Bayanlar yanlarında prezervatif taşır mı? evet arkadaşlar sorum bayanlara çantanızda cüzdanınızda yatak odanızda dolabinızda arabanızda cevapları alalım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok istyosa sevgilim tasısın ben nye tasıyayım.. bu gdpte agda ya da ped almk gbi bsy degl erkkler kullnyo bunu :D canı isyosa kendi alsın şapkasını :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbazıları taşıyor o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılben tasımam .. haa evlennce gdip ben alrm ama evlenmeden gdpte alamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaşımam çünkü nasıl alacağımı bilemem büyüklük olarak.erkek kendi penisine göre yanında taşısın.
119 Yorumla
Soran+1 yılgenel olarak tek tip oluyor
Cevap sahibi+1 yılMinik olanlar komplekse girmiyor mu ?
Soran+1 yılminik olması onun suçu değil mesala benim ki 17 cm ama kimi bayana göre büyük kimi bayana göre küçük geliyor
Cevap sahibi+1 yılStandartın altı ya da üstü sorun yaşamıyor mu mesela her beden sütyen var 70 de var 100 de var
Soran+1 yılhaklısın :D ben alırken boyutunu sormuyorum hiç rastgele neli hoşuma gdiyorsa o paketten alıyorum
Cevap sahibi+1 yılAşağıdaki erkek gizli kullanıcı gibi sevgilim olsun ben alıcam her çesidinden
Soran+1 yıloda sana iç çamaşırı alsa tanga jartiyer vs. :D
Cevap sahibi+1 yılTanga jartiyer alan çok var.ped alan az.zor zamanda ped alan erkeğin prezervatifini yanımda taşırım neli nasıl seviyosa
Soran+1 yıldaha önce hediye iç çamaşırı aldılar mı sana
Cevap sahibi+1 yılYoo ama alan erkekler olduğunu biliyorum
Soran+1 yıldaha önce bir erkekle cinsel deneyimin var mıher erkek beğendiği bayana hediye etmek ister
Cevap sahibi+1 yılVar.hediye almasın ya kötü hissederim :((
Soran+1 yılsevgilin sana sexy iç çamaşırı alsa hoşuna gitmez mi
Cevap sahibi+1 yılGider de almaz
Soran+1 yılen son ne zaman yaptınız üstünü gyinirken ve çıkartırken ona ima et o anlar
Cevap sahibi+1 yılYok ki sevgilim olsa da almaz demek istedim yalnızm kendim alıyorum
Soran+1 yılben alırım
Cevap sahibi+1 yılSevgiline alıyorsan ne güzel bunu bile yapmayan erkek çok ://
Soran+1 yılzamanında almıştım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski partnerimle beraberken hep o alırdı onun evinde olurdu ben hiç almadım, kendi zevkine göre alırdı
18 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş :))
Cevap sahibi+1 yıl:)))) değişiktik biz zaten sıra dışıydık, bir gece ped istedi benzin istasyonundan almıştım:))
Soran+1 yılciddi mi :D
Cevap sahibi+1 yılTabii gece gece açık market yok, yedek var sanıyormuş tatile gitmiştik onu da oraya götürünce aklında var gibi kalmış, gece imdada yetiştik:)) yatak mı batsın yani:))
Soran+1 yılfedakar sevgili :D
Cevap sahibi+1 yıl:))) her zaman, bizimki karşılıklıydı ama şimdi hakkını yemeyelim :))
Soran+1 yılayrıldınız mı
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef:((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bugüne kadar asla almadım.ama nişanlıma yanından eksik ettirmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılya unutursa veya o anda olmazsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılhıc tasımadım olmazsa sızın sorununuz bızım degıl yapmayıverırız olur bıter :)
16 Yorumla
Soran+1 yılsonra o andan itibaren krize girelim :))
Cevap sahibi+1 yılne krızı :)
Soran+1 yılsinir krizi iş o noktaya geldikten sonra ne yapar eder bulurum zaten her zaman cüzdanımda bulunuyor birkaç çeşit
Cevap sahibi+1 yılo gun oolmassa napacan
Soran+1 yılmutlaka olur hiç yanımdan ayırmam yedek de oluyor zaten cüzdanımda telefon kılıfının kenarında ne bileyim aracımda odamda bitmesine yakın mutlaka yenisini alırım
Cevap sahibi+1 yılaman ne mutlu
Gizli Üye(36-45)+1 yılçantasında prezeravtfi haya kadınları taşır benim bildiğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaşıyanı görmedim de, gidip alıp geleni gördüm.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler