Hayat sadece seksten mi ibaret olmuş bana mı öyle geliyor?

Ya bakıyorum etrafıma, buraya, tanıştığım erkeklere falan.

Sanki beyinlerde hergün sadece seks var. Cinsellik herşeyin üstüne çıkmış gibi. Milletin helle helle erkeklerin (kız arkadaşlarım fazla olmadığından kendi şahsım için erkeklere yorumluyabiliyorum)

Ya bir adam akilli insan mı kalmadı bu dünyada bilmiyorum ki?

Her konu cinselliğe sürükleniyor. Hayat sadece seks değilki ya, yoksa benmi çok eski kafayım?

Güncellemeler
+1 yıl
bu ara türkce klavyem olmadigindan, adminler benim harfleri degistirip vakit harcadiklari icin ellerine saglik ;) kusura bakmasinlar
Güncellemeler
+1 yıl
Demekki kızlar daha istekli bu konuda bir erkeklerin cevaplarına bakıyorum birde bayanların. Beyler sizden özür dilerim haksızlık yaptım sanırım bazi bayanlar sanırım durumları bu yere getirip erkeklere bu yüzü veriyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Burda bana hakaret edip AKP beni AKP zihniyeti sanan beylere inanamiyorum. Insana saygi cercevesinde cevab vermiyecek kadar aciz insanlar varmis.

Ben ne kasintiyim, ne seks benim icin tabu bir konu. Benim dayanmaya calistigim konu ap ayriydi, sanirim siz benim ne demek istedigimi anlamak istemediniz ya istediginiz sekilde anladiniz. Ayakta alkisliyorum bazi insanlari. Hosgörü, saygi kalmamis insanlarda.

Insana normal bir sekilde soru sormayi burnundan getiriyorsunuz tebrikler!
Hayat sadece seksten mi ibaret olmuş bana mı öyle geliyor?