Bakirelik sorunsalı....

Arkadaşlar neden bakireliğe önem veriyorsunuz? Bir kız her şeyi yapabilir anal oral ama kızlığını korur bununda farkında mısınız ? Sevgilisiyle beraber olur sonra diktirir ruhunuz duymaz kontrole götüremezsin çünkü evlilik güven üzerine kurulur ve siz o kızın sözüne inanmak zorundasınız her şeyi geçtim o zar bizim kız olup olmadığımızı anlayın diye yok bebekken enfeksiyonlara karsı korumak için var ve ilerliyen yaşlarda bu zar kendiliğnden bozula bilir hiç olmayabilir ve kızın bile haberi olmaz belki demek istediğim şu ki ne bakirlik ne bakirelik önemli olan dürüstlük yoksa git herkesin altına yat ama zarı koru böyle bakirelik mi olur ve biz siz erkeklerin sözüne inanıyoruz sonuçta bakirmisin değilmisin anlayamam ama sizde inanmalısınız çünkü kan gelecek kızlık zarı olacak diye bişi yok hani kadın erkek eşitliğnden bahsediliyo hani nerde siz yapınca adam oluyosunuz biz yapınca o* oluyoruz ve alnımızdan o leke silinmiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlık zarı davası yüzünden hala genç kızlarımız diri diri gömülüyor farkında mısınız ve kimse bilmiyor neden olmadığını direk ilişki yaşamış gözüyle bakılıyor ve bu çok acı bu konuda o kadar bilgisiz bir toplumuz ki acıyorum üzülüyorum daha gencecik kızlar diri diri gömülüyor nedir bu zar davanız !
Bakirelik sorunsalı....