NuvaRing denilen bir ilaç var kuzenim kullanıyor. bir ara bana önerdi kız arkadaşım kullandı gayet memnun kaldık. Ama kullanımına dikkat etmen gerekiyor. aylık olarak bir tane kullanıyorsun. yaklaşık 21-25 gün içinde kadının içinden çıkartıyorsun. Aylık doğum kontrol halkası diye geçiyor ismi ...
inki incele daha fazla bilgi alırsın.
link00 Yorumla
+1 yılben zaten onu almaya utanırım eşim hap kulanmasını isteyeceğim ben yok geri çekilme yöntemi yok yok kondom ben o an zaten kendimi tutamam diye düşünüyorum :) hap ideal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspiral için doğum yapmış olmak gerekir,doğum kontrol hapı vücudun doğaldengesini bozuyor,geri çekilmeyi o an yapabilirsen ne ala,geriye kondom kalıyor..kondom dünyaya kondomm
00 Yorumla
ilaç kullanmayı çoğu kadın istemio kimyasal almak bana göre de değil hem vücudumun dengesini de bozmam zararları çok büyükmüş çünkü arkadaşım dedi doktor
02 Yorumla- +1 yıl
NuvaRing denilen bir ilaç var kuzenim kullanıyor. bir ara bana önerdi kız arkadaşım kullandı gayet memnun kaldık. Ama kullanımına dikkat etmen gerekiyor. aylık olarak bir tane kullanıyorsun. yaklaşık 21-25 gün içinde kadının içinden çıkartıyorsun. Aylık doğum kontrol halkası diye geçiyor ismi ...
link
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılHAP bir süre sorna kadın sağlığında bazı sorunlara yol açabilir...
Tabii ki prezervatiften iyidir..
Tabi korunmanın pek hoş olmasa da başka yolu da var. dışarı boşalma gibi... ( kadın ve erkek açısından hazzı azaltır )02 Yorumla- +1 yıl
Uzun süre hap kullanımı pek sağlıklı değil...
- +1 yıl
evet son söylediğin yöntemin hiç hoş olmadığını kürtaj için doktor ararken insan daha iyi anlar :D
+1 yılHap map bana göre değil ya unuturum falan. Evlendikten sonra biraz zaman geçsin sonra çocuk isterim diyen ben 2 ayda hamile kalmayayım da :D haha
12 Yorumla- +1 yıl
link - +1 yıl
Teşekkür ederim ama şuan için ihtiyacım yok :D
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. biz hap kullanıyoruz zaten. prezervatif ilişkiyi baltalıyor zevk alma oranını düşürüyor. hatta engelliyor
00 Yorumlagüncelleme için not: sen önyargılısın. bildiğimden düşündüğümden baskası dogru değil gibi konusuyorsun.
00 Yorumladoğum kontrol hapları, yumurtalıkların tembelleşmesine ve kısırlığa neden oluyor. o yüzden ben de kondom tercih ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen prezervatifi sevmesemde mecburen kullanıyorum. Eşim hap almak istemiyor. Bende orgazma ulaşırken kendimi kaybediyorum geri çekmeyi bırak yüklendikçe yükleniyorum :)
00 Yorumlabaska seyler içinde kullanıyor miniğim okudukca öğrendikce anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılerkek biraz irade sahibiyse gerek duyulmaz ikisinide
00 Yorumlasana göre mi? :) hastalık değil doğum kontrol yöntemidir kondom, tanıştırayım.
10 Yorumla
+1 yılprezervatif hem erkeğin hemde kadının zevkini azaltıyor,hap kadını bozuyor,geri çekme erkeği bozuyor en iyisi 1 çocuk yapıp sonra spiral taktırmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalissin resmen.kondom en saglikli dogum kontrol sistemidir. novelo dogum kontrol haplari spiral vs bunlar kadin vucudina ne kadar zararli sen biliyor musun?
01 Yorumla- +1 yıl
link
Hamile kalmamak içindir. Kadın hap kullanmak istemiyordur belki.
13 Yorumla- +1 yıl
link
doğım kontrol yöntemi olarak kullanıla biliyor olabilirmi acaba?
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif sadece hastalık kapmamak için değil; aynı zamanda çocuk sahibi olmamak içindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazık danlarda ileç yan etkisin istemediğinden kulanılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılet ete değmeli ama insanlar sonucta kendilerini tutamazlarsa her gece bir bebe oh :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın hap kullanmak isterse sorun yok.
00 Yorumla bencede kullanılmamalı hap varkenn ne gerek
00 Yorumlahap bayana zarar verir prezervatif daha iyi
00 Yorumla
+1 yılonlar sence işte öyle
00 Yorumla
+1 yılşöyle sormalısın neden spiral kullanırlar :D
00 Yorumla
+1 yılAynen ben de katılıyorum :)
00 YorumlaAynen ya et ete değmeli bnce değil mi :D
00 Yorumlasana katılıyorum gizli
00 Yorumla
Detaylı bilgi