prazervatifle seksi bende sevmiyorum.. o yüzden de kullanmıyorum.. bunun için bir sürü hap var.. sevişmeden önce alınanlar, aylık kullanılanlar, sevişme sonrası ertesi gün hapları gibi.. ama hiç birinin garantisi yoktur bundan emin ol :) iyi biliyorum çünkü:) eşimlede kullandığımız halde hamile kaldı.. o yüzden en garanti yollar prazervatif, spiral ya da dışarı boşalmadır emin ol.. bir de adet günün bittikten sonraki ilk haftada sevişmek riski daha da azaltır.. çünkü daha yumurtalık oluşmamıştır ve zigot haline dönme olasılığı çok düşüktür.. bunu araştırmıştım :) hamile olmak için adete 1 hafta kala sevişme önerilir, adet dönemi bitimindeki ilk hafta önerilmez :)
00 Yorumla
Doğum kontrol hapları günlük aksatmadan alınması gereken birşey ama biliyorsun tamamen hormondur haplar ayrıca ilişkiye girmesen bile hapları düzenli olarak kullanmak zorundasın o sebeple ben derimki
Erkek arkadaşını prezervatif konusunda ikna etmeye çalış
Ultra ince olanları var okey hisset gibi onları kullanın birde öyle deneyin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kondom zevk vermiyor onlara , yasmini denemelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılsizce güvenilirmi siz kullanıyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılen çok kullanılanı piyasada , sorun olmadı hiç
Soran+1 yılçok teşekürler canım
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)) ama kondomsuz ilişki gerçek ilişki orası öyle
Soran+1 yılaynen canım :-)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
vay cömert bir kızımız var burda erkek arkadaşına veriyor ve mutlu olmasını istiyor.iyilik sever birisin anlaşılan burda mutlu olmak isteyen çok erkek var.umarım içine tamamen boşalırda hamile kalırsın
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılhap kullanma ilerde sorun olur doğurganlığını kaybedebilirisn . bırak zevki az alsın sana birşey olmasın .
10 Yorumlaburdan alıcan bir yorum yanıltıcı olabilir en iyisi eczaneye danışman.
00 Yorumla
+1 yılhap kullanma her hap karaciğerine bir etki ve o haplar ilerde cocuk yapmada problem oluyor ınce kondom taksın pust herıf zevk almıyorsa bulmuşta bunamasın
00 Yorumla
+1 yılMarka olarak bilgim yok. Normal olarak birleşin, Geri çekilir sonra , zor değil ki bu bu kadar..
00 YorumlaHap kullanmayın erkek arkadaşın ameliyatla kısırlaşsın rahat rahat ilişkiye girersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddimi dusunutosun nisanlin falanmı yani hamile kalma acisindan sordum?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisey sorabilirmiyim izninle gercekten bu cevana ihtiyacim var iliskim icin ilerde:(?
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorsaa sktırme
11 Yorumlayaşınız kaç merak ettım :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl25
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğne kullan hapı kullanma
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar sürede bir iğne oluyorsun iğne olduktan sonra ne zaman etkisini gösteriyor acaba
boşalmadan önce dışarıya cıksın :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspiral taktir en iyisi, hapla falan ugrasma bence
02 Yorumla- +1 yıl
o ne la
Cevap sahibi+1 yılrahime takiliyor ve spermi yumurtaliklara ulasmamasini sagliyor. yani saha serbest oluyor erkek icin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErtesi gün hapı kullan
00 Yorumla
+1 yılspiral taktır derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç ?
02 Yorumla
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılöndenmi vuruyo ?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem