararlı değil faydalı ama sen yine de yutma
evliyim ben, tukuruyorum hos olmuyor
Bende evliyim ne alaka
tukurunce hos durmuyor ne biliyim benim hosuma gitmiyor esimle alakali degil
Tut ne olacak
yok zararlı değil gönül rahatlığıyla yut
yuttun mu hic?
yutmasam yorum yapmam
bogazina falan takildi mi cunku cok sivi bir sey degil
hayır takılmadı boza gibi
boza sevmem 😁 tadini biliyorum da yutma konusunda tereddutte kaldim, evliyim hos olmuyor tukurunce
kadinin yutmasi en guzel yeri oralin
sen bilirsin canım
Masallah
Ne iğğrrrenç sorular var ya
hiç yutmadım
Yuttum ve berbattı o da son oldu😂😂😂😂
agzima geliyor tadini biliyorum ama yutsam mi yutmasam mi tereddütündeyim 😁
Ağzına gelen zevk suyudur ilk başta onla onun tadı bir olmuyor yutmadan önce bugün ne yedin diye sor özellikle tavuk yemişse falan iyi ama et yemişse kaç ben denedim çamaşır suyu gibiydi yedikleri yemekler ona tat veriyormuş internetten bak
hayir canim evliyim ben yani meni geldikten sonra tukuruyorum ondan bahsediyorum 😊
Iyide ağzına boşalttıktan sonra niye tükürüyorsunki zaten tadını alıyorsun
iste ne biliyim cikartmak istiyorum agzimdan
Yani ağzına alıyorsan yut bence erkekler etkilenir böyle şeylerden
tamam deniycem 👍
Maşallah kızlar tecrübe konuşuyor
Zararlı değil diye biliyorum
Kanka soru kalkar ama yutan kız yok gbi
bende yutmuyorum, yutanlar var diye dusundum ondan
tukuruyorum geri hos olmuyor 😁
kocamla
Evet
Yuta bılırsın zaten faydalıda