Ergenlik çagında kendim mast yaparken bozmuştum evlilik çagına gelmiş bir kızım şuanki zamanda hâlâ kızlık zarı önemseniliyor ve karşıma çıkıcak insan bunu sorun eder mi yoksa ben mi boş yere kafama taktım bilmiyorum böyle bir durumda ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence hiç takmamalısın durumu anlatırsın anlayışla karşılar bence he karşılamıyorsa da karşılamasın bu zihiyetteki insan sana birşey katamaz yani ülkemizde böyle yargılanıyor çok saçma biliyorum fakat erkekler yapıyor helal olsun kızlara gelince patlak... bu zihniyetteki insanlardan uzak dur seni sen olduğu için kabul etsin kızlık zarın yok diye etmmemzlik yapıyosa zaten gitsin bırak sana hayır gelmez yani takılıcak birşey olduğunu düşünmüyorum önemli olan kalp ve akıl...
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın Allah anlayışlı insanlarla karsılaşrırsın
Cevap sahibi+1 yılAmin amin hayırlısı hakkında bunları takma bunlar önemli değil önemli olan insanın kalbi aklı bi kan çıktı diye herkes yok evlnenmem öyle kadınmı olur bunları geçiceksin kardeşim kadınların hakkı yok mu yapmaya etmeye biz yaparken iyi onlara gelince yooook öyle bir dünya fedakar olmasını anlayışlı olmasını biliceksin yani...
Soran+1 yılİnsanlar keşke senin gibi düşünse helal olsun 🙂👍
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılne demek ya umarım kendin gibi güzel kalbin gibi birisini bulursun her zaman bu hayatta seni anlayan biri vardır bu dünya geçici bu şeylerde geçici bunları takmak yerine önümüze bakmak herkes için daha iyi mutlu olmak kolay olabilene anlayabilene.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani kiminle evlenmek istedigine bagli, eger simdiye kadar hic bir iliskiye girmisliginiz yoksa ve karsinizdaki de kendiniz gibi olmasini istiyorsaniz belki edebilir ama girmediyseniz sonucta kimseyle beraber olmadiginiz icin belki takmaz...
(ben kendim de bakir birisini istiyom cunku kendim de oyle oldugum icin bu durum beni dusundurur ama sorun yapacagimi sanmiyom yeter ki baska birisiyle beraber olup da kaybetmis olmasin derdim her halde...)11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birini sevip ona güvensem oda böyle bir şey yaşamış olsa ve bana anlatsa hiç sorun etmem. Önemli olan güven yani. Nasıl bozdun, kaç yaşındasın. Ama mast yaparken içine sokma bir şey bakire gibi yap
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında ve nasıl bozdun
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanın geçmişinden çok beraber olduktan itibaren olan süreci önemseyen kişiyle evlenmeni öneririm. aksi takdirde diğer tip insanlar hep kendi zevklerine ve isteklerine önem veren tipler oluyor genelde
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılki dürüst olmak gerekirse ben tecrübeli partneri tercih ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunu sorun edecek erkekle evlenmek istemen bence asıl sorun olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılZara onem verecek olan net cahildir. Umarım iyi biri cıkar karsına.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
+1 yılKarşındaki erkeğe güven verirsen kendin bozduğuna inanırsa sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılÇok göreceli bir durum bu. seks sevginin son adımı, sorun yaşayacağını düşünnmüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onemseyende var önemsemeyen de neyse gerçeğin konuşur geçersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşey sende biter. Sorun edeni hayatından çıkarırsan sorun kalmaz
11 Yorumla- +1 yıl
👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılMast yaparak nasil bozdun ki bir seyler mi soktun orana? Benim de en buyuk korkularimdan bir tanesi
14 Yorumla
Soran+1 yılParmağın kaydı öyle gitti ya
Cevap sahibi+1 yılHadi canim kotu olmus ya kanmi geldi nerden anladin. Uzun sure iliskiye girmezsen zar terar olusuyor diye biliyorum buyuk bir cisimle bozulmadiysa
Soran+1 yılKanama oldu o zamanlar dert etmedim öyle insanlar var ki ne muamelesi yapılıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet inanmazlar iftira bile atarlar var oyle insanlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun eder evet ama öyle bozsanda ilişkide kan gelir takma kafana
10 Yorumla
+1 yılYaşadığin yere bağlı nerelisin
10 Yorumla
+1 yılKimse önem vermiyor artık
10 Yorumla
+1 yılDegisir kisiden kisiye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir
12 Yorumla
Soran+1 yılYok onu düşünmüyorum benim bedenim sonuçta ne oldugunu biliyorum ve dürüstluk söylerim ama karsımda ki kişi anlayışla karsılar umarım
- +1 yıl
Şüphe duyabilir diktir bence
+1 yılBir patlak lastik hikayesi daha)))))
04 Yorumla
Soran+1 yılKullandığın kelime senin beynin içinde kullanılabilir 🙂
- +1 yıl
Ben kızluğımı bozmadım patlakçım)))))
Soran+1 yılSenin birşey bozmana gerek yok zaten beynin patlak gelmiş kızlık için patlak diyo ncnznznxnx
- +1 yıl
Ya trölcü çocuk sus)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlık zarı ne oluyor 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin bozsan da kanama olur
20 YorumlaBence sorun etme
10 YorumlaEvet sorun eder
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi