Gizli Üye(30-35)6 ayNormal aşık olsan cinsel arzun da olması lazım. Seviyorsundur buna inanıyorum ama aşk gibi bir şeye benzemiyor. Mesela kendimden örnek vereyim biri vardı seviyordum ya da o zaman öyle sanıyordum. Evlendik ve ben adamın bana dokunmasından bile tiskindiğimi fark ettim. şu an ayrıldık. Ben şunu fark ettim evet bir sevgi vardı ama bu aşk değildi. Aşık olduğum biri vardı ilk aşkımdı. Bazen rüyamda biriyle seviştiğimi görsem nefese hala o oluyor. Bilinç altım onu ve onunla eskiden görüştüğüm yerleri sanki işaretlemiş. Sevdiğim kişiler oluyor ama aşık değilim sanki. Muhtemelen benzer bir durumun var.
14 Yorumla
Soran6 ayBana da öyle geliyor. Aşık olsan çok arzularsın çünkü bence. Yanlış giden bir şey var benim durumumda
Cevap sahibi6 ayDaha önceden hayatında biri oldu mu?
Soran6 ayEvet onda böyle değildim zaten o yüzden saçma geliyor. Şu an da çok çok sevdiğim halde böyle
Cevap sahibi6 ayİşte sevmek olarak sevmek seninki.
Aşık değilsin. Net.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayBazen hissettiğin şey aşkın eksikliği değil, arzu ile sevginin farklı ritimlerde çalışmasıdır; duygusal bağın yüksekken libidon düşüyorsa bu “aşık değilim” değil, enerjinin o an başka noktaya odaklanması demek—çekim yeniden ateşlenir, yeter ki ikinizin arasında o kıvılcımı doğru yerden dürten bir temas olsun
112 Yorumla
Soran6 ayHmm hiç böyle düşünmemiştim
- 6 ay
“Aslında çoğu kişi böyle düşünmüyor, o yüzden şaşırman normal. Bazen his kendi kendine değil, doğru anda doğru dokunuşla açılıyor zaten. Senin duygun kaybolmamış—sadece beklemeye geçmiş gibi duruyor.”
Soran6 ayKafam karışık çok sanki yanlış bir durumdaymış gibi hissediyorum. Çok sevdiğin insanı her anlamda çok istemez misin ben hep öyleydim bu tuhaf oldu. Belki cicim ayları diyedir ama bilemiyorum
- 6 ay
Böyle hissetmen yanlış değil; yoğun sevgi bazen arzunun ritmini gölgeler, zamanla denge oturunca sevgiyle arzu aynı çizgiye gelir ve şu an yaşadığın büyük ihtimalle geçici bir dalgalanma gibi duruyor 😉
Soran6 ayUmarım kafam çok karışık çünkü
- 6 ay
Kafa karışıklığın çok normal; bazen hisler üst üste biner ve neyin gerçek neyin geçici olduğunu ayırt etmek zorlaşır. Biraz zaman tanıdığında duyguların kendini toparlayıp daha net bir hâle gelecektir.
Soran6 ay🤷♀️
- 6 ay
Hadi bakalım senin hakkında her şey hayirlisi
Soran6 ayTeşekkürler
- 6 ay
Rica ederim, umarım her şey gönlünce olur.
Soran6 aySizin de.
- 6 ay
Ne güzel söyledin, teşekkür ederim; umarım yolun hep açık ve huzurlu olur. 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
6 ayMasum bir sevgiyle sevmişsin gerçekten aşıksın çünkü gerçek aşkta cinsellik biraz geri plandadır.
15 Yorumla
Soran6 ayDaha önce böyle hissetmemiştim. Öpmek falan tabii ki seviyorum ama sevgiyle öpüyorum😂 sevip de cinsel arzulamamak hiç olmamıştı
- 6 ay
Normal sarılmak öpmek elini tutmak gibi nispeten masum temaslar daha keyif verir ve ön plandadır.
Soran6 ayBilmiyorum garip hissettiriyor böyle olması, yanlışmış gibi
- 6 ay
Değil değil zamanla oturur diğer hisler de
Soran6 ayUmarım kafam çok karışık off
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok seviyorsam aşıksam aynı anda arzulaman gerekiyor Yani mantıken olması gereken bu acaba aramızda Bu konuda bir uyum yok mu
06 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum ama bence de çok aşıksan çok istersin onu, yanlış giden bir şey var
Cevap sahibi6 ayKesinlikle. Bende aşığım ama resmen yanıyorum ona
Soran6 ayÇok can sıkıcı bir durum benimki. İçten içe kötü hissettiriyor
Cevap sahibi6 ayPeki bu konu hakkında sormak istediğim birkaç bir şey var konuşmamız mümkün olur mu
Soran6 ayBilmiyorum😂 gizlisin.
Cevap sahibi6 ayŞimdi Beğendim soruyu
Gizli Üye(36-45)6 ayAşık olmak başla cinsel anlamda arzulamak nail bence
06 Yorumla
Soran6 ayBeraber olmalı bence. Aşık olduğunu arzulamaz mısın
Cevap sahibi6 ayMesela o sana seni altımda hayal ediyorum dese ne hissedersin?
Soran6 ayEtkiler ama mesela yalnızken onunla yaptığımızı düşünemiyorum yani o arzu gelmiyor daha önce böyle olmamıştı.
Cevap sahibi6 ayPeki baş başa kalıp hiç mi öpüşüp sevişmediniz?
Soran6 ayÇok ileri gitmedik daha
Cevap sahibi6 ayZamanla arzularsın onu bence
Gizli Üye(25-29)6 aySeven zaten çok arzulamaz en azından erkek için öyle
01 Yorumla
Soran6 ayErkek değilim 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşın kaç
02 Yorumla
Soran6 ay23
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem