Nasıl bekaretle ilgili böyle bir düşünce yapısına sahip oldunuz?

Ben gerçekten bunu merak ediyorum yani. Herkes tutturmuş bir bekaret gidiyor. Bu konuyla ilgili birşey yazmak istemiyordum ama o kadar çok şey çıktı ki.

Ya insan evleneceği insandan bu yüzden vazgeçer mi ? Yok evleneceği kadın temiz olmalıymış. Temizlik ne demek allah aşkına ? Bunun doğal bir ihtiyaç olduğunu kadınlardan çok erkekler bilmiyor mu nasıl yerleşti bu düşünce kafanıza, kim oluşturdu bu doğruları ?

Evleneceğin, seveceğin, bir ömür geçirebileceğin kişiyi buluyorsun sonra o daha önce biriyle cinsellik yaşamış diye uzaklaşıyorsun. O kadın senden çocuk yapacak ilerde bundan daha önemlisi mi var?

Konuyu dinlerine bağlayacaklar için şimdiden söyleyeyim, Kuran'ı okudum biliyorum ve diyorki bakır erkekler ancak bakire kadınlarla evlenebilir. E şimdi türkiyedeki erkeklerin %90'i müslüman değil mi o zaman?

Çok merak ediyorum yani açıklayın bana nasıl böyle bir düşünce yapısına sahip olduğunuzu.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben burda kimseye hakaret etmeden sorumu soruyorum ama ne kadar çok insanın içine dert olmuşki mantıklı düşünme benim inancıma, bekaretime, doğruluğuma yanlışlığıma kadar getirdiler. Her insan kendi düşüncesini savunmada özgürdür ama karşısındaki kişiye hakaret ediyorsa demekki yeterince sağlam güvenceleri yoktur. Ha önemli mi şimdi sizin yargılarınız bana karşı ? Umrumda değil. İsteyen istediği düşünceye göre yaşar kendi hayatı. Ama saygı duymayı öğrenip anlamaya çalışmak lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Nur suresi üçüncü ayet-i kerime "Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir."
Nasıl bekaretle ilgili böyle bir düşünce yapısına sahip oldunuz?