Kızlık zarı kontrolu için hastaneye gidildiğinde;
en son ne zaman ilişkiye girildiği
analdan ilişkiye girilip girilmediği
öğrenilebilir mi?
en son ne zaman ilişkiye girildiği
analdan ilişkiye girilip girilmediği
öğrenilebilir mi?
Bir bayanın cinsel ilişkiye girip girmediği , eğer zorlama ile oldu ise vajina duvarlarındaki yırtılmalardan anlaşılır ve ortalama gün dahi verilir. Kendi istegi ile oldu ise bunu anlamak , daralma ya da genişleme teorileri one surerek belirlemek mumkun degildir.
Bakire bir kızın ilişkiye girdiği , zardaki yırtık ve bunun zorla olup olmadığı çekeleme yırtıkları denen zarın yataga bağlandığı yerlerdeki zorlamalardan anlaşılır. Bunun süresi ise 1 haftadır, bundan sonra zarın ne zaman yırtıldıgı ya da ilişkiye girip girmediği belirlenemez.
Doktor genelde , kontrole " getirilen " bayanla işbirliği yapar ve ortada suç unsuru varsa buna göre rapor verir, ya da aileden gelecek tehlike varsa , yine buna göre rapor verir.
Muayeneye giden değil ama, götürülen kızın doktorla konuşması gerek ne oldu ise ..
arkadaş ekledim kabul ederseniz bir sorum olacak...
İçerde sperm yoksa öğrenemezler. heralde kız banyo yapıyordur. girerken giriş çıkış kaydetmiyor yani
vajina genişlemesinden falan anlaşılabilir mi demek istiyorum yani en son ilişki tarihi _?
ne saçma soru bu ya :) kızlık zarı kontrolu için hastaneye gidildiğinde zaten zar görülemezse, vajina ister genişlesin ister daralsın ilişki gerçekleşmiş demektir..
bir kaç günlükse anlaşılır tabii ki tecavüz olaylarında ona bakılıyor. anal da eğer sorulursa doktor anlar tabii ki
10 günlük falansa anlaşılır mı ki?
bakire olmadığı anlaşılır tabii ki ama en son on gün önce ilişikiye girdiğini anlamak imkansızdır bence
Cevap
3Cevap
Uzun süre ilişkiye girilmediği vajinanın eski haline dönmesinden anlaşılabilir.
10 gündür falan ilişki olmadı hastanede doktor 10-15 gün önce ilişkiye girmiş şeklinde yorum yapabilir mi?
ama düşününce mantıksız değil mi? bilemez bence
hayır anal zor ama benim gibi biriyle günde 2-3 defa analdan yaptıysa genişleme olmaması imkansız
bilirler doktor çünkü
sana niye lazım ki
özel bir durum
sen cortladın .
eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar