Kendi kendime kizlik zarimi bozdum galiba lutfen yardim :( ?

Masturbasyon bile yapmamis bir kizdim cidden. Genital bolge temizligi yaparken neden bilmiyorum fakat parmagimi vajinama soktum 1-2 cm girdi ya da girmedi aci hissettim ama. O sira kontrol etmedim camasirimi ama 2-3 saat sonra tuvalete gittigimde asiri kan vardi bozuldu diye iki haftador hayati kendime zehir ettim. Faket adetim iki hafta gecikti yani o olayin oldugu gun tam olarak adetimin gelmesi gereken gundu ustelik kanama adet gibi 4 gun surdu. Bozulunca gelen kan bir iki damla pembe renkte oluyormus ve yarim saat en fazla surermis. Benim ki 4 gun koyu kirmizi ayni adet kaniydi ustelik daha adet olmadim demek ki o kan adet kaniydi degil mi? Yalvaririm bir yorum yapin kimseye anlatamiyorum ustelik ozeldeki jinekolog akrabamiz ve kucuk bir sehirdeyiz ne yapacagimi sasirdim. Diyelim ki bozulmadi ve o kan adet kani ( ki daha adet olmamamin baska aciklamasi olamaz) peki o zaman o duydugum aci neydi? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlik zarimin fotografini bile cektim kiyasliyorum gooogleda bulduklarimla. Psikolojim bozuldu tamamen artik.
Kendi kendime kizlik zarimi bozdum galiba lutfen yardim :( ?