sevgilim korunmak istemiyo inatla prezervatif takmıycam hiç kullanmadım diyo. neden böyle ya? sinir ediyo beni. erkeklik gururu desem değil. ne yani buuu
Cevabın nedir?
+1 yılprezervatifsiz olmaz hacı takacak. erkekler kendi zevklerinden olmamak için prezervatif kullanmıyor sonra yok hap kullan filan diyorlar lan hastalıkları önlemiyor hap. prezervatif sadece doğum kontrol yöntemi değil hastalıkları da önlüyor. bencillik yapmasın
01 Yorumla- +1 yıl
anlatamıyorum bunu işte ya of sinir oluyorum
+1 yılİlişki sırasında o heyecanı bozup takmaktan hoşlanmıyor olabilir. Sorsana kendisine nedir arkaaşım senin olayın diye.
04 Yorumla- +1 yıl
soruyorum sevmiyomuş hiç kullanmamış kullanmazmış
- +1 yıl
Hiç kullanmadığı birşey hakkında bu kadar kesin önyargıları olmaz bir insanın. Kesin kötü bir tecrübe vardır onun arkasında ;)
- +1 yıl
ne olabilir ki böyle bir konuda takmayınca olsa anlarım da takıp ne olabilir
- +1 yıl
mesela ereksiyonunu kaybediyordur belki o sırada ya da sonrasında ;)
sen de inatla taktırcam diye diren. sinir et onu. kadınlık gururu nedir öğrensin.
31 Yorumla- +1 yıl
+1 diyorum sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
inatla bende derdim o lastigi takmıyacam diye.. hayatta sevmem sevmedimde.. hiç bir gücte bana onu takdıramaz.
01 Yorumla- +1 yıl
peki
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Fs19rQCAyFA
belkı zevk almıodur ole alla alla korkuyorsan rahım ıcı arac ertesı gun hapı kullan yaa sex yapmayı gözden cıkarmssnda hamıle kalmak ıcı korunamıyormusun bencıl sen korun o korunmuyorsa?
asıklar canlaryla oynarken et ete deger derler01 Yorumla- +1 yıl
ben niye ilerisi için tehlikeye atıyım kendimi sensin bencil uçkur düşkünü
zevkinin yarısını alır götürür. zorunlu olmadığı sürece kimse istemez.
04 Yorumla- +1 yıl
ama risk var sonuçta onu napcak?
- +1 yıl
aldatma tamamen karakter bozukluğu e o zaman kocasından zevk alamayan da aldatsın. bunu hani erkek kabul eder? empati kurun biraz
- +1 yıl
feminen pençelerini hemen çıkartma ben aldatmayı falan savunmadım.
ama sıradan bir cinsel hayatı kimse istemez onu anlatmaya çalışıyorum. zira hem riski aldığı gibi bir de zevki azaltır.
erkeklik gururuyla hiç alakası yok yani üzerine boşalmak bir erkeklik göstergesi değil.
sen o kadar rahatsızsan güvenlikten sen de kendi önlemlerini alırsın. 2013'teyiz prezervatif tek çözüm değil.
+1 yılDiyafram var canım. Daha çok zevk alırsınız hem de boyna para vermezsiniz. Onu deneyin.
01 Yorumla- +1 yıl
tamam teşekkür ettim
Daha önce prezervatifle biriyle beraber olmuştur. Zevk almamıştır.
00 Yorumla
+1 yılulaaa kac kere bnle yattında uçkuruma düşkün olduğumu söyleyebliyorsun terbiyesiz sen korun bence ukala ahlak bitmiş...kıymet yakındır yakın
00 Yorumla
+1 yılhamile kalırsan kürtaj parası varmıymış sor sonra seni ortada bırakmasın , ha bide o çocuk benden değil deyip sıyrılmasın zeki tosun nolcak
13 Yorumla- +1 yıl
öyle bir ihtimal vermiyo işte. o cümleyi de bana kuracak birisi olsa sevgilim demem. o kadar midesiz erkeklere de yazık :)
- +1 yıl
hamile kalınca ihtimali yüzüne söyle arkadaşın ;)
- +1 yıl
olur söylerim
+1 yılEgo tatmini cahillik ne sayarsan say nerden buluosunuz bu tipleri bilmemki
01 Yorumla- +1 yıl
ikisi de değil işte garip bir durum
prezervatifle hiçbirşey anlaşılmıyor inankı arkadaşım erkek arkadaşına da hak ver.o kadar kötü bişeykı şu kondom ben de kullanmam mesela
03 Yorumla- +1 yıl
çeşitleri var. onlarda mı olmuyo ki
- +1 yıl
peki teşekkür ederim
Sen 20 yaşında ilişkiyemi giriyorsun erkek arkadaşınla yuh size ya nasıl bir geleceğin olacağını merak ediyorum pes doğrusu
05 Yorumla- +1 yıl
sana ne bundan? bana ahlak dersi vermek sana mı düşmüş? geleceğimden sana ne? soru belli.beni eleştirmek sana düşmez. işine bak.
- +1 yıl
müneccim boku mu yedin de cevabını bildiğimi biliyosun terbiyesiz konuşmana dikkat et
- +1 yıl
Kes nan sesini :/ Ahlak dersi veren imam kesildiniz başımıza :/ Kimse karışamaz ! Bakire kız diye tutturan sizler , çıplak kadın görünce nefessiz şevişebilecek kapasiteye sahip kamillersiniz . Mofo seni , uza :/ Kız birşey sordu , adam gibi cevap verin . Gizlenmiyoruz diye b*k mu kesildiniz lan başımıza ?!
- +1 yıl
Peki çok bilmişler oakdar olağan bir soru normal bir durum bunu birde ailenizle paylaşmayı deneyin mesela anne ne sor baba na sor bakalım nasıl cevap vericekler...ve birgüns ende o anne baba nın bulunduğu konumda olucaksın ve çocuğun bu durumda olsa bakalım ne yapabilirdiniz ...
et ete değmeli diyenler kulübü
10 Yorumlazevk meselesi :) ertesi gün hapı kullan :)
01 Yorumla- +1 yıl
ilerde bebeğimden vazgeçemem. şeker değil ki o her ilişkiden sonra atalım :)
o korunmuyosa sen korun
01 Yorumla- +1 yıl
tamam
Prezervatifsiz daha iyi ama...
01 Yorumla- +1 yıl
peki
Sevisme onunla o zaman.
00 Yorumlaben sevgilin olsam takardim huhahah
10 Yorumlasakata gelme...
33 Yorumla- +1 yıl
bende ondan korkuyorum işte
- +1 yıl