merhaba arkadaslar cinsel iliskiye girmeye basladigimdan beri adet dongumde 3-5 gun gecikmeler yasiyorum. endiselendigim icin her seferinde sokturucu kullaniyorum. bu duzensizlik iliskilerle ilgili midir? korundugum halde her seferinde hamilelik ile ilgili endiseye kapiliyorum...Cinsel ilişki adet döngüsünü etkiler mi?
Cevabın nedir?
+1 yılEtkiler tabi. Hamile olma ihtimalinde var dediğin gibi. Onu tanımla önce hamile değilsen gecikmeler yaşaman çok normal.
15 Yorumla
Soran+1 yılozellikle yumurtlama donemlerinde korunuyoruz ve ice bosalma olmuyor. hamilelik olasiligi var fakat cok cok dusuk degil mi?
- +1 yıl
Çok düşük değil. Dışa boşalma ile ilgili birşey diyemeceğim. Prezervatif denen illet niye çıktı sanıyorsunuz? Zevk suyundan hamile kalanlar var. Yani o izlediğiniz filmlerdeki gibi olmuyor bayan. Onlar kordon bağlamış tüm hamilelik önlemlerini almış insanlar. Çoğu kısır oluyor onların.
Soran+1 yılkorunuyoruz derken prezervatiften bahsediyordum zaten
Soran+1 yılfakat cogunlukla yumurtlama doneminde
- +1 yıl
Hmm. Korunuyorsunuz. Ama yumurtlama dönemine denk geliyor. Yani biraz daha sabredemiyormusunuz. O kadar abaza olmayın. Şunu diym sağlınızı etkilemez. Hamile kalmak o kadar kolay değil. bir ölçtürün idrarınızla eczanede çokda pahalı birşey değil. Gecikmeler normal. O dönemlerde başlar zaten. bir önceki bir sonrakinden daha erken gecikir.
+1 yılStresten kaynaklı ama artık doğum kontrol hapı kullanmalısın stresten kurtulmak ve düzenli adet olmak için
12 Yorumla
Soran+1 yılhap kullanmak istemiyorum duzenli kullanim olmazsa hamilelik olasiligi cok daha yuksek oluyor
- +1 yıl
Kullanman senin yararın a hem adetin düzene girer hem bir çok faydası var hem de seks esnasında korunduğunu bildiğin için , için de rahat olur...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem belki stres falan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiye girince hormonların değiştiğine dair yazılar okudum. adet günleri değişenler, adet ağrısında azalmalar vs. o yüzden mümkün. ama siz yine de her ilişkinizde korunun prezervatifle. ayrım yapmayın. böylece aklınızda şüphe de oluşmasın.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Adaaa_58 kimisinde oluyormuş. demek ki denk gelmiş. kural değil anladığım kadarıyla
+1 yılEvet etkiliyor
İlişki yaşadığım kızların hepsinden duydum aynı şeyi20 Yorumlailişkilerle ilgili olabilir birde tek senin korunman yetersiz kalır karşı tarafında korunması onemli birde ilacı ilişki yaşamazdan 2 gün önceden almalısınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılStres etkiliyor. Korunuyorsan sorun yapmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılaynen Günaydın hayırlı cumalar allahım yar ve yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılgörmedin duymadın bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ondan. iyi iliskiler
00 YorumlaPsikolojik tamamen
00 YorumlaEtkiler tabi
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında