Size bir şey sormak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla yakınlaşıyorum, sürtünme yoluyla ilişki(!) diyorlar ama tatmin olayı sanırım bunları yaşıyorum. Ama ilişkiye girmek istemiyorum anal veya normal yolla. Çünkü o bunlardan çok daha farklı bi his ve ona ait olduğunu hissettiğin bişey olucak. Erkek arkadaşımda sen istemediğin sürece olmayacak diyor. Benim merak ettiğim bi erkek bu durumu yanlış anlar mı ? Evet onu bende arzuluyorum bi insanım ve cinsel isteklerim olması çok doğal her ne kadar ülkemizde bu kabul edilmese de. Ama tek vücut olmak çok başka bişey bana göre ve evlendiğim adamla yaşamalıyım çünkü bunu ilk yaşadığım kişiyi asla unutamam. Erkek arkadaşımla ciddiyiz nerdeyse 6 yıldır tanıyoruz birbirimizi ve hep birbirimize aşıktık. Ama siz ne düşünürdünüz bu durumda bunu ona söylemeli miyim ? Beni çok sevdiğinden eminim ve gerçekten aklı başında düzgün bi adam. Adam gibi adam diyebilirim tabirle :) Aslında hiç öyle düşünmüyor biliyorum ama erkek işte belki aklından geçiyordur ve çok korkuyorum.
Not: böyle herşeyi yaşayıp bakireyim diyenlerden değilim öpüştükten sonra bile bitiyor o bakirelik zaten evleneceğim kişiyede bazı şeyleri yaşadığımı söylerim ki inşallah gerek kalmaz erkek arkadaşımla evleniriz.
Not: böyle herşeyi yaşayıp bakireyim diyenlerden değilim öpüştükten sonra bile bitiyor o bakirelik zaten evleneceğim kişiyede bazı şeyleri yaşadığımı söylerim ki inşallah gerek kalmaz erkek arkadaşımla evleniriz.
Güncellemeler
+1 yıl
6 yıldır tanısıyoruz bu arada cıkmıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar