En İyi Cevaplar
+1 yılİlk Gece Prezervatif Önerileri
O gün geldi ve çattı. İlk gece, ilişkinin başlangıcı olmasından dolayı partnerler için oldukça fazla önemlidir. Önemli bir gecede hazzın yüksek olması beklenir. Aynı zamanda ilk gece prezervatif ile korunma da bir başka önemli noktadır. Burada seçim yaparken, prezervatifin inceliği dikkate alınmalıdır. Çünkü prezervatif ne kadar ince olursa, ilk ilişkide yaşanacak haz da o kadar yüksek olur.
Partnerler bazen, ilk gece prezervatif kullanmak istemiyorum diyebiliyor. Oysa prezervatif hem partnerlerin sağlığını korur. Hem de gebelik oluşumu için etkili bir önleyicidir. Gerdek gecesi prezervatif kullanılmasını öneriyorum. Özellikle OKEY, ekstra ince prezervatif çeşidi ile çok memnun ediyor diye düşünüyorum.İlk Gece Prezervatif Önerileri
1. OKEY Zero Extreme

İlk gecede partnerlerin istediği genelde aradaki hissiyatın çok fazla olmasıdır. Zero Extreme de ekstra ince özelliği ile bu hissiyatı veriyor. Eğer prezervatif seçiminde kararsız kaldıysanız, öneririm. Ekstra olarak kabartmalı yapısı da kullanıcı olarak bizi cezbediyor.2. OKEY Nirvana

İlk gece prezervatif önerisi olarak, OKEY Nirvana da oldukça iyidir. OKEY Nirvana;
- Afrodizyak etkisi
- Ultra kabartmalı yapısı özellikleri ile öne çıkıyor. Ayrıca diğer prezervatiflerden farklı olarak kadınların da ilişkide daha fazla haz alması hedeflenmiş.
3. Durex Extreme

İlk gece heyecana bağlı olarak erkeklerde erken boşalma olabilir. Bu nedenle geciktirici etkiye sahip prezervatifler daha fazla tercih edilesi prezervatiflerden birisidir. Durex Extreme de geciktirici etkiye sahip prezervatifler arasında yer alır.
İlk gece kayganlaştırıcı da kullanılabilir
İlk gece, prezervatif ile birlikte kayganlaştırıcı jel de kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcı jel, ilişkide oluşabilecek ağrıyı azaltır. Bu da daha kolay ve ağrısız bir cinsel ilişki yaşamanıza olanak sunar.
10 Yorumla
+1 yılyasmin adet düzensizliklerinde kullanıyorlar bayanlar
ilk gece bakire ise esin misyoner pozisyonu ile gir kızlıgı bozulduktan sonra tekrar giris cıkıs işlemlerinde agrı hissedecektir.
sen kızlık bozulduktan sonra 3 gün bekle sorıl oral yap kayganlastırıcı ile anal yap hatt kas gevsetici bir hapta ver devam et 3 günün sonunda artık ömür boyu rahat rahat tavsanlar gibi sevisin gelelim dogum kontrol icin doktor önerisi olan bir hap kullanın ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN BELİNİZİ KUVVET :-)20 Yorumla
arkadaşım ilk gece uzadı uzadıya ilişki yaşanmaz ki bilmen lazım :))
ilk gece bekareti al sadece kıza acı çektirme ilk ilişki önemlidir.. olabildiğince yavaş ve sakin olmalısın.. hem ikinci geceye kadar daha bi istekli olur..
ikinci geceye allah ne verdiyse kullanırsın :) ama ben olsam doğum kontrol hapı kullandırırdım böyle 1-2 ay :) tadını çıkarmak lazım..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşim prezervatif kullandı bende istemezdim ama ilaç kullanamam hormonları etkiliyor geri çekme yöntemi deseniz eger bakir seniz kendinizi yönetemeyebilirsiniz eşim bakir di ve zaten hemen boşalmıştı:) oyüzden en saglam prezervatif bence ama deneyimliyseniz geri çekme yöntemi olabilir ama riski var bide ilaç kullanmasın bence
31 Yorumla
+1 yılHap kullanın sizde ...yasmin adı
43 Yorumla- +1 yıl
Yasmin hapi önerilmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılİlk gecede arada hiçbir engel olmadan ten tene temas etmek en güzeli. Ancak ilk geçeden bir kazaya kurban gitmek istemezsiniz bence. Bu yüzden prezervatif kullanmak şart. Teni hissetmek için en doğru ve en ince prezervatifi tercih etmeni tavsiye ederim. OKEY Zero Extreme tavsiye ederim. Hem zevkli hem de güvenli bir ilişki için şart.
10 YorumlaIhtiyac duyulacak bir gece olduğunu zannetmiyorum bunun için kullanmaman daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk gece prezervatif kullanin. Siz bakirseniz eger o anki heyecanla, hazla birden bire bosalabilirsiniz. Prezervatif bunu korur. Ayrica cinsel hastaliklardan da korur. Hap tavsiye etmem. Esim boyle bir sey istese kullanmam. Onceden tedavi icin kullandim mecburen cekilecek cile degil. Surekli mide bulantilari yasadim. Yemekten kesildim. Başım döndü, agridi. O halde mumkun degil aklima cinsellik bile gelmedi. Eger esinde boyle seyler yasarsa senin rahat rahat yaparım dusuncen yok olur cunku yan etkilerini fazlaca yasarsa cinsellik dusunecek hali kalmaz. Tum dogum kontrol haplarinin vucudun adapte olmasi 3 ay sürer. 3 ay kadin cok cekebilir ve sizin iliskiniz sekteye ugrayabilir. ben kullandigim donem doktor 3 ay sabret 3 ayda vucudun adapte olur demisti ama 5. Ayda bile sokayetlerim ayniydi gecmedi. Kilo verdim. Hayatimin en kotu zamanlariydi diyebilirim. O yuzden ben kullanmam tedavi olmadigi surece. Korunmak icin kullanmam. Erkegin korunması daha iyi. Prezervatifin hicbir yan etkisi yok vucuda. Esine hap kullandirip cektirme bence.
10 YorumlaGeri çekilme her ne kadar bir korunma yöntemi değilse de eğer eşiniizn hap, iğne kullanmasını istemiyorsanız, ve prezervatifte size göre değilse tek alternatif bu kalıyor.
Ancak OKEY'in Zero ve Tenn gibi en ince ürünleriyle ten temasını yakalayabilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence prezervatif olmamalı, geri çekilme hiç olmamalı yani evlenene kadar belki cinsel ilişki yaşamış olabiliyor insanlar ama o içine boşalma olayı olmuyor. onu yaşamak isterim. ben hap diye düşünüyordum ama hapa zararlı diyenler kötü yan etkileri var diyenler olmuş. peki bu kordonları bağlatma olayı nasıl bir yöntem acaba? benim bildiğim duyduğum kadarıyla çocuk istediğin zaman geri bağları çözdürüp devam edebiliyorsun. haptır, iğnedir böyle şeylere de gerek kalmıyor. çocuk yapmaya karar verdiğin güne kadar sağlamdasın yani.
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif yapcagınıza hiç yapmasanız daha iyi gercek gecesi diyolar ya bu gece bir görev mi bence degil olmamalı.
iki insanın birbirini arzuladıgı gece olabilir ama görev gibi görülüyor toplumda ona anlam veremiyorum.
Bu arada erkek kontrol edemez diyenler var ilk gece çocuk için prezervatif kontrol zor ve zaten hiçbirşey de hissetmiyorsun et ete degcek yoksa birşey ifade etmez00 Yorumla
+1 yılGondom ilk sefer kulansan rahat girer acitmaz birde iyice kivama getirmen gerekir tabi
00 Yorumla
+1 yılHic gerdek yaşamadım be agam ama ben asla kullanmam kaldıki normal iliskilerimdede kullanmam
00 YorumlaGerdek gecesinden önce bayan hap kullanmaya başlamalı,sonraki ilişkilerde condom kullanırsın. bende condom kullanmayı sevmem ama sağlık açısından şart
00 YorumlaHap kullanımı kısırlığa sebebiyet vermez. Aneksenamun'un dediği gibi Yasmin kullanın yan etkileri en hafif seyreden haptır.
00 Yorumla
+1 yılasla olmamalıdır evli değilim ama, eşin kontrol hapı kullanmalı evlilikten 1 ay önce kadar yada iğne vs...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama hapları herkes kullanıyor, hiç bir kadında kısırlığa yolaçtığını görmedim duymadım. hem zaten bir kere gerdek gecesi için kullanacak, bırak kullansın, siz de doya doya yaşayın işte
00 Yorumlakendımı gerıye cekerım dersen kullanma ben kullanmadım bakıre bırısınle ılk ılıskıde
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif olmalı hemen hamile kalmasın Kadınımla biraz yaşayayım
00 Yorumlaya ıcıne bosalmıcaksın yada korunacaksın..cocuk ıstıyorsan korunma :D
20 Yorumlaya yok be arkadaşım.ne lastiği.
https://www.youtube.com/watch?v=Fs19rQCAyFA
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılilk geceden çocuk istemiyorsanız kullanırsın tabi
70 Yorumlaprezervatıf ısı zorlastırırç gerek yok taktık ıstersen baska...
00 Yorumlahap en iyisi prezervatif le tadımı çıkar yada geciktiriciyi sür gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılertesi gün hapı kullanın arkadaşım, illa prezervatif kullanacaksınız diye bi kural yok.
01 Yorumla- +1 yıl
ertesi gün hapı epey ağır ve zararlı bir ilaç diye biliyorum. ayrıca koruma yüzdesi de epey düşük normal önlemlere göre.
+1 yılevet mutlaka doğum kontrolu için şart
40 Yorumlazaten et ete değsin diye evlenmiyor muyuz neden prezervatif
00 Yorumlakesinlikle kullanılmamalıdır
20 Yorumlaiğne daha iyi olur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmayin cani acır, ertesi gün ella içer
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki hayır zaten evlenmişsiniz ne gerek var ki
00 Yorumla
+1 yılkullanılmamalı
30 YorumlaSaçmalama ne prezervatif i
00 Yorumla