Zaten bu konuda hiç sıkıntım olmadı.. Aseksüel gibi bişeydim.. Hayatımda aşka, karşı cinse yer yok.. Sporcuyum zaten.. Eskiden de dövüşcüydüm.. Devam ettireceğim daha farklı bir şekilde. Sebebi ise hayatımdan gereksiz olan ve elimde olan herşeyi attım. Ve cinsellik dikkat dağınıklığı yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.. Ve küçüklüğümden beri dikkat dağınıklığı sorunum vardı zaten.. Sizden ricam özellikle erkekler biliyosa... Cinselliği yoketmek köreltmek için ilaç filan varsa... Zararsız bitkisel söylerse mutlu olurum.. İnternetten de baktım sigara, uykusuzluk filan diyor.. Bunlar ters bana.. Vücut sağlam olmak zorunda bozulmaması lazım... Şimdiden çok sağolun.. Abiler ablalar :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bana mal gözüyle bakmayın bana lazım olan işte en iyi yere gelebilmem için.. Yardım pls
Cinsel isteği tamamen köreltmenin yolları nelerdir?
Dikkat dağınıklığı konusunda tüm dünya hemfikir :D Bazı iş adamları işlerine odaklanmak için ilaç kulllanıyorlar... Üstelik... Mizojinistim ben.. Kadın karşıtı.. Kadın karşıtı olan biri cinsel isteği ne yapsın.. İsteklerim doğamı oluştursun.. Doğam isteklerimi değil. :)
Ameliyat ta ters bro.. Düşündüm zaten de... Ameliyattan sonra kaç ay yatacaksın sporsuz onsuz bunsuz... Ki dövüş sırasında oraya darbe alırsam hastanelik olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinselligin ateisti misin olm? 😀
Görüş ve fikir farklılığı :) ama benim sorum o değil.. Tavsiye istiyorum yani köreltmek için
Niye iste ne gerek var dogana aykiri dikkat dagitmiyor odaklanma sende
Dikkat dağınıklığı konusunda tüm dünya hemfikir :D Bazı iş adamları işlerine odaklanmak için ilaç kulllanıyorlar... Üstelik... Mizojinistim ben.. Kadın karşıtı.. Kadın karşıtı olan biri cinsel isteği ne yapsın.. İsteklerim doğamı oluştursun.. Doğam isteklerimi değil. :)
Valla bilmiyorum kolay gelsin bro
eyv sağolasın
t0plarini aldir sifir istek olur nerdeyse.
Ameliyat ta ters bro.. Düşündüm zaten de... Ameliyattan sonra kaç ay yatacaksın sporsuz onsuz bunsuz... Ki dövüş sırasında oraya darbe alırsam hastanelik olurum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!