Öncelikle sorum trol vs değildir gerçekten ciddi olarak kafama taktığım için soruyorum. 2 yıllık erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm biri ve artık cinsel ilişkiye girme kararı aldık 1 ay önce bu konuyu konuştuk fakat ben 1 aydır sürekli bahanelerle erteledim. Çünkü genital bölgemin şeklini hic beğenmediğimi fark ettim. Yanakları cok büyük ve dışarıda. Gerçekten hic beğenmiyorum ve çekici bulmuyorum o yüzden utandığım için girmek istemiyorum. Kızlar sizin hic böyle sorunlarınız oldu mu ne düşünüyorsunuz erkekler siz de bi kızın genital bölgesinin şekli böyle olsa ne düşünürdünüz bana bir şey deyin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçek bir erkekse partnerin bu tarz konulara takılmaz. Erotik içeriklerdeki oyuncular milyonlar yatırıp efektlerle güzelleşiyorlar. Ne doğallık kalıyor nede rekabet. Bu kişilerle kıyas içerisine sokarsan kendini özgüven kaybedersin. Gelelim konumuza genital bölge genetiktir ve bakımla bu durumj tolere edebilirsin. Cogu erkek pembe işte dudakların dısarıda olmamasını dıllendırır ama 10 cmlik çükleri ile. O yuzden kusur aramaktan cok kusur gorulenı sevmekle tek beden olunur. Genital bölgen hakkında kararma tarzı sıkayetlerın varsa dogal denenmıs cozumlerden bahsedebılırım. Ama sorun etmeni önermem. Rahat ol rahat olmazsanda karanlık bir ortam talep edebilirsin erkek arkadasından. Çözüm çok😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlattıklarınıza göre aklımda canlanan şekildeyse çoğu erkeğin sevebileceği bir tarz. Bu konuda korkmanıza gerek yok. Ayrıca dolgun olması zaten erkeği etkileyen en önemli unsur.
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbir şey düşündürmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılŞekli bozuk mu neyini beğenmiyorsun sarkık mı iç dudaklar dışa mı çıkmış kararma mı var senin için sorun olan şey ne acaba
04 Yorumla
Soran1 yılIç dudak dışarıda oluyor sanırım işte
- 1 yıl
Aslında çok kötü değil bence dışta görünen dudaklar da kararma falan var mı
Soran1 yılHayır kırmızımsı bir renk ama şekli kötü işte maalesef
- 1 yıl
Sana kötü gelebilir bilmiyorum ama erkek beğenir mutlaka
Sarkma dudaklarda şekilsizlik var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBu ülkede damacanaya tecavüz edildi. Öyle beğenmiyorum vs diye kendini sıkıntıya sokma. p*rno insanlara dayattığı şeylerden biri de bu işte.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dudakları iri gulgibi açılması benim hoşuma gider iyi dille yalanır vakumlanir bence çok hoşuna gider
00 Yorumla
1 yılİnan erkekler bunu kızlar kadar sorun etmiyor, boşuna kafana takıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. İyide bunu neden bu kadar kafana takiyosun vajina estetiği diye bir şey var yaptir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılAşırı çık dudakları varsa aldırabilirsin küçük operasyon la
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belkide sana öyle geliyor takıntı yaptığın için eğer istersen objektif olarak yorumlarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılEğer kastınız labia minorler ise ameliyatla düzeltiyoruz.
00 Yorumla
1 yılOlmadı normal * işte çok takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırak kendisi beğenip beğenmediğini söylesin takma bu kadar kafana sanki onlarınki kristal boş ver takılma olmadı ameliyatla düzeltirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGerçekler düşündüğünden çok farklı.. boşa erteleme bunun için :)
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAvantajlı yanların daha çok olur
Soran1 yılUmarım takılmıyordur bu konulara
Cevap sahibi1 yılTakılacak bişey değil aksine sevinir
Gizli Üye(36-45)1 yılSanki neye karar vermiş bir aydır ne konuşuyorsunuz hangi pozisyonda yaparizimi
04 Yorumla
Soran1 yılYapalım dedik ama ben erteliyorum işte şeklinden utandığım için
Cevap sahibi1 yılNapacak şeklini açıp seyredecek hali yok ya gece yap loş ışıkta dahada zevkli rahat edersin 🤣
Soran1 yılBelki soğur bilmiyorum umarım senin gibi rahat düşünüyordur
Cevap sahibi1 yılAma öyle ya da böyle erkek bunu yaptıktan sonra evli değilse evlilik zor düşünür onuda bil. Ona göre yapın şeklininde pek önemi olmaz vereceği haz karşınızda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİnan onca derdin arasında bu hiçte düşünülecek önemli bir konu değil ayrıca seven her şeyinle beğenir isterr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki de sana öyle geliyordur. Yani arkadaşın beğenecektir. Bu kadar takma kafana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal gibi sanki niye bu kadar kafana takıyorsun ki
00 Yorumlabekarete önem veriyosan ciddi dusundugun icin girme iliskiye
04 Yorumla
Soran1 yılEvlendigimde bakire olmak zorundaydım diye düşünmüyorum. Ama 2 günlük tanıdığimla ilişkiye de girmiyorum
Soran1 yılEvlenmesin o zaman benimle şaka mısın sen yaa
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla burada istediğin cevabı bulamazsın sapık bunlar altta görmeden yorum yapmak zor yazmış oldu a*nı göstersin birde
04 Yorumla
Soran1 yılMaalesef illaki böyle yorumlar da geliyor sapıklardan
Cevap sahibi1 yılSevgilin beğenir korkma
Soran1 yılUmarım teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Nasıl ki şekli katalog var gösterir misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılNasıl anlamadımki. Görselsiz yorum yapmak zor
00 Yorumla Daha güzel :) manyakmısın
00 Yorumla
1 yıldeliği varsa yeter erkek için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği