ben buğday tenli olmama rağmen vajinam ve makat çevresi çok koyu neden ? sizinde öylemi ? halbuki keseliyorum neden öyle onuda anlamadım :((
Cevabın nedir?
+1 yılya ne kadar cins şeylere takılmışsınız, Allah öyle yaratmış sevende öyle sever, e benimde burnumda 2 delik var kızlar bakarmı bana ya benziyor...sen kendinle barışık ol kardeşim koyuysa koyu açıksa açık, film çevirecek değilsin ya zaten seni karım diye koynuna alan adamdan başkasıda görmeyeceğine göre sorun nedir o zaman?
Bak bu hayatta canını sıkabilecek şeyler arasında bu son sırada emin ol takılma rahat ol biraz ya.
kaç adam gördün karısının vajinası kkoyu diye bırakan boşanan aldatan terk eden? yada ölen insan?10 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok malesef. Öyle keselemeyle filan geçecek bir şey değil bu. Bunu sorun eden de olabilir etmeyen de. Kafana takma...
00 Yorumla
limon ve pudrayla maske yap veya karbonatı azcık sulandırıp maske şeklinde sürüp durula. bunlarda olmazssa özel beyazlatıcı krem kullan
06 Yorumla- +1 yıl
banyodan sonra buzla masajda yapsın bence iyi olur değil m i ?
+1 yılYüzünün, gözünün rengi gibi. Değiştiremezsin. Zaten seni seven, arzulayan erkek de buna takılmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
bir pamugu çamaşır suyuna batır . ve akşam yatarken koyu olan yerlere sarın ve yatın ace kulanırsanız bahar kokulu ve yumuşaklıgını farkedersiniz :)) en yakın arkadaşına rica et senin makatına divanına . paketine bir bakıyım de fark varmı :))
10 Yorumla
+1 yılahaha öyle bi tasvir etmişsin ki okurken kafamda canlandırdım ister istemez bacı kusura bakma :)
30 Yorumlakremler var o bölgeleri beyazlatmak için, netten araştır bulursun anal bleaching diye
20 Yorumlaçamaşır suyuna bastır. 10-15 dakka beklet. bişey kalmaz :))))
00 Yorumla
+1 yıloraları nasıl görebiliyorsun? banyoda sürekli aynayla dolaşman lazım :)
00 Yorumla
+1 yılondan kurtuluş yook canım .. malesef öyle kalıcak ;)
01 Yorumla- +1 yıl
sence sorun mu? :D
esmerlerde olan bir şey.veya kıl sayın fazladır.traş olup bak bir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılO bölgeler koyu oluyor genelde.Bence açmaya uğraşma rengini.
00 Yorumla
+1 yılgeçende bi kız bi krem ismi vermiş.orjinalini bulursam alcam.alırsam söylerim :))
03 Yorumla- +1 yıl
niye sorun olsun :D sanki seçme şansımıız varr böyle katalog katalog yaptırın sewişmeden önce hangisinni tercih edersiniz diye sorun bide :)))
- +1 yıl
hıı hadi bakalım :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırak nasılsa öyle kalsın beyaz yada koyu seni sevip arzulayan inan rengine aldırış etmez.Doğal şeyler bunlar orası ten renginden koyu olur genelde..
00 Yorumlabu yüzden sarışın seviyorum iğrenç ya. yalayamam pis gibi ıykkk
10 Yorumla
+1 yılbeyazlaması için önce sirke ile yıka sonra pirinç tozu ile yıka ve ardından da durula ...
07 Yorumla- +1 yıl
atma ya :D
- +1 yıl
hadi yaa nasıl anladınız attığımı çok zor oldu mu ?
- +1 yıl
bravo zekana hayran kaldım doğrusu :)
- +1 yıl
canım diyen ağzını yerim senin...
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten geneli böyledir. P*rnolarda krem ve makyaj kullanılıyor, rengini açmak için. Çok kafana takma.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bir kere bir kadına oral yaparken kadının orası koyuydu ben yalıyorum rengi açılıyor falan sonra yalaya yalaya bembeyaz oldu sende dene belki sonuç alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolsa ne olucakki sanki onunda ayrı bi seksiiliii var
00 Yorumla
+1 yılbüyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaSicak ağda yapıyorsan ondandir
12 Yorumla
+1 yılanne tarafından zencilik var sizde.. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılshutup ve angelofdevil'den korkulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmakat çevresine falan nasıl bakıyorsun ya :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi işlev görsünde boş ver rengini mengini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire misin hiç ilişkiye girdin mi ondan olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç ilişkiye girmedim
Cevap sahibi+1 yılbakireysen boşver öyle kalsın hiç dokunma bence :)
Cevap sahibi+1 yılo koyuluk çıkmaz boşuna uğraşma kendinle barışık ol diğerlerinin yorumlarına aldırma
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. İbretlik :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım