bakire olmayaan kızlar için vajinal orgazmı sağlayacak masturbasyon yöntemleri nelerdir
Cevabın nedir?
Salatalık falan hikaye , yani kısacası dildo benzeri şeyler işe yaramaz.Titreşimli olması gerekiyor, vibratör mesela.Çünkü tam orgazma yaklaştığın sırada tüm vücut kasılacağı için ellerinle devam edemezsin.benden öneri
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılee artık parmaklama veya didlo tarzı şeylerle yapabilirsin ...
00 Yorumla
+1 yılNormal masaj alaeti al. Yakalanma riski yok masum ve sağlık malzemesi diye geçer. Telefonun titreşimi o kadar tat vermez. Salatalık patlıcan soğuk olur hemde büyük gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki titreşimli dildo
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılsalatalık ve patlıcan gibi sebzeleri kullananlara sesleniyorum. patlıcan sokup içinde kırılıp yarısı içinde kaldıktan sonra rezil bir şekilde acile gelen bir kız olduğundan haberiniz var mı...!
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDildo, salatalık ya da benzeri sebzeler :). Bizim evde salatalıklar hep kaybolup duruyor mesela :D.
65 Yorumla- +1 yıl
Onun için piyasada salatalık fiyatları yükseliyor. Bi arada bal fiyatları tavan yapmıştı da Levent Kırca bir oyununda bakkal rölünde espirisini yapmıştı.
+1 yılbir adet prezervatif ve bir adet salatalık
yada realistic penis00 Yorumla
+1 yılküçük boy titreçimlii bir vibtatör .saklaması kolay ,ama zevk i süper olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilenle yaşıyorsan o dildonun birinin eline geçme ihtimali var... En süperi salatalık diğer arkadaşın da dediği gibi. kullan ve imha et. Hem de boy boy, çeşit çeşit hehehe.
02 Yorumla- +1 yıl
peki patlıcan sokup içinde kırılıp yarısı içinde kaldıktan sonra rezil bir şekilde acile gelen bir kız olduğundan haberiniz var mı...?
- +1 yıl
neden kullanıp imha etsinki, sarısaklı cacık yapıp afiyetle yesin.
Böylesi size de eziyet bize de :) Bul birisini ver gitsin...Uğraşma salatalıkla felan...İçinde kırılır felan :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefonunu titreşime aç arasına koy. Yada arasında gezdir. :D yada beni ara ben gezdirim :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede saçma bır durum begendıgın güvendıgın bırını bul cınsellıgı yasa ne bu mast.. yaa
10 Yorumlabilmiyorum. ama bugün tekniğini okudum.
10 Yorumla
+1 yılway anasını satim teknolojiye bak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılTitreyebilen tüm aletler.
00 Yorumla bir erkek bulsun halletsin erkek çok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olmayan kızlar için vajinal orgazmı sağlayacak masturbasyon yöntemleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat