Sevişme esnasında Penisin büyük olması önemlidir. Sevişme yokken büyük olması saçmalıktır. Normal değildir. ya da doktorluk bir durumu vardır.
Sadece cinsel birleşmede büyük olması önemlidir.
Kızlar istiyor ki, erkeğin pipisi ne dahim dik olsun. Dik gezsin. Hiç küçülmesin. Büyük olsun. Büyük takılsın. Sonrada pis, hayvan, sapık gibi kelimeler kullanırlar.
Kızları anlamak zordur. Anlatamazsın. Kafaları almıyor. Sen en güzeli nabza göre şerbet vereceksin. Büyük diyorsa, büyüt gitsin. Boşver ya. Kız kafası bunlar. İçi boş bunların..
Aynen ya.. Kızlar kafayı yemiş. Büyüklük takıntısı oluşmuş. Cinsel birleşmede büyük olsun yeter. Sabahtan akşama kadar büyük olarak mı gezecek. İşe gittiğinde parton ona soracak. O niye büyük diye. O da eşim hep böyle büyük görmek istiyor.
Manyaklık artık. Takıntı haline gelmiş. Ben böyle bir takıntısı olan kadını sevmem. İnternete benim kocamın penisi 30 cm küçüldüğünde ise 50 cm felan diye hava mı basacak nedir arkadaş?
Bunların kafasını niye anlayamıyorum?
Anlayamazsın çünkü benim kafada almıyor. Büyük olmuş. Küçük olmuş. Derdimiz büyük, evin kirası, su parası, sağlık parası, benzin parası bunu düşünen yok. Tek bildikleri aşk meşk, yok büyük olsun, yok poposu seksi olsun, makyaj kozmetik, para para para başka yok. Boş kafalar boş... Erkek eve ekmek nasıl getiriyor düşünen yok.
Varsın yoksun dedikodu, aşk meşk, aylığının 1000 lirası benim haa ona göre, olay bu!
Aynen geçim sıkıntısı derdi yok kızların, nasılsa eşek çalışıyor. Değirmen misali para üretiyor. Sen mağazalara gidip vitrin vitrin ayakkabı elbise al diye. Sonra eve gelince yorgunum laga luga. Sonra erkekler niye aldatır, sevişmez, boşanır.
ÇÜNKÜ BÜTÜN GÜN İŞTE ÇALIŞ ÇALIŞ YORULUYOR, YORULUYOR.
çok iyi bir tespit olmuş eline sağlık, küçük penisini büyütmek isteyene yardımcı olmaya çalışırım. bana mesaj atsınlar yeter.
muhtemelen bunu küçük penisli erkek doktorlar önermiştir :) dediğin çok büyük penisler için geçerli olabilir belki. ben daha büyük diye ilk geceden cinsel hayatı biten duymadım. tersi oluyor ama :)
Doktorun penisini nasıl göreceksin? X Işını felan lazım. ya da süpermen olman lazım. Ben sadece tavsiye ediyorum. Açıpta evleneceğin çocuğun pipisini görecek halin yok. Zaten böyle bişi yapsan, çocuk şüphelenir ve önlemini alır. Evlendikten ve cinsel birleşmeden sonra ancak küçük mü büyük mü olduğunu görürsün.
Zaten önemli olan sevişme sırasında büyük olması, sevişme yokken büyük olması saçma olur. Küçük olması normaldir. Diğer türlü sorun vardır.
ben de illa kocaman olsun demiyorum ama sen çok fazla abartmışsın. normal bir doktor böyle şey söylemez, yok efendim büyük olursa vajinayı parçalar falan. bunlar daha çok kızları korkutmak için uydurulmuş hikayelere benziyo.
heralde seivşme sırasında ereksiyon olucak ama bazı penisler ereksiyonda da küçük oluyo. ayrıca vajinal yaralanmaların çoğu büyüklükle diil erkeğin kabalığı, bencillliği, kadının hazır olmamasıyla ilgili.
aynı erkekle bazen çok rahat ve zevkli olurken hazır olmazsa çok can yakıcı ve yaralayıcı olur.
özellikle ilk gece için kızları bu kadar korkutmanın alemi yok.
Tamam, sen daha iyisini yazmışsın. Ama kadınlar genellikle şunu karıştırıyor. Bu da beni sinirlendiriyor. Benim yeğenimde aynı takıntıyı yapmış durumda. Kızlar küçük penisi istemiyor diyip diyip duruyor. Doktora gidiyor normal, arkadaş ortamında sapıtıyor.
Doğrusu aslında şu: Sadece sevişme esnasında Penisin büyük olması önemlidir. Sevişme olmadığı zamanlar küçük olması gerekiyor. Normaldir. İster 3 cm olsun. İster 7 cm olsun. Sevişmiyorken penisin küçük olmasının ne önemi var. Saçma bişi. Sadece sevişme esnası önemlidir. Bunu kızlar karıştırıyor. Bu yanlış işte. Cinsel birleşmenin dışında kızların hiç göğsü dik olduğunu gördün mü? Aksine normaldir. Bunun gibi...
sadece büyük küçük diyince herkes kafasına göre bişey düşünüyor. çok büyük de kötü çok küçük de, doktorlar ortalamayı biliyodur. kız erkek fark etmez, henüz hiçbi ilişkisi olmadan bunu kafaya takmak yanlış. normal cinsel hayatı olan kişiler için küçük büyük problem olabilir belki. yoksa bişey görmeden bilmeden hep hayali saçma takıntılar bence de
Aksine evli olan normal kişiler büyük küçük problemi yapmıyor. Önemsemiyor bile, diyor ben mutluyum bitti.
Ama yeni evlenenler ve sevgili olanlar büyükte büyük büyükte büyük, diline dolamışlar. Erkekleri evlilikten soğutuyorlar. Evlendi, çocuğun penisi cinsel birleşmede büyük, normalde işeme modunda 3 cm küçük ne olacak, çocuktan mı boşanacak. Hakime ne diyecek :D Kocamın penisi 3 cm küçük :D hakim kıçıyla güler.
çok haklısın boy değil geç boşalması önemli... anlayışlı erkek olmamsı önemli
Cevap
3Cevap
hep bu vosvosa kac fıl sığar soruları yüzünden oldu bu ısler.. adam gıbı sursunde ısterse karınca sursun dımı:)))
bence önemli olan süresi. büyük olup tatmin edememek dense. küçük olsun uzun süre çalışsın
diş macunu mu bu doktorlar önersin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar