İç dudaklarım sarkık, cinsel ilişkiye bir engel midir, önemli midir? Ameliyattanda korkuyorum... :( :( Ameliyat olursamda bunu babama nasıl söylicem.. Utanıyorum ya.. Gülsemmi ağlasammı bilemedim..Soldaki benimkisi, sağdaki ameliyattan sonra..
Genital bölge resimleri şekilleri, vajinal bölge görüntüsü
Senin gibi kadınlardan tiksiniyorum. Kendinizi erkeğe karşı cinsel bir obje olarak görüyorsunuz. Cinsel ilişki için ne engeli olacak? Biraz beynini kullanmayı dene. Seni alan koca vajinan çirkin diye değil bu zekayla zaten seni sevmez, beğenmez. Erkekler penisini kızlar beğenmiyor diye ameliyat yaptırıyor mu? Hayatında hiç eli kadın eline değmemiş, p*rno izleyip cinselliği öğrendiğini zanneden , tüm kadınların vajinası da öyle sanan abaza hayvanlar için mi bu eziyet ve küçük düşme? Evliliğin ilerleyip vajinan da kararma olursa pembeleştirmek için de ameliyata girersin sen.
kadınlarda sünnet dinimizde var ama uygulanmıyor bence baba ya da anne ben sünnet olmak istiyorum diye bilirsin bunu mümine kadınlara sorabilirsin onlar detayını size bildirir en azından vajinam kötü dememiş olursun birde annenle konuş annen belli etmeden rahimde ur var falan diyebilir bence zor bir konu değil ama olmazsada fark etmem şekli önemli değil senin eşine karşı olan caziben işi sonuçlandırır sen eşine haz ver memnun et anlayışlı bir erkek zaten dert etmez sağlıklı günler dilerim
Şu internet çıktığından beri herkes kompleksli olmaya başladı. Benim vajinamın şekli böyle, penisim niye küçük, niye niye şu kadar sürede boşalıyorum diyerek insanlar kendilerini sürekli başkaları ile kıyaslıyor.
Eskiden internet denilen mecra yokken böyle bir sorun da yoktu, şimdi herkes komplekslerinden kendi uğraşlarını icra edemez hale gelmiş.
Benim için sorun değil. İnsanları dış görünüşüne göre yadırgamam. Büyük göğüs - küçük göğüs. Geniş vajina - dar vajina / sarkık dudak / sarkmamış dudak vs diye çeşitlendirmem.
Bizim toplumda önyargı hep vardır. Dar vajina hiç ilişkiye girmemiş diye düşünülür sarkık ise çok fazla cinsel ilişkiye girdi diye düşünülür. Ama genetik faktörler hep göz ardı edilir.
O yüzden seni böyle sevecek bir insan bulmaya çalış
Sacmalama vucudunu oldugu gibi sev bu sismanken zayiflamak gibi senin sebep oldugun seyi degistirmeye benzemez benim de boyle ama sorun yok her turu zvk aliyosun
Sıkıntı olmaz. Ben şu ana kadar kendi cinsel organını beğenen bir kadına rastlamadım. Erkeklerde de genelde tam tersi
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne güzel ışte normalde bildiğim kadarıyla çok ilişkiye girdiğinde bu kadar sarkık olur olgunlasir ama sen daha ilişkiye girmeden olgunlaşmış daha ne istiyorsun emin ol gören erkek baştan çıkar
Ilişki sırasında ön hazırlık aşamasında yalamak tarzında istek artması gibi şeyler yapılırken sende bu şekilde dudaklı bir vajinaya sahip olduğun için dudaksız olan bir vajinanın aldığı zevkin en az 3 katını alırsın bu arada bakireysen bu anlattıklarımı anca bozulduktan sonra anlarsın
Evlendigin adam senin sarkık oldugun icin ameliyat oldugunu bilmez de hakkında sacma seyler dusunur bence bekle evlendiginde kocan begenmezss yaptırsın
Hayır girsende bişi demem. bakireliğin yoksa evlenecek olsak bile bişi demem. Benim sarkık vajinaya karşı bir hobim var. Eski sevgiliminde sarkıktı. O kenar dudakları emildikçe boşalıyordu. Bilmiyorum sevgilin sana oral yaptı mı?
başkalarıyla ilişkiye girdi sanması sana saygısızlık olur. olma şimdi evlenince konuşursun karar verirsin. ya da nişanlıyken bahsedersin yine bu şekilde. oda ol ya da olma der :)
zamanı geldiğinde konuşabilirsin. çünkü bu da ayıp bir konu değil. hayatın gerçeği bu. belki evleneceğin erkeğinde penisiyle ilgili sorun varsa oda sana söylesin :)
Bence yaniliyorsunuz seks ve sexy kadin evliligin motoru gibidir ama bence çok õnemli değil kadınlar saklama ustasi (sütyeni saklaya bilen oeayi hadi haydi saklar ayrica kadin dìšiliğini kullanmayi biliyorsa bir parmağını oynatmasi yeterli sizler mihteşem varliklarsiniz ) bence
sizlerden igreniyorum vajinanin dogal sekli icin burada agliyorsun ne dertler var bir bilsen...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilmediğim için soruyorum, çok ilişkiye girdiğiniz için mi en soldaki gibi oldu. Hiç cinsel ilişkiye girmeyen birisi böyle en soldaki gibi olur mu? Yani doğuştan mı böyle yoksa sonradan mı oldu. Birisi açıklasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
saçmalama değiştiriyim felan deme en soldaki gibi olsun istiyorum ben de
En İyi Cevaplar