Neden çıplak uyumama izin vermedi?

5 yıldır seviyoruz 2 yıldır sevgiliyiz bir yıldır cinsel anlamda bişeyler paylaşıyoruz ben bakireyim.Sevgilimin yanına tatile gittim bodrum da evi var.gündüz hep gezdik gece alkol aldık ve biraz seviştik öyle duygusal şeyler cinsel organların devrede olmadığı şeyler.sevgi sözleri öpmeler dokunmalar sarılmalar öyle bişey neyse ben bakire olduğum ve ilk sevişmelerim olduğu için pek bişey anlamıyordum sevgilim boşaldıktan sonra uzanıyorduk ben çıplaktım kollarında çıplak uyumak istememe rağmen hep giydirdi beni. siz sevgilinizin sizinle çıplak uyumasını istemez misiniz?o ya bana üzerini giy dedi ya giyinemeyecek durumdaysam kendisi giydirdi anlamadığım neden çıplak uyumama izin vermedi? vücudumu mu beğenmiyor kusurlarımı mı görmek istemedi? üşümemden mi korktu yoksa ne?mesela duştan sonra saçlarımı havluyla kuruladım hafif ıslak saçlarla uzandım o havluyu sar dedi ben sarmadım gitti havluyu getirdi başıma sardı. bu giyinmememi isteme sebebi de onun gibi bişey mi yoksa çıplak fiziğimi mi beğenmiyor?
Neden çıplak uyumama izin vermedi?