Yaratılış gereği erkeklerin kızlardan üstün oluşlarını haksızlık olarak değerlendiriyor musunuz?

Her iki cinsinde birbirinden üstün yanları vardır elbet..Ama tarih boyunca kadın güçsüz olduğu için hep ezilmiş,hor görülmüş.Erkek hep yöneten, kadın yönetilen olmuş.Genel olarak baktığımızda erkeğin bizden güçlü olması ,bizim narin ve kırılgan bi yapıya sahip olmamız...

Yine merak ettiklerimden: Mesala bi erkek kadına tecavüz edebilir ;ama bi kadının erkeğe tecavüz etmesi gerçekten komik geliyor kulağa...Erkeğin hem böyle bi şey yapabilmesi ayrıca da bi bayanın zayıf olduğu için böyle bi şeye karşı koyamaması..Yani bi erkek böle bi şey yapmaya kalkışsa da eğer kadın daha güçlü olabilseydi kurtulma şansı olabilirdi, kadın tamamen savunmasız kalıyor...Ya da ne bilim her ay adet oluyoruz.Onun ilk zamanlar verdiği acıyı bi bizler biliriz sonrasında dışarda hiç rahat değiliz, sürekli tedirgin arkama çıktı mı çıkmadı mı bunu düşünürüz...Ayrıca kadın da kızlık zarı var, erkekte niye erkeklik zarı yok?(erkeklik zarı tuhaf oldu ama yine sorulan cevaplarda okumuştum biri ilk ilişkide sünnet derisinin kopması demişti bu daha mantıklı:)neden hep kadın düşünüyor?Doğuran ooo,çocuğa bakan ooo,tüm hayatın yükü onun üstünde...

Aklıma gelenler bunlar...Allah bizi böyle yaratmış.İsyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın; ama düşünmeden de edemiyorum.Kızların fikirleri kadar erkeklerinki de önemli benim için.Erkekler sizce de ortada bi haksızlık var mı yoksa olması gereken bu mu diyorsunuz?

Not:Lütfen kendinizi bizim yerimize koyup düşünün ve öyle cevaplayın!Teşekkürler şimdiden;)
Güncellemeler
+1 yıl
İyiki de bu soryu soruşm.Çünkü farklı açılardan düşünmm gerektğni anladm.Kahlo'nn söylemş oldğu femdomlar...Titero'nn yayınlmş olduğu habri okuynca ve düşünnce sizlere hak verdim. Hassas duygular'ında söylediği gibi sadece keyfi yerne gelsin diye bu durumu kötüye kullanmalrıBırakın kadını masum çocuklara tecavüz ednlri bildikçe gerçektn bu onlarn nefislrnn kötüye kullandklrnı gösteriyr.şurda yazılanlrı okuyun derim link
Yaratılış gereği erkeklerin kızlardan üstün oluşlarını haksızlık olarak değerlendiriyor musunuz?