Arkadaşlar nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz 1 haftalığına onun yanına gidiyorum işimden dolayı.İç çamaşırlarımız üstümüzdeyken sürtünerek ilişki yaşamak istiyoruz riskleri az daha azaltıp ben prezervatif taksam boxer giysem nişanlımda iç çamaşırını giycek bu kadar önleme ragmen boşaldıgımda hamile kalma riski olmaz değil mi?İşi din kısmına yorcaklar başka sorulara göz atsınlar
Cevabın nedir?
Ayrı ayrı yorganlara sarınıp yorganları sürtün, öbür türlü hamile kalabilir. Yahu dalgamı geçiyorsunuz? Daha önce sen de prezervatif kullanmadın sanırsam. Çıkarın iç çamaşırlarınızı, boşverin prezervatifi öyle sürtünün. Vajinasının içine boşalmadığın sürece hamile kalmaz, ki hamile kalmak ta düşündüğünüz kadar kolay değil zaten. Onun zamanları var pozisyonları var. Bebek sahibi olmak isteyen çiftler aylarca deniyor da anca tutturuyor. Öyle filmlerdeki gibi zırt diye hamile kalınmıyor yani. İçiniz rahat olsun, doya doya sevişin anam. Hiçbişeycik olmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar önleme gerek yok ki. çamaışırınız varken yeterli zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
panpa bu kadarı yetersiz hamile kalabilir. senbirde norlevo ver yengeye tam koruma olsun
20 Yorumlaüstünede montunu öçektinmş sakın korkma :))
yok arkadaş ne tehlikesi olacak yaa :))10 Yorumlaya arkadaşlar kafamı buluyorsunuz.çokmu cahilsiniz yoksa bizimi kekliyonuz.onu düşünüp 31 falanda çekme kesin hamile kalır
20 Yorumlahem iç çamaşırı hem prezervatif mi?bence karşılıklı mast yapsanız daha zevk alırsınız
00 Yorumlahayır bir sıkıntı olmaz merkez bankası kasasını çakıyla soymak gibi bişey
10 Yorumla
+1 yılçok saçma prezervatife gerek yok çamaşır varsa..istersen yarım kilo boşal içeri penis girmedikçe olmaz o iş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa siz salakmısınız? Ajkssja hiç bilgindemi yok az mantık. İçine boşalmadan hamile kalmaz yok öyle bişey.prezervatif falan takmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılDikkatli olursan
ne pre gerek olur nede iç çamasıra
Kontrolu tutman gerek00 Yorumla
+1 yılsürtünerek nasıl ilişkiye giriliyor onu bir qnlatırmısın?
00 Yorumlasende ki güvenlik pentagon da yok bro.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpantolonlarıda çıkarmayın :((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh ya ic camasiriyla yap ya da prezervatifle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirşey olmaz, oral yapıcakmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşeği sağlam kazığa başlamışlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece pre. yeter :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İç çamaşırı varken prezervatifle sürtünerek ilişkiye girmenin tehlikesi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat