Bakire değilim ama ben de sevilmek istiyorum

Açık yüreklilikle anlatıcam. Ergenlik diyebileceğim dönemde 2 3 yıl içerisinde 3 farklı insanla beraber oldum. Ailevi sorunlarım vardı kendime zarar veriyordum alkol ve sigaraya başlamıştım kardeşimi kaybetmiştim bunların hepsini üstüste yaşadım en sonunda yıllardır sevdiğim adam da beni terkedince 2 haftadır tanıdığm birine alkollüyken bekaretimi verdim. Bu olaydan 1 sene sonra aynı hatayı başkasında tekrarladım..

Ancak Şu an büyüdüm olgunlaştım ve geçmişimdeki bu leke beni rahatsız ediyor. Herkes kötü dönemlerinde hata yapabilir bende bir kızın başına gelebilecek en kötü hatayı yaptım. Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. Cinselliği yaşadım, pek isteyerek değil, yaşamak istemedim, ama oldu, hoşuma gitmedi, bir daha da yaşamak istemem, benim tek istediğim saf temiz ve masum duygularla birine ait olmak...

Sizce ben sevilmeyi hakediyormuyum? Bu leke benim karakterimi özümü ve benliğimi etkiliyor, ben kaşar değilim, o..u değilim sadece mutluluğu yanlış şeylerde bulmaya çalışan, ve ailesine en çok ihtiyaç duyduğu anda tek başına bırakılmış normal bir insanım.

Güncellemeler
+1 yıl
Tek bir hata bir insanın tüm hayatına mal olabilir mi... 2. bir şansı haketmez mi bir insan? Geçmişimi silip atmak istiyorum.
Bakire değilim ama ben de sevilmek istiyorum