Sevgilim, bakire degilim diye ağzına geleni saydı. İşin içinden çıkamıyorum, ne yapmalıyım?

Isin içinden çikamiyorum ya bütün gece uyumadim. 1 aydir 1 yildir tanidigim bir sevglim var. kendisi bakir. ben bakire degilim, ve bu bunlari biliyor zaten her seyi konustuk ama evlenmeden önce benimle bile seks yapmak istemiyor, ama beni oldugum gibi de kabul ettigini söylemisti. Biz bununla geçen gün kavga ettik, ve konu benimle ilk sevisen eski sevgilimden açildi. Bana onun ne kadar Kötü biri oldugunu eger iyi biri olsaydi kardesi yasinda bir kiz ile yatmayacagini söyledi bende ona 'sen neden eski sevgilinden ayrildin? kesin kiz hakliydi' dedim bana 'evet o hakliydi simdi de hayvanlar gibi pisman' dedi. Bende bir süre bir sey demedim ve ardindan 'neden pisman? seninle ciktigi icin mi? dedim o da bana 'hayir bana layik olmayi basaramadigi için ne de olsa herkes senin gibi erkegini elde tutmak için namusunu yok sayip yataga girmiyor' dedi. bir an duyduklarima inanamadim. 'O herkes dedigim kimseler benim eski sevgililerimdi herhangi birileri degil' dedim. bana gülerek 'peki simdi neredeler? dedi. 'Ayrildik. Ama seks yapmasaydimda ayrilabilirdik' dedim, 'demek ki iyi verememissin' dedi. Ardindan da 'ver ver yol geçen hani zaten, veren memnun onu biliyoruzda bir de alanlara sormak lazim' dedi ve bende daha fazla dayanamayip bulundugum ortamdan gittim. Simdi ise benimle barismak için resmen 40 takla atiyor. Sende bana agir konustun eski sevgilim hakkinda beni tahrik ettin bende sinirlendim yine sinir etsen yine ayni seyleri söylerim diyor. Sanirim bende ileri gittim. Bu durumda ne yapmaliyim? Sanirim bekaret konusunu sürekli kafama kakacak ama ben onu sinir etmedigim sürece bir sey demez. Isin içinden çikamiyorum ne yapayim?
Sevgilim, bakire degilim diye ağzına geleni saydı. İşin içinden çıkamıyorum, ne yapmalıyım?