şimdi anlaticam biraz ayrıntılı.. ilk cinsel deneyimimi ben bundan önceki çıktığımla yaşadım. o zamanlar tam anlamyla bi "leyla"ydım.suanki aklım olsa bu lütfu bi erkeğe kolay kolay asla yaşatmam. her neyse.
ilk yaşadığm çocuk da tecrübeszdi. ilk yaptgmz yapmakla yapmamak arasnda bişeydi. beni incitmemek içn nazik davrandı hiçbise anlamadk 2miz de.
ikincisi de aynı şeklde.
ama üçüncü de biraz sert oldu ve kanadı. kanadığı an kestik hatta ben ağladım zirladim ve onu kovdum.
bunların 3unu de toplasak 15 saniye etmez...
ama benim kızlığım bozuldu...
ve suanki sevgilmle tanıştığmgda bakire olmadğmi yalnzca bi kisyle 3 kez yaptğmi söyledim.
suanki sevgilm de aslında pek hak etmiyodu beni, beni çok ama çok üzdü. ama ben bakırleigim arada kaynayıp gittiğine üzülüyorum.. aslında ben herşeyi şimdiki sevglmle yaşadım.
hani "kadınım oldun" diye bi tabir var ya.. şimdi ben kimin kadını oldm? :/
ilk yaşadığm çocuk da tecrübeszdi. ilk yaptgmz yapmakla yapmamak arasnda bişeydi. beni incitmemek içn nazik davrandı hiçbise anlamadk 2miz de.
ikincisi de aynı şeklde.
ama üçüncü de biraz sert oldu ve kanadı. kanadığı an kestik hatta ben ağladım zirladim ve onu kovdum.
bunların 3unu de toplasak 15 saniye etmez...
ama benim kızlığım bozuldu...
ve suanki sevgilmle tanıştığmgda bakire olmadğmi yalnzca bi kisyle 3 kez yaptğmi söyledim.
suanki sevgilm de aslında pek hak etmiyodu beni, beni çok ama çok üzdü. ama ben bakırleigim arada kaynayıp gittiğine üzülüyorum.. aslında ben herşeyi şimdiki sevglmle yaşadım.
hani "kadınım oldun" diye bi tabir var ya.. şimdi ben kimin kadını oldm? :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer