Kızlık zarı muayenesi yaptırdım muayeneye giderken hayatım bitti demiştim.....

merhaba arkadaşlar dün bir sorumda kızlık zarı ile ilgili bir tereddütümden bahsetmiştim.yanlış anlaşılma olmasın hiç bir ilişkim olmadı bugüne kadar ama geçirdiğim bir kaç küçük kaza vardı onlardan dolayı yıllardır tereddüt içindeydim yakında düğüm var nişanlıyım bugün bir jinekoloğa gittim kızlık zarı muayenesi oldum doktorun bana dediği %100 kızsın bırak yırtılmayı zedelenmeyi en ufak bir çizik bile yok üstünde hatta evlendiğin ilk gece hatrı sayılır bir kanama yaşıyacaksın kızlık zarın dünya üzerindeki en çok görülen zar tipinde için rahat olsun hiçbir problem yaşamzsın evlndiğin ilk gece dedi içimi çok rahatlattı çünkü yıllardır içimi kemiren bişeydi ama doktorum benim bu konularda hassasiyetimi bilir daha önceden de gitmiştim bir kaç defa kendisine acaba benim hassasiyetimi bildiği için bana kızlık zarı ile ilgili doğru bilgimi verdiki diye düşünmeden edemedim ama sonuçta 25 yıllık doktor kalkıpta duygusal düşünmez heralde demi en ufak bir yırtık bile yok demesi sizce içim rahat edebilir mi artık ?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar beni yargılamayın bugüne kadar ailemden hiç bir kısıtlama görmedim ama bende onların yüzünü hiç bir zaman yere eğdirmedim şimdi bir nişanlım var 4 yıldırda birlikteyiz evlendiğimdede ona layık olabilmek istiyorum hiç bişey yaşamasamda içimde tedirginlik vardı gerçekten dediğiniz gibi paranoya oldu 2 gündür iyice aklıma yer etti hiç uyku uyumadım desem yeridir yemek bile geçmedi boğazımdan
Kızlık zarı muayenesi yaptırdım muayeneye giderken hayatım bitti demiştim.....