bayanlar bu vajina kuruluğu hakkında bilgisi olan var mı? eşim kuruluk yüzünden acı çektiğini söylüyor. ayrıca daha önce böyle bir sorun yoktu neden olmuş olabilir ve nasıl düzeltebiliriz. nette bir şey bulamadım. bir tavsiyesi olan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılcinsel isteksizlik cinselligi yasarken kafanı baska seye verme esin bugunlerde stresli günler geçiriyorsa kafası baska sorunlara takılı kalmıssa o sebeble olabılır bırde vucut ısısı yukselmısse soguk algınlıgı grip gibi hastalık sana tavsiyem eczanede kayganlastırıcı var ondan kullan hem esin hemde sen tahris olabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
geçmiş olsun. bazı hastalıklardan dolayı olabildiğini biliyorum. yada tam tahrik olmuyordur. kayganlaştırıcı kullanın derim.
00 Yorumla
vajina temizleyici sprey şampuan gibi şeyler kullanıyo mu banyo esnasında vajina içini suyla yıkıyo mu
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır kullanmıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
+1 yılzevk almıyorsa ıslanmaz. eşine zevk veremiyorsun artık
32 Yorumla
Soran+1 yılöyle olması imkansız. olsa bile hissederdim.
- +1 yıl
genelde öyledir ama. bi doktara gidin sağlık sorunu yoksa kesin öyledir. kadınlarda olur bu söyleyemiyordur belki sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılpaldır kuldur gırmıyceksın hemen ılişkıye ön sevişmen olacak kayganlasacak zevk suyu geldıgınde ozamn sorun olmaz
30 YorumlaGeçmiş olsun.
Zevk almama durumndan kaynaklı olabilir.
Üroloğa başvurmalısınız.02 Yorumla
Soran+1 yıldurup dururken zevk almama sorunu olur mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde bendede olur sadece zevk alamadığım zamanlar eşine zevk veremiyosundur ön sevişme yap
02 Yorumla
Soran+1 yılzevk alamazsa orgazmda olamaz ama öyle değilmi?
Cevap sahibi+1 yılhayır olur ama vajina kuru olunca acı hisseder
inşallah erken menapoza girmemiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılgirerse ne olur ki?
+1 yılIyi de bu saglik sorusu, cinsellik degil
11 Yorumla
Soran+1 yılözür dilerim güzel kardeşim düşünemedim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun devam ediyor mu hala?
079 Yorumla
Soran+1 yılsorun yokmuş ilişki çok uzayınca oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılne kadar sürünce ilişki mesela böyle oluyormuş?
Soran+1 yılaralıksız yarım saat devam edince sorun yok yarım satten sonra kurumaya başlıyor
Cevap sahibi+1 yılbu kadar ay sonra nerden cevapladınız soruyu?:) Genelde aralıksız mı oluyor yarım saat ve fazlası rutin böyle mi süre hep?
Soran+1 yıluzun süre yapmazsak ilk ilişki uzun sürmüyor 10-15 dk sürüyor ama düzenli yaptığımızda her seferinde yarım saati geçiyor kurumaya başladığında kaçmazsa krem kullanıyoruz
Cevap sahibi+1 yılevli olunca düzenli olmuyor mu ilişki?
Soran+1 yıldüzenli oluyor tabiki ama muayyen gün aralığı oluyor evde yatılı misafir oluyor başka durumlar oluyor o zaman düzen bozuluyor.
ayrıca 15 dakikadan sonrası geç boşalmaya giriyormuş yani normal bir durum değil süre benim yüzümden uzuyor uzadığı içinde kuruma meydana geliyor üst üste 5-6 defa orgazm oluyor ben hala boşalamıyorum nadirende olsa yarım bırakıyorum
Cevap sahibi+1 yıloral- klitoral şekilde mi boşalıyor, klitoris uyarımı gibi.
Soran+1 yılnasıl yani anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılyani oral ve klitoral mı eşiniz boşalıyor. sadece git - gelle çok zor çünkü bu sayı.
Soran+1 yılsadece git gelle değil ön sevişme esnasında oral yolla da boşalıyor ama her seferinde 5-6 olmuyor tabi bazen oluyor. ortalama 2-3 kez boşalıyor sonrada kuruma başlıyor.
araştırdım bu şekilde olunca kuruma olması normalmiş. sizcede normal değilmi?
Cevap sahibi+1 yılbir şey sorucam sonra sorunuzu yanıtlayacağım. oralla kaç dk da boşalıyor. 10-15 dk mı?
oralla boşalınca normal ilişkiye geçince zaten boşaldığı için ikinciye olmak zor olmuyor mu?
Sadece git- gelle olmak çok zor çünkü. Bu arada istediğiniz zaman sonlandıramıyor musunuz.
3 soru sordum cevaplarsanız sevinirim.
Soran+1 yıloralla genelde 10 dakikada boşalıyor.
oralla boşaldıktan sonra ilişkiye geçince normal boşalıyor çünkü dur artık yine geliyor biraz bekle diyor ama her zaman oral yapmıyoruz ön sevişmeden sonra ilişkiye geçiyoruz ortalama 3 defa boşalıyor
sadece git gelle zor değil oralı pek sevmediği için git gelle daha fazla boşalıyor fazla boşalmasının iki sebebi var birincisi ben geç boşalıyorum ikincisi ellerimi çok iyi kullandığımı söylüyor
istediğiğim zaman sonlandırmaktan kastın boşalmaksa
Soran+1 yılben istesemde hemen olmuyor
Cevap sahibi+1 yılgit- gel yaparken elled e klitoris uyarılıyor mu? Genelde hiç uyarı olmadan olmuyor çünkü. Bizimde çok uzun sürer ortalama 1 saat.
Cevap sahibi+1 yıl1saat git- gel yaptığında hiç uyarı olmadan klitorise olmuyor bende. sizde durum nasıl oluyor?
Soran+1 yılelle uyarmayı bazen kendi yapıyor ama çoğu zaman yapmıyor git gelle normal boşalıyor.
1 saat durmadan girip çıkmayla his kalmazki boşalamaman normal
sen penisten tam olarak uyarılamıyorsun galiba doğrumu?
Cevap sahibi+1 yıluyarılmak derken, bilmiyorum ki, sadece git- gelle olmuyor. uyarım olmadan. Eşiniz bunu nasıl başarıyor? bir saatten fazla sürdüğünü de bilirim. Ama git- gelle olmuyor ek uyarım olmadan.
Artı oralla orgazm olduktan sonra vajinal nasıl oluyor. bir kere olunca diğeri için çok zaman geçmesi lazım. Ya da oralla boşaldığı anda hemen mi ilişkiye giriyorsunuz devamı oluyor vajinada iken?
Soran+1 yılnormalde git gelle vajina içerisinden çok rahat orgazm olmanız lazım vajinal uyarım için penise takılan aparatlar var silikondan yapılan onlar etkili olabilir. eşinizin penisi ince olabilirmi?
Cevap sahibi+1 yılçevresi kaç olunca kalındır veya normaldir.
Soran+1 yılo konuda ölçü veremeyeceğim ilişki esnasında incemi kalınmı sizin hissetmeniz gerekir. eğer hissetmiyorsanız ince olabilir. anlatığınıza görede çok hissetmiyorsunuz değilmi
Cevap sahibi+1 yılince değil ki ama. Eşiniz her defasında vajinal oluyor mu?
Soran+1 yılince değilse sorun sizde. eğer kendinizi git gel esnasında kilitoral uyarmaya alıştırdıysanız her defasında vücut ister. kilitoral uyarmayı bırakın bence boşalamasanızda bir kaç defadan sonra düzelirsiniz. aynı sorun bizlerdede olur erkekler kendini mastürbasyona alıştırınca ilişki esnsında sertleşme olmuyor ya da az oluyor
Cevap sahibi+1 yıl''Eşiniz her defasında vajinal oluyor mu? '' demiştim.
Soran+1 yılbende onun açıklamasını yapmışttım :) evet oluyor olmasıda gayet normal değilmi
Cevap sahibi+1 yılbizimde uzun sürmesine rağmen sadece git- gelle olamıyorum. Bunu nasıl aşabilirim diye sordum:)
Birde oralla orgazm olunca hemen ardından nasıl ikinciye vajinal olabiliyor? artı boşalmaması onun için sıkıntı olur mu?
Soran+1 yılbirincisi dediğim gibi vücudunu elle uyarmaya alıştırmış olabilirsin elle uyarmayı bırakıp sadece git gele alışmalısın
ikincisi vajinal uyarılmanın olmaması penis inceliğinden olur ama sizde öyle bir sorun yokmuş
sizin sorununuz birincisi gibi gözüküyor çünkü oral ve kilitoristen uyarılınca boşalıyorsunuz bunları yapmadan bir iki hafta sadece git geli deneyin ilk başlarda boşalamasanızda kısa zamanda vücut kendini alıştırır
ayrıca oraldan sonra ikinciye nasıl vajinal olabiliyor bilmiyorum
Soran+1 yılama oluyor işte.
ayrıca boşalamaması neden sıkıntı olsunki
Cevap sahibi+1 yılyani önemser mi, olmasa bunu sıkıntı yapar mı anlamında sordum.
Cevap sahibi+1 yıloralla boşaldıktan ne kadar sonra diğerini de oluyor?
Soran+1 yılara sıra olursa sıkıntı yapmaz ama sık sık boşalamama sorunu olsa sıkıntı yapabilir neden boşalamıyorum diye sorardı
Soran+1 yıldediğim gibi oral yapmamı pek sevmiyor bazen ben ısrarcı davranıp yapıyorum daha sonra ilişkiye geçince 5-10 dk arasında boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılacaba vajina kaslarını mı sıkıp- gevşetiyor dersiniz? Boyutsa eşimin ki oldukça iyi. Sorun bende olsa gerek.
Cevap sahibi+1 yıl''ara sıra olursa sıkıntı yapmaz ama sık sık boşalamama sorunu olsa sıkıntı yapabilir neden boşalamıyorum diye sorardı'' demişsiniz, hiç ara sıra olmadığı oldu mu?
Soran+1 yılara sıra oluyor buda normal arada bir benim erken boşaldığımda oda boşalmayıversin bişey olmaz:))
kasları sıkıp gevşetmiyor çünkü sıktığında ben hissediyorum
boyutlar konusu çok önemli değil bence çünkü 10 cm olsa bile kullanmasını bilirse zevk verir diye düşünüyorum yanlışmıyım yoksa boyutları önemli midir kadınlar için?
Cevap sahibi+1 yılsizinki ne kadar mesela, ona göre yorum yapabilirim.
Soran+1 yılboyu 15 cm
Cevap sahibi+1 yılo kadar girdiğinde hiç acı olmuyor bende. ama fazlası olduğunda acıyor. boyut her zaman dedikleri gibi değil zevk açısından.
Soran+1 yılfazlası derken eşininki nekadar?
Cevap sahibi+1 yıl17- 18 arası.
Soran+1 yılnormalden büyük hepsini aldığında acı vermesi normal benim eşim bile çok bastırdığımda kaçıyor sen her seferinde nasıl alabiliyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılbende kaçıyorum çoğu zaman. Eşiniz sezeryandı, onunda geniş değilse kaçması çok normal. Çok bastırdığımda derken hangi pozisyonda acı oluyor daha çok.
Birde açıkçası üzülüyordum hep,bende mi sıkıntı varda canım acıyor diyordum. kimselerede soramıyordum.Şimdi gizliyim diye bunu sorabiliyorum.Yoksa bayanlarla bile konuşamam normalde Bu tarz konularda çekinirim.Sanmayın beni sakın raaht biri.Sadece çözüm bulmak için yazıyorum size.Fikir alışverişi.Eşime son derece sadığım, tokalaşmam bir erkekle
Soran+1 yılen çok o sırt üstü yatarkken bende bacaklarının arasına giriyorum uzanıp kollarımı kollarının altından geçirp omuzlarından tutuyorum kendime doğru çekerken girdiğimde oluyor. ama bazende çok istekli olduğunda acısın daha sert vur diyor bazen kadınları anlamak zor:)
normal bir kadın 20 cm yi alabilirmi?
ayrıca bu şekilde fikir alışverişi iyi oluyor türkiyenin bir yerinden biryerine tanımadığın birisiyle böyle konuları tartışmak güzel
Cevap sahibi+1 yıleşim her anlamda ilkimdi, inş. sonumda olur. Burda bazı bayan niklilerin yazdıklarını okuduğumda hemcinslerim adına utanıyorum.Endişem beni tanımadığınız için o basit kadınlar gibi algılamanız. Çünkü o kadar çok ki sanki eş dışında da normalmiş gibi bir erkekle beraber olmak ve fantezi v.s konuşmak
Asla çok mahremimi ve fantazimizi konuşmam,belki farkında olmuşsunuzdur sadece çözüm odaklı yazdığımın.Ötesini kendime yakıştırmam zaten.Normalde eşim dışında bir erkekle tokalaşmam diye belirtmiştim
Soran+1 yılöyle olmalı zaten düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum ama bir soru daha sorayım sizce 15 cm yeterlimi yoksa 2-3 cm uzatma çalışması yapmalımıyım
Cevap sahibi+1 yılsizin samimiyetinize güvenmesem şu an yazıyor olmazdım.Bende yazmam böyle kısıtlı,sınırlıda olsa.Ama işte çok kişi olunca burda farklı karakterde çekiniyor insan haliyle.
Netten yemek tarifleri alıyorum şu an,aynı anda burasıda açık.
Saçmalamayın,ne uzatması, gerek var mı ki buna.hem neyse odur,uzamaz ki.
Eşinizin canı yanmıyor işte ne güzel.Biz sürekli dikkat etmek zorunda kalıyoruz.Sezeryan olunca değişmiyor bayandaki alt bölge değil mi?
Eşiniz evlendikten ne kadar sonra alıştı orgazma
Soran+1 yılsezeryan olunca değişmiyor doğru. normalde çok dar değil birde normal doğum yapsaydı çok genişlerdi. sezeryanın bu avantajının olması güzel sadece.
evlendikten sonra ne zaman orgazma alıştı bilmiyorum ama orgazm sorunu yaşadığını hatırlamıyorum belki bir kaç defa olmuştur ama oda geçiciydi.
Cevap sahibi+1 yılama cinselliğe alışmak hemen ilk günlerden olmuyor ki.
Soran+1 yılalışmak ne demek ya:)) insanın cinselliğe alışması gerekirmi?
Cevap sahibi+1 yılilk kez yaşadığı bir olay, kadın için öyle oluyor. sonuçta ilk yaşanıyor tabi ki alışamaz ilk zamanlarda. Normal olan benim dediğim gibi olması. Öncesinde hiç yaşamadıysa alışması da zaman alır.
Soran+1 yılben ona katılmıyorum ama kadınların iç dünyası nasıl onuda bilmek lazım dediğin gibide olabilir ama yatak odasına girip kapınızı kapatınca bütün sınırlar kaldırılıp çok rahat olunmalı karşılıklı isteklerini rahat rahat söyleyebilmeli o zaman alışmak daha kolay olur.
Cevap sahibi+1 yıleşim o kadar destek olduğu halde bir kaç ay hep utandım. Utanmak- çekinmek oluyor. hem ilk ilişkide canı yanmadı mı eşinizin çok? Benim fenaydı, unutamam o acıyı hiç.
Soran+1 yılilk seferde illaki dedikleriniz olur ama zamanla geçer insan alışır. eşimin canı yandımı yanmadımı hatırlamyorum ama utanma çekinme olmadı çünkü evlenmeden önce uzun bir arkadaşlık sevgili dönemimiz oldu cinsellik hariç tabi.
Cevap sahibi+1 yılbizimde 4 sene kadardı tanışıklığımız ama o engel değil utanmaya, acıyı hatırlamadığınıza göre çok az olmuştur ki aklında kalmamış.
siz hemen alıştı deyince şaşırdım. Süreç içinde alışılır çünkü, kadın için bu geçerli tabi.
Soran+1 yılpeki hala utanma sıkılma oluyormu yoksa ilişki esnasında eşinize ne istediğinizi söyleyebiliyormusunuz. çünkü ben hep soruyorum neler yapmaktan hoşlandığını bulmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılilk zamanlar oluyordu, sizin eşinizde olmadı mı, ve hemen alışılamaz normalde, nasıl ilk günlerde alışabildi ki?
Soran+1 yılDiyorumya sıkılma olmasın yatak odasında özgür olsun diye motive ediyorum isteklerini soruyorum nelerden hoşlandığını anlamaya çalışıyorum bir bayan olarak söyleyin eşinizin yapmasını istediğiniz şeyleri rahatça söyleyebilirmisiniz
Cevap sahibi+1 yılben şu anki süreci demiyorum ki, ilk evlenildiğindeki günlerden bahs ediyorum. Birden ilk günden nasıl alışılır.
Soran+1 yılanladım ben sizi ilk günlerde dediğiniz gibi oluyor ama yıllar geçtikçe bayanlar yatak odasında rahat hareket edermi yoksa çekingenlik devam edermi?
Cevap sahibi+1 yılzamanla rahat olunuyor tabi. Ben eşinizin bu alışma sürecini sordum ne kadar sürdü diye.
Soran+1 yıleşim çok zorlanmadı alışmak için. hatta diyebilirim ki benden daha istekliydi. şu anda bile benden daha istekli. elimden tutup yatak odasına götürdüğünü bilirim. yani sizin gibi alışma dönemi yaşayan bayan sayısı azdır
Soran+1 yıleşimle ilişki öncesi bira içiyoruz nadiren. oda rahatlama ve özgür davranma adına etkili oluyor
Cevap sahibi+1 yılBiz tüketmiyoruz haram diye. Vicdan yapıyor insan.
Soran+1 yılbizde tüketmiyoruz normalde ama bazen ilişki öncesi iyi oluyor. hatta bir keresinde eşim sarhoş olmuştu o gece ilişki unutulmaz geçmişti
Cevap sahibi+1 yılzevkim için asla haram olana yeltenmem.
Soran+1 yılçok haklısın aslında doğru olan o ama bazen kaçamak yapıyoruz napalım. ben ayda yılda birde olsa içiyorum mesleğimiz zor bizim yerimizde başkası olsa alkolik olur.
Cevap sahibi+1 yılnedir meslekleriniz?
Soran+1 yılben astsubayım tayinim diyarbakıra çıktı 1 ay önce başladım burada göreve. taşınmakta zor güneydoğuda çalışmakta zor herşey zor yani
Cevap sahibi+1 yıltercihinizdir sorgulama hakkım yok.
Soran+1 yılsiz memleketinizdemi oturuyorsunuz yoksa sizdemi gurbettesiniz
Cevap sahibi+1 yılmemleketim değil ama doğup büyüdüğüm yer.
Soran+1 yılinsanın memleketinde yaşaması kadar güzel birşey yok doğup büyüdüğünüz yerde memleket sayılır
Soran+1 yılbişey sorucam dün eşimle ilişkiye girerken bir yandanda eliyle klitoristen kendini uyarması ne anlama geliyor olabilir
Cevap sahibi+1 yıleşin mi kendisini uyardı?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılKolaylaştırmak için olmasın orgazmı? Hangi pozisyondayken oldu bu?
Soran+1 yılköpek pozisyonu deniyorya o pozisyonda oldu
Soran+1 yıltam sertleşme olmamıştı acaba penis yetersiz gelmiş olabilirmi çünkü normalde 15 cm tam sertleşme olmayınca 12-13 civarında olmuştur
Soran+1 yılcevap vermediniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih