+1 yılMykonos çok güzel di lakin ne zaman görmemiş abaza insanlar topluluğu da oraya gelmeye başladı çok bozuldu. Konaklamaya gelince çok güzel yerler var ama illa ki sahilin dibinde olsun istersen biraz pahalı aynı Antalya Kaleiçin 'deki butik oteller gibi. Fakat biraz daha içeride daha doğrusu otantik pazar denilen yerin biraz üstünde güzel oteller var daha iyi olabilir. Ayrıca yemek içme pahalı fakat bunun sebebi de işte o görgüsüz insanlar topluluğu. Sana tavsiyem mutlaka Mykonos 'a git ama önceliğini Santorini de kullan. Bence ilk yurtdışı gezinde hayal kırıklığına uğrama.
Köy dışındaki meşhur restoran ise Kiki’s. Ama söyleyeyim: Bazen çok sıra bekleniyor. Çünkü masa sayısı az. Sabırsız Türk damarınız dayanmayabilir beklemeye... :)11 Yorumla- +1 yıl
Sagolasn faydali aciklamaydi...
En İyi Cevaplar
Ben Türki cumhuriyetlerinden başka ülkeye gitmem tatil yapmam ben Türki cumhuriyetlerimden başka ülkeye yani bizden olmayan ülkeye para kazandırmak istemem param nasip olmasın Azerbaycan Türkmenistan Kazakistan Özbekistan Çeçenistan Kıbrıs Pakistan Tataristan gibi 😉
30 Yorumla
+1 yılBizzat gittim gördüm beğendim. yunan adalarının hemen hemen hepsi harika... Mykonos planı yapanlara gelsin güneşli tavsiyeler:
1- Adada kaldığınız süre boyunca normal hayat ritminizi unutun! Çünkü adanın kendine has ritmi bir süre sonra bünyenizi esir alıyor.
Şöyle ki: Adada hayat öğleden sonra 14.00 gibi başlıyor.
Bu saatten önce uyanıp plaja giden neredeyse pek yok gibi. Öğle yemeğine 16.00’dan sonra oturuluyor.23 Yorumla- +1 yıl
Ada ismi ve dusuncelerini paylasrsan seevinirim... Oncelikle nelere dikkat edelim vss
- +1 yıl
mikonos adası güzel.ben kuşadasından gittim oarada birçok acente çok uygun fiyatlara turlar yapıyor.adasına göre gün sayısına göre fiyatlar değişiyor.e vize de yok zaten.samos da güzel kuşadasına yakın ve kuşadasından gemi seferi de var.rodos girit görülmeli..turlarda da genel olarak santorini pire patmos rodos mikonos adaları olur..onun dışında alışveriş çok pahalı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıplaklar kampı varmış. Kadın erkek dal başşak dolaşıyomuş 😂😂😂
içki ve uyuşturucu olan grup seks gay seks partileri sabaha kadar sürüyormuş.
Yoksa bitki örtüsü bile olmayan kupkuru bir ada niye sosyetenin uğrak yeri olsun ki değil mi? 😂😂😂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Gayet de tatil icin guzel yer.
00 Yorumlaya ben de gittim geçen yaz gittim :)) git git belki bu sene odessa 'dan sonra ben de mykonos yapıcam. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Karsilasabilirz. ...
- +1 yıl
Bi kac bilgi paylasrsan sevinirim. ...
kesinlikle gitmelisin benim de tatil planlarım arasında giden arkadaslarımın hepsi memnun kaldı
11 Yorumla- +1 yıl
Eger kesin karar verirsen irtibatta olalim. .. Hangi otel ve ulasm vs biogi aksi ltfen ok.
giden arkadaşlar çok övdü
ben de merak ediyorum, gidersen nasıl olduğunu burda paylaş11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle zaten bu forumu bu yuzden seviyorum guzel paylasmlari var okunmaya deger...
ben bu yaz gittim mykonosa, bayıldım, geri dönmek istemedim ordan, santoriniyide tavsiye ederim
14 Yorumla- +1 yıl
Kiro var mı kıro onemli olan o :(
- +1 yıl
Santorini. ..
adayı duymamıştım şimiye kadar. gay barlarıyla ünlüymüş demek. neyse adalar yazın güzel olur her şekilde. git gez gör derim. gay barlarınada gitmeni öneririm. kadınlardan duymadığın iltifatlar duyarsın egonu sadece konuşarak tavana vurdururlar.
08 Yorumla- +1 yıl
Cehenneme yakin bize uzak olsun kanka. ... Tanrı dişiyi yaratmş bi kere alternatif aramak gereksiz... :)
- +1 yıl
Yahuu anladm ne demek istedigini ben fikir alacak anlaminda da kadinlar varken gaylere de gerek yok diordum... Ama moda anlaminda hakkisin modacı hakan topacı ii mesela cemil ipekçinin velihatı :))) muhabaete bak a.satym ;D
- +1 yıl
Aylık kazancim 3200 ancak... Okadar acilmaya gerek yok nerden baksan ada degistrmek 1000 tl maal olur... Ki eglence klubüne bayilmak daha mantkli... Digerine bi dahaki yaza nasipse olur.
- +1 yıl
Duzen kuruyoruz abi yatak dosek catr gidicez bide syle defneden kamelya yaptrcaz. .. :))
+1 yılNe gerek var türkiyede o kadar gezilcek yer varken ? Turistler akın akın ülkemize çeşitli güzelliklerinden geliyorken biz o güzelliklere sırt çevirip başka şeyler arayışındayız.Bu söylediğim direkt olarak seni kapsamıyor yanlış anlama
14 Yorumla- +1 yıl
Bizim heryerde abaza var. .. Aynı kefede gibi hissediyorum. Bide onlar yuzunden karsi cinsin ya kici kalkik yada biz yanina gidip konusamioruz... Bu iliski olarak.. Kulturel olarak ise esnaf serefsiz yerli turisti kaziklior yabanci gelsin dye.. Bu memlekette guuzellik olsa ne yazar..
- +1 yıl
Git o zaman yunan uyruğuna geç kardeş ne duruyosun?! Kendi insanlarına söven bir zihniyet seninki k.bakma katılmıyor.Genelleme yapamazsn ..!
- +1 yıl
Guneydogudan akin akin hemde. ...
- +1 yıl
Git yunanlılara para yedir o zaman ...
Kos adasına ve santoriniye gittim özellikle santorini muhteşem kesinlikle gitmeni tavsiye ederim fiyat olarak yüksek ama değiyor.
Mykonosa gitmedim bu yüzden yorum yapamıcam00 Yorumladünyada sekse en düşkün insanların bulunduğu yerlerden biri. asla ama asla kız arkadaşla gidilmeyecek bir yerdir.
10 YorumlaBen seviyorum Yunanistan kültürünü nedeni ise Türk kültürünü taşıyorlar belki de bizler onların kültürlerini taşıyoruz karışık bir durum var.
00 Yorumlatürk tatil yerleri hakkındaki tespitlerine katılıyorum.
10 Yorumla
+1 yılİmkanım olsa hemen giderim. Egenin en güzel yerlerinden birisi.
10 YorumlaIyi olurda yunan adaları çok pahalı diye duymuştum özellikle mykonos
00 Yorumla
+1 yılŞişirilen bir yer bence. Gitsende olur gitmesende
00 Yorumlaoo günahlar adası cok guzel bı yer kesınlıkle gıdılmelı :)
00 YorumlaC- ibiza adası diyorum.. Paran yetiyorsa ibizaya git. Diğer 2 adadan mykonosu tercih ederim ben
00 YorumlaŞahane bence, bende Simi'ye gitmeyi düşünüyorum. 👍🏻
00 Yorumlamaydonoz adası dıye okuyan tek ben degılımdır ınsallah
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSağır duymaz uydurur derler. Öyle de kulağa hoş geliyor :)
HAcı bizde gidecektike vize 350 tl ya ben amerikaya vizeyi 300tl ye aldım bunlar manyak :D
00 YorumlaGayleriyle meşhur diye duyduydum...sıkıntı yapmasın bünyede.
01 Yorumla- +1 yıl
Isimiz olmaz
+1 yılGidesim var ama gitmem :) Çok güzel bi yer fazlasıyla araştırdım işin gücün yoksa bas git :)) Gelmeyebilirsin :))
04 YorumlaErdek varken ne gerek var ya :))
Avşayı tavsiye ederim reis :D
+1 yılguzelde merdivenleri cok tatil yapmaktan cok spor yaparsin orda
00 Yorumlaçok heveslenme bahsedildiği kadar çıplak yok ayrıca damsız gidiyorsan sap gibi kalırsın orada =)
01 Yorumla- +1 yıl
O konu skntı olmaz :)
Mykonos adası çok güzel. Oraya gitmenizi tavsiye ederim
00 YorumlaOraya gidene kadar Odessa veya ibiza adasına gitmeyi tercih et emin ol boş kalmassın 😉
10 Yorumlaorda çıplak geziyorlar diye duydum ing hocam gitmişti gezmeye anlatmıştı :D gay doluymuş ve çıplaklarmış :D
00 Yorumlaoteller berbat. ılgı alaka sıfır. malum yunanıstan batıyo adamlar aç
02 Yorumla- +1 yıl
Hakli olabilirsin ama para istemeye degil harcamaya gidioruz vardr elbet bir ilgilenen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılImkanım olsa da gitmem bu o. Çocuklarına neden para kazandırayım mk zırtoları
10 YorumlaYunan adaları harikaa 😍 valla ilerde öyle bişey olursa balayını orda yapmak isterim
00 Yorumla
+1 yılgünah adası olduğunu duyduğum, gitmeyi istedim yer benimde
010 Yorumlaaynen, netten bakabilirsin nasıl bir yer olduğuna:)
yunan adalarından "simi"yi öneririm, küçük tatlı ve şirin biryer:) datça ve marmaristen kolayca gidebilirsin
evet...datçaya çok yakın, zodiacla 10 dakikada kaçak yollardan:)
öyle deme onunda ayrı zevki var:)) legal için, acentalar yardımcı oluyorlar zaten..kaçak gitmek istersen görüşelim:DDD
:D yok ya orda kalmıyoruz, gece kalmak sorun oluyor zaten, günü birlik git-gel bizimki, viskiler başka türlü gelmiyor yoksa:)
+1 yıltatil geldi geçti, bu soru halen ilk başta ya.. valla ayar oldum yunan adalarına hiç yoktan..
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin kardes sakin :)
Kiskanirim ben ama :((
16 Yorumla- +1 yıl
Ilk yurdisi tatilim olacak bi yakin arkadasmi da kandrabilirsem inatcidr biraz daha da ii olur bajalim :p
- +1 yıl
Neden olmasn hayat benim isteyip gerceklestirebildgmce guzel burayi bi gorimm kazasz belasz orasini da deneemeye deger..
- +1 yıl
:))) gelsende bi skntı olursa en azndan biz oradayz :)
+1 yılRahatligi seviyorsan git ben gittim ille ciplak olmana gerek yok ad
Slinda ciftler icin daha ideal nedenini gidenler bilir00 YorumlaGüzel olur,bende Santorini istiyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Arastryorum bakim nasl bi yer orasi da?
- +1 yıl
Butceyi ona gore ayarladm ama aklmda teskurler... Fikirlerini paylasrsan da seviniriz yer hakknda. .ne bilim nelere dikkat etmeliyz vs
- +1 yıl
Gelebilecek arkadaslar birlikte gidelim grup indirimi adaya ayak basnca uzaklasrz :))) bi durum olursada apachi gibi toplanirz yardm ederz birbirimze. .. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaz tatilimin bir kısmını mykonos da geçirdim geçe hayatı süper kaliteyi soruyorsan düşük yunanların neden battığı ortada ama amacın eğlenmek ve sex se doğru adres :)
00 Yorumlahiç düşünme baba harika bi denizi var ortamda sağlam karı kız falan :D
00 Yorumlagitmek kısmet olmadı ama en kısa zamanda gitmek isterim :)
00 YorumlaÇıplak olur...Özgür ortam :)
15 Yorumla- +1 yıl
Millet olurda biz olabilir miyiz :)
- +1 yıl
Cidden ne garip demi odada sevgilinle malum ortamdasn ama nitekim bi utangaclik bi gostermemezlik. ..
gay adası diyorlar oraya :))
12 Yorumla- +1 yıl
Gaylere basmadan geceriz :)))
+1 yılZante adasına gideceksin gay değilsen..
01 Yorumla- +1 yıl
Degiliz dostum haşa! !
Gidilmesi gerekir, güzel.
00 Yorumla
+1 yılÇok kopuk bir yer. Kalabalık gitmezsen eğlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılimkanın varsa git neresi olursa olsun gez
00 YorumlaGitmedim ama hep olumlu seyler duydum
00 Yorumla
+1 yılGuzel yer tekrar gitmeyi dusunuyorum
00 YorumlaTurkiyedeki tatil yerlerine gidemiyok sen ne diyon
00 Yorumla
+1 yılGitmediğim için bilemicem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezdim gordum geldim, gelmek istemesem de, cok guzel bi yer gitmelisin.
00 Yorumla
+1 yılGit tabi şahane olur ...
00 Yorumla
+1 yılorda da heryer türk kardeş .)
03 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaa �(
- +1 yıl
bacı..mikonosta türkler ingilizce konuşuyo..
hele yanında yakışıklı erkek olan beylerimiz..tek kelime türkçe yok..
+1 yılGüzel ülkemden başka bir yerde tatil yapmam asla.
00 Yorumla
+1 yılMutlaka gidilmesi gereken bir yer👍🏼
00 Yorumla
+1 yılÇok özgür bir ada 😂😂
00 Yorumlaİyi gezmeler şimdiden
00 YorumlaBence kesin gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılevet o ada aynen anlatıldığı gibiymiş çok duydum
00 Yorumla
+1 yılAh ah elimizle verdiğimiz adalar.
00 YorumlaYunan adalari guzeldir
00 Yorumla